- 29 Kasım 2023
- 707
- 348
- 23
Yarın akşam kan vermeye gideceğim artık kısmet bakalımİnşallah değildir.ama çok umutlanma.sonra.cok üzücü oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın akşam kan vermeye gideceğim artık kısmet bakalımİnşallah değildir.ama çok umutlanma.sonra.cok üzücü oluyo
Slm kızlar maalesef kan vermeye kalmadan adet oldumHamilesin benceeyarın kan ver netleşsin. Sonra bize de taktik ver
![]()
Aaa baya da net gözüküyorduSlm kızlar maalesef kan vermeye kalmadan adet oldum
var tabiki çok iyi görünüyor hemde!Canım bakar mısın bu sabah yaptığım test anlamadım sanki çok koyulaşma yok
Eki Görüntüle 3576469
üstüne görme olamazmısın çünki test pozitiftiSlm kızlar maalesef kan vermeye kalmadan adet oldum
Bende birşey anlamadım altı aydır deniyoruz olmuyorAaa baya da net gözüküyordu![]()
Bilemiyorum ki baya geliyor kanamamüstüne görme olamazmısın çünki test pozitifti
Bu sabah ta test yaptım ama yine silik çıktıvar tabiki çok iyi görünüyor hemde!![]()
Atarmısın testınıBu sabah ta test yaptım ama yine silik çıktıneden koyulaşmadı anlamıyorum
Atarmısın testını
Atarmısın testını
AttımAtarmısın testını
Bazen olabiliyor böyle silikleşmesin yeter kan vermiştiniz değil mi
Şimdi vermeye gidiyorumBazen olabiliyor böyle silikleşmesin yeter kan vermiştiniz değil mi
Sonucunu nasıl çıktı acaba benimde günlerdir böyle testim ama kanda cikmiyoŞimdi vermeye gidiyorum
Henüz çıkmadıSonucunu nasıl çıktı acaba benimde günlerdir böyle testim ama kanda cikmiyo
Hangi marka yaptınız siz bat ne zaman bideSonucunu nasıl çıktı acaba benimde günlerdir böyle testim ama kanda cikmiyo
Hadi güzel haberlerle gel inşallahŞimdi vermeye gidiyorum
Hamilelik var gibi duruyor 3 gün geçmiş zaten bence test yerine direk acilden falan kan verebilirsinizMerhaba kızlar reglim 3 gün gecikti öğleden sonra test yaptım hemen çıktı beklemiyordum hiç böyle bişey eşimi bekliyorum yeni test icin