Test sonucum

Anladım canım saol

Yok canım ben özelikle pco için baktırdım doktorum yok sende dedi
İnsallah yoktur ama baska doktora da görün bırakma kuzum.

Canım benim eşim de varikosel ameliyatı oldu hemde iki taraflı sağ tarafta fazla ilerleme vardı ameliyatı olduktan sonra dikkat etmeli doktor kesinlikle dar pantolon iç çamaşırı giymemesini söylemişti eşim muaneye gittiğinde doktor çabuk toparlandığı söyledi eşimin sıperm hareketliliği çok düşüktü ameliyattan sonra değerler hızla yükseldi çok şükür kendi doktorumada götürdün sonuçları Süper dedi

İnsallah yoktur ama baska doktora da görün bırakma kuzum.
Canım ben üçay önce kürtaj olmuştum ya ozaman hamileyken verdiğim sonuç ta bu daha düşük değilmi önceki daha eski olan sonucum bu daha yeni nasıl sizce

Yine yüksek canım o zmn da yüksekmiş doktor nasıl dikkat etmez buna anlamadım.
Ahh canım valla bilmiyorum diyorum ya işte siz söyleyince kafama takıldı yani neden söylemediki bende anlamadım

Ben en iyisi busefer gittiğimde söylüyeyim çünkü tedirgin olmaya başladım

Çoğu doktor kaale almiyo ki şimdiye kdr bir doktor dedi sen dusun.
Canım ben hep özele gittim hani bi sıkıntı varsa onlar daha iyi bilir diye doğrulamak için devletede gittim ama biride çıkıp söylemezmi

Canım ben hep özele gittim hani bi sıkıntı varsa onlar daha iyi bilir diye doğrulamak için devletede gittim ama biride çıkıp söylemezmi
Bende hep özele gittim canım hiç biri demedi şuan profesöre gidiyorum o dikkat etti yani fazla ciddiye almıyorlar dediğim gibi dahiliye veya endokrinolojiye gitmen gerekir.

Bende hep özele gittim canım hiç biri demedi şuan profesöre gidiyorum o dikkat etti yani fazla ciddiye almıyorlar dediğim gibi dahiliye veya endokrinolojiye gitmen gerekir.
Gidicem canım benimde adetime 3 gün var belki gebelik olur diye bekliyorum 3 gün önce kan verdim 1.5 çıktı sence geç değilmi bu değer için tabi geç döllenme olmamışsa diğer gebeliğimdede geç döllenme olmuştu ama ben onu direk idrar testinde öğrenip sonra kan vermiştim bilmiyorum canım valla insan yoruluyor bi süre sonra

Yükselişe geçebilir yani değer öyle gösteriyor. Bir daha kan ver garantiye al derim. Yumurtlama geç olduysa gece de kalabilir hiç belli olmaz.

Yükselişe geçebilir yani değer öyle gösteriyor. Bir daha kan ver garantiye al derim. Yumurtlama geç olduysa gece de kalabilir hiç belli olmaz.
Tekrar vericem kan yükselir inşallah bakalım test yapmakta istemiyorum açıkcası 28 de randevum var ozamana kadar belli olur zaten folik asitte içiyorum günde bitane geç kalmamış olurum sağlıklı olsunda

Tekrar vericem kan yükselir inşallah bakalım test yapmakta istemiyorum açıkcası 28 de randevum var ozamana kadar belli olur zaten folik asitte içiyorum günde bitane geç kalmamış olurum sağlıklı olsunda
Canım bide bu ay ilk defa ovalisyon testi yaptım bu ay çok değişik şeyler yaşadım adetimden 5 gün sonra lekelenme gördüm o gün ovalisyon testi yaptım ikinci gün pikti sonra silikleşmeye başladı inşallah tutmuştur dua edin benim için Allah isteyen herkese nasip etsin sonrada bana

Adetten 5 gün sonra lekelenme iyi birşey değil ama kuzum. Olunca inan olur o kendi ne takipler yaptık neler denedik. Yasin genç boşuna yorma kendini test sonucunu yenile ona göre görürsün

Adetten 5 gün sonra lekelenme iyi birşey değil ama kuzum. Olunca inan olur o kendi ne takipler yaptık neler denedik. Yasin genç boşuna yorma kendini test sonucunu yenile ona göre görürsün
Doğru söylüyorsun canım ama çok yanlızım artık olsun biran önce istiyorum herşey Allahtan biz ne söylesek boş testi yapıp sonuca bakmam lazım hakımızda hayırlısı olsun çok konuştum biliyorum hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim sanada canım benim sonucumu yazarım size Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıysa gönlümüzdekini hayırlısı bir şekilde ömrümüze nasip etsin amin

Adetten 1 hafta kala yumurtlama günüm oldu o günü değerlendirdik sonra 1 hafta sonra adetim gelmedi 6 şubatta kan tahlili verdim 4.93 8 şubatta 23.10 12 şubatta 170.01 çıktı acaba değerlerim nasıl ne olur bilgi verin kimyasal gebelik den korkuyorum

Canım değerlerin artmış korkma sıtres yapma kendine takip ettir yükseliyorsa sıkıntı yok demektir düşerse korkmalısın bence iyi olucak öyle görünüyor hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…