- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
Zaten kan testim çıkmadı doktor bakıp söyledi idrar testineAma yine var bir hafta sabret ablacım öyle gidip test ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten kan testim çıkmadı doktor bakıp söyledi idrar testineAma yine var bir hafta sabret ablacım öyle gidip test ver
Kan vermediniz mi?Kan vermeye gittim doktor testlere bakıp yok negatif dedi gelirken bi tane daha aldım yaptım
Ay doktorlar da garip ya. Silik çizgiyi çizgiden saymıyorlar. Sinir bozucu. Kaç kez duydum doktorlarin böyle şeyleriniZaten kan testim çıkmadı doktor bakıp söyledi idrar testine
Anladım canım kan testi en güzeliZaten kan testim çıkmadı doktor bakıp söyledi idrar testine
Yaa ben bu testi 4 kez yaptım hepsise silik çizgiydi ve pozitiftiAy doktorlar da garip ya. Silik çizgiyi çizgiden saymıyorlar. Sinir bozucu. Kaç kez duydum doktorlarin böyle şeylerini
Aynen bende de öyleYaa ben bu testi 4 kez yaptım hepsise silik çizgiydi ve pozitifti
Verdim 3 den sonra çıkacak sonuç onu da zorla verdim zatenKan vermediniz mi?
Gelirken uğradığım eczacıya gösterdim ilerleyen zamanlarda koyulaşır diyor doktor yok diyorAy doktorlar da garip ya. Silik çizgiyi çizgiden saymıyorlar. Sinir bozucu. Kaç kez duydum doktorlarin böyle şeylerini
3 den sonra çıkacak inşallahAnladım canım kan testi en güzeli
Var mıydı sizin 3 adet ekledim bakabilir misinizBenimki bundan kat kat daha silikti
Yaa ben bu testi 4 kez yaptım hepsise silik çizgiydi ve pozitiftiböyle
Böyle miydi acaba gebelik var mıydıYaa ben bu testi 4 kez yaptım hepsise silik çizgiydi ve pozitifti
Evet aynen böyleydi ve hamileydimBöyle miydi acaba gebelik var mıydı
Gözünüz Aydın ne kadarlıktı yaptığınızdaEvet aynen böyleydi ve hamileydim
Doktor testlere bakıp nasıl yok der bir göz bölümüne uğrasa iyi eder.Biz burda varla yok arası kimlerin testini gördük kanda direk hamile çıktılar senin bariz çift gözüküyor kanda da çıkar inşallah ben sana kesin gözüyle bakıyorum dualarım senle inşallah güzel haberini alırız.Verdin mi yinede sen kanını verseydin.Kan vermeye gittim doktor testlere bakıp yok negatif dedi gelirken bi tane daha aldım yaptım
Kanı zorla verdim çünkü troid ilacı kıllanıyorum gebelikte oranını artıracak doktor riske atmak istemedim bide eşimle ayrılma noktasına geldik biz çocuk için aylardır çok çabalıyorum bi umut olmuştu bunlar bana ama doktor öyle diyince çok kötü oldumDoktor testlere bakıp nasıl yok der bir göz bölümüne uğrasa iyi eder.Biz burda varla yok arası kimlerin testini gördük kanda direk hamile çıktılar senin bariz çift gözüküyor kanda da çıkar inşallah ben sana kesin gözüyle bakıyorum dualarım senle inşallah güzel haberini alırız.Verdin mi yinede sen kanını verseydin.
Allah razı olsunDoktor testlere bakıp nasıl yok der bir göz bölümüne uğrasa iyi eder.Biz burda varla yok arası kimlerin testini gördük kanda direk hamile çıktılar senin bariz çift gözüküyor kanda da çıkar inşallah ben sana kesin gözüyle bakıyorum dualarım senle inşallah güzel haberini alırız.Verdin mi yinede sen kanını verseydin.
Bizde çabalıyoruz eşimle her ay test yapıyorum inan tek çizgi görmektende sıkıldım silik bile çıkmıyor Allah isteyen herkese sabır versin.Ben güzel haber gelicek senden hissediyorum :)Kanı zorla verdim çünkü troid ilacı kıllanıyorum gebelikte oranını artıracak doktor riske atmak istemedim bide eşimle ayrılma noktasına geldik biz çocuk için aylardır çok çabalıyorum bi umut olmuştu bunlar bana ama doktor öyle diyince çok kötü oldum
Umarım en yakında Allahım senin de yüzünü güldürür bende aynı durumdayımBizde çabalıyoruz eşimle her ay test yapıyorum inan tek çizgi görmektende sıkıldım silik bile çıkmıyor Allah isteyen herkese sabır versin.Ben güzel haber gelicek senden hissediyorum :)