Anladım canım saolEvet çoğu doktor onada bakıyo oda önemli değer hatta ben tedavi esnasında 2 hafta kullanmadim doktor değerim düşsün diye kullanma dedi sonrasında gittigim de baktirdim tekrar 100 lük kulkllaniyordum şuanda 25 lik kullanıyorum
Adetime daha çok var ve ben beklemek istemiyorum acikcasiKuzum tek tek değerlendirilmez t3 t4 Tsh hepsine bakılır. Bir de adet döneminde git doktora dha net çıkar.
Merhabalar bir sorum olacaktı size benim de eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve 3 ay sonra sperm testi verdiğinde yumurtalıkta su toplandığını söylediler sizde de böyle birsey oldu mu birde neler yaptı esiniz ameliyattan sonra ?
İnsallah yoktur ama baska doktora da görün bırakma kuzum.Yok canım ben özelikle pco için baktırdım doktorum yok sende dedi
Canım benim eşim de varikosel ameliyatı oldu hemde iki taraflı sağ tarafta fazla ilerleme vardı ameliyatı olduktan sonra dikkat etmeli doktor kesinlikle dar pantolon iç çamaşırı giymemesini söylemişti eşim muaneye gittiğinde doktor çabuk toparlandığı söyledi eşimin sıperm hareketliliği çok düşüktü ameliyattan sonra değerler hızla yükseldi çok şükür kendi doktorumada götürdün sonuçları Süper dediMerhabalar bir sorum olacaktı size benim de eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve 3 ay sonra sperm testi verdiğinde yumurtalıkta su toplandığını söylediler sizde de böyle birsey oldu mu birde neler yaptı esiniz ameliyattan sonra ?
İnşallah canım herşey yoluna girsede bizde rahatlasakİnsallah yoktur ama baska doktora da görün bırakma kuzum.
Canım ben üçay önce kürtaj olmuştum ya ozaman hamileyken verdiğim sonuç ta bu daha düşük değilmi önceki daha eski olan sonucum bu daha yeni nasıl sizceİnsallah yoktur ama baska doktora da görün bırakma kuzum.
Yine yüksek canım o zmn da yüksekmiş doktor nasıl dikkat etmez buna anlamadım.Canım ben üçay önce kürtaj olmuştum ya ozaman hamileyken verdiğim sonuç ta bu daha düşük değilmi önceki daha eski olan sonucum bu daha yeni nasıl sizceEki Görüntüle 2589783
AhhYine yüksek canım o zmn da yüksekmiş doktor nasıl dikkat etmez buna anlamadım.
Çoğu doktor kaale almiyo ki şimdiye kdr bir doktor dedi sen dusun.Ahhcanım valla bilmiyorum diyorum ya işte siz söyleyince kafama takıldı yani neden söylemediki bende anlamadım
Canım ben hep özele gittim hani bi sıkıntı varsa onlar daha iyi bilir diye doğrulamak için devletede gittim ama biride çıkıp söylemezmiÇoğu doktor kaale almiyo ki şimdiye kdr bir doktor dedi sen dusun.
Bende hep özele gittim canım hiç biri demedi şuan profesöre gidiyorum o dikkat etti yani fazla ciddiye almıyorlar dediğim gibi dahiliye veya endokrinolojiye gitmen gerekir.Canım ben hep özele gittim hani bi sıkıntı varsa onlar daha iyi bilir diye doğrulamak için devletede gittim ama biride çıkıp söylemezmi
Gidicem canım benimde adetime 3 gün var belki gebelik olur diye bekliyorum 3 gün önce kan verdim 1.5 çıktı sence geç değilmi bu değer için tabi geç döllenme olmamışsa diğer gebeliğimdede geç döllenme olmuştu ama ben onu direk idrar testinde öğrenip sonra kan vermiştim bilmiyorum canım valla insan yoruluyor bi süre sonraBende hep özele gittim canım hiç biri demedi şuan profesöre gidiyorum o dikkat etti yani fazla ciddiye almıyorlar dediğim gibi dahiliye veya endokrinolojiye gitmen gerekir.
Yükselişe geçebilir yani değer öyle gösteriyor. Bir daha kan ver garantiye al derim. Yumurtlama geç olduysa gece de kalabilir hiç belli olmaz.Gidicem canım benimde adetime 3 gün var belki gebelik olur diye bekliyorum 3 gün önce kan verdim 1.5 çıktı sence geç değilmi bu değer için tabi geç döllenme olmamışsa diğer gebeliğimdede geç döllenme olmuştu ama ben onu direk idrar testinde öğrenip sonra kan vermiştim bilmiyorum canım valla insan yoruluyor bi süre sonra
Tekrar vericem kan yükselir inşallah bakalım test yapmakta istemiyorum açıkcası 28 de randevum var ozamana kadar belli olur zaten folik asitte içiyorum günde bitane geç kalmamış olurum sağlıklı olsundaYükselişe geçebilir yani değer öyle gösteriyor. Bir daha kan ver garantiye al derim. Yumurtlama geç olduysa gece de kalabilir hiç belli olmaz.
Canım bide bu ay ilk defa ovalisyon testi yaptım bu ay çok değişik şeyler yaşadım adetimden 5 gün sonra lekelenme gördüm o gün ovalisyon testi yaptım ikinci gün pikti sonra silikleşmeye başladı inşallah tutmuştur dua edin benim için Allah isteyen herkese nasip etsin sonrada banaTekrar vericem kan yükselir inşallah bakalım test yapmakta istemiyorum açıkcası 28 de randevum var ozamana kadar belli olur zaten folik asitte içiyorum günde bitane geç kalmamış olurum sağlıklı olsunda
Adetten 5 gün sonra lekelenme iyi birşey değil ama kuzum. Olunca inan olur o kendi ne takipler yaptık neler denedik. Yasin genç boşuna yorma kendini test sonucunu yenile ona göre görürsünCanım bide bu ay ilk defa ovalisyon testi yaptım bu ay çok değişik şeyler yaşadım adetimden 5 gün sonra lekelenme gördüm o gün ovalisyon testi yaptım ikinci gün pikti sonra silikleşmeye başladı inşallah tutmuştur dua edin benim için Allah isteyen herkese nasip etsin sonrada bana
Doğru söylüyorsun canım ama çok yanlızım artık olsun biran önce istiyorum herşey Allahtan biz ne söylesek boş testi yapıp sonuca bakmam lazım hakımızda hayırlısı olsun çok konuştum biliyorum hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim sanada canım benim sonucumu yazarım size Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıysa gönlümüzdekini hayırlısı bir şekilde ömrümüze nasip etsin aminAdetten 5 gün sonra lekelenme iyi birşey değil ama kuzum. Olunca inan olur o kendi ne takipler yaptık neler denedik. Yasin genç boşuna yorma kendini test sonucunu yenile ona göre görürsün
Canım değerlerin artmış korkma sıtres yapma kendine takip ettir yükseliyorsa sıkıntı yok demektir düşerse korkmalısın bence iyi olucak öyle görünüyor hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAdetten 1 hafta kala yumurtlama günüm oldu o günü değerlendirdik sonra 1 hafta sonra adetim gelmedi 6 şubatta kan tahlili verdim 4.93 8 şubatta 23.10 12 şubatta 170.01 çıktı acaba değerlerim nasıl ne olur bilgi verin kimyasal gebelik den korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?