- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Canım 5 ise değerin bebek var zatn o daha sonra yükseliyor değerinCanım dün akşam kan tahlili yaptırdım 5.0 çıktı olsaydı çıkardı kanda bugün regl günüm zaten.anlamadığım iki defa evde test yaptım ve ikinci de çizgi koyulaşmıştı niye ikinci çizgiler var anlamadım
Canim sanki testin bozulmuş idrar fazla damlatmissin test dağılmış başka test varsa tekrar yap. BenceBenim testime de bakar mısınız kizlar reglime 1 hafta var
İnşallah adet olmamCanım 5 ise değerin bebek var zatn o daha sonra yükseliyor değerin
Canm doktor yok mi dedi 5 değerindeki sonucaİnşallah adet olmamçok özür dilerim ama mal mal boş boş bakıyorum şuan.iyice anlam veremez oldum
Doktora göstermedim eşim göreve gidecekti kan verip geldik sonucu da öyle görünce dedim yine yok.Canm doktor yok mi dedi 5 değerindeki sonuca
5 in üstü gebelik sayılıyor die düşünüyorum yani burdaki yazılarda hep öyle okumuştumCanm doktor yok mi dedi 5 değerindeki sonuca
Çatlatma iğnesi olmadiysaniz hamilelik yokken deger 5e kadar yukselmez. Tekrarlayin. Buyuk ihtimal daha yeni gebelik oluşuyor5 in üstü gebelik sayılıyor die düşünüyorum yani burdaki yazılarda hep öyle okumuştumbide bu degerdeyken evdeki test nasıl ikinci çizgiyi çıkarır ki
Kuzum gebeliğin var senin gerin düşük dün mü verdiniz kani5 in üstü gebelik sayılıyor die düşünüyorum yani burdaki yazılarda hep öyle okumuştumbide bu degerdeyken evdeki test nasıl ikinci çizgiyi çıkarır ki
Cvbınız için teşekkür ederim.çatlatma iğnesi flan olmadım tedaviyle planlanan bi gebelik değil çünkü.inşallah dediğiniz gibi olurÇatlatma iğnesi olmadiysaniz hamilelik yokken deger 5e kadar yukselmez. Tekrarlayin. Buyuk ihtimal daha yeni gebelik oluşuyor
Evet dün akşam verdim.olmasam bile sözlerinize çok sevindimKuzum gebeliğin var senin gerin düşük dün mü verdiniz kani
Pwki sonucunuz daha çıkmadı miEvet dün akşam verdim.olmasam bile sözlerinize çok sevindimdelimidir nedir diyecekler die artk korkuyorum çünkü
Çıktı işte söylemiştim ya 0-5.0 yazıyor iştePwki sonucunuz daha çıkmadı mi
0.5 mi çıktı ben sadece 5 anlamıştım nasıl gebelik yok diyorm bndeÇıktı işte söylemiştim ya 0-5.0 yazıyor iştebi saat sürmedi sonuç çıktı zaten dün akşam
Galiba anlatamamışım özür dilerim0.5 mi çıktı ben sadece 5 anlamıştım nasıl gebelik yok diyorm bnde
Olsun canm sıkıntı değil inşallah diğer aya artık rabbim gönlüne göre versin adet oldunjz mu pekiGaliba anlatamamışım özür dilerimsonuçta böyle işte
Olsun canm sıkıntı değil inşallah diğer aya artık rabbim gönlüne göre versin adet oldunjz mu peki
Bugün olmam lazımdı ama olmadım çok hafif bi sancıya benzer birsey var karnımda ama rahatsız etmiyor ve nasıl söylesem su gibi değişik akıntım var.o yüzden sürekli adet oldum zannediyorumOlsun canm sıkıntı değil inşallah diğer aya artık rabbim gönlüne göre versin adet oldunjz mu peki
Hayrlisi bakalım canm yarın olmadinilk idrarinla tekrar test yap diğer testine göre koyu mu ona bakBugün olmam lazımdı ama olmadım çok hafif bi sancıya benzer birsey var karnımda ama rahatsız etmiyor ve nasıl söylesem su gibi değişik akıntım var.o yüzden sürekli adet oldum zannediyorum
Var canım gebesin bu testin sonucuna göre bendede aynisi olmustu guvenmiyorsan bi test daha yap ama buna göre var gibi hayırlısı olsunKızlar bi bakar mısonız sizce var mı birşey ıslanınca hemen çıktı ama ikiside aynı renk
Eki Görüntüle 2961983
Silik ama iki çizgi adet gününüzün geçsin o zaman tekrar edin inşaallahBnde yeni yaptım iki gün var reglime bir dakika içinde hemen çıktı var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?