Merhaba kan verdiniz miİnşallah ya lütfen dualarınızda bulundurun kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz Allah’ım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kan verdiniz miİnşallah ya lütfen dualarınızda bulundurun kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz Allah’ım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin
Hayır acile gittim ama almıyorlarmış vs bugün de bir damla kadar peçeteye kan geldi açık renkti ama kan yani leke değil sonrası olmadı ne olabilir yerleşme kanaması denen bu muMerhaba kan verdiniz mi
Neden almıyorlarmış ki . Bende kanama olmadı hiç bilmiyorumHayır acile gittim ama almıyorlarmış vs bugün de bir damla kadar peçeteye kan geldi açık renkti ama kan yani leke değil sonrası olmadı ne olabilir yerleşme kanaması denen bu mu
Bana var gibi geldiBu da ovülasyon testim genelde bunun koyulaşmasıyla da gebe olduklarını öğrenenler olmuş ama bnmki çok silik nerdeyse görünmüyorEki Görüntüle 3570818
Laboquick kaset test
BilmemNeden almıyorlarmış ki . Bende kanama olmadı hiç bilmiyorum
Bn adet oldum aşırı pıhtılı parçalı kanama atıyorumBana var gibi geldi
Erken gebelik testine güvenmeyin o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki beniYa sizce gebelik var mı adetime 4 gün var daha iki kez böyle Silik çıktı
Bugünde daha az Silik çıktı kesin yokturErken gebelik testine güvenmeyin o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki beni
Genelde testler ilk yapildiginda koyu ikinci biraz daha silik üçüncü daha net koyu olur o yüzden iki gün arayla tekrarlayınBugünde daha az Silik çıktı kesin yoktur
Neden öyle dediniz ki ikinci daha silik diye niçin öyle olsun kiGenelde testler ilk yapildiginda koyu ikinci biraz daha silik üçüncü daha net koyu olur o yüzden iki gün arayla tekrarlayın
Hormon dengeleniyor sonra bir an da yükseliyor ya o yüzden 3ten sonraki testler artık git gide koyulaşıyorNeden öyle dediniz ki ikinci daha silik diye niçin öyle olsun ki
Bilmiyorum dün yaptım silik bugün tamamen negatif daha 5 gün var.ama umudumu yitirdimHormon dengeleniyor sonra bir an da yükseliyor ya o yüzden 3ten sonraki testler artık git gide koyulaşıyor