• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum

Merhaba lütfen cvp verin kan değerim 6 şubatta 4.93 8 şubatta 23.10 12 şubatta 170.01 çıktı hesaplarıma göre 16 17 günlük değerlerim nasıl acaba

Canım değerlerin artmış korkma sıtres yapma kendine takip ettir yükseliyorsa sıkıntı yok demektir düşerse korkmalısın bence iyi olucak öyle görünüyor hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tsk ederim amin inşallah daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum acaba buda mı öyle oldu. Diye

Dikkatimi çeken boş gebelik yaşamışsınız ben de 16 aralıkta boş gebelik yaşadım ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde arkasına hemen hamile kalırsınız 🥰

Tsk ederim amin inşallah daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum acaba buda mı öyle oldu. Diye
Kimyasal gebeliğin hemen arkasından bende hamile kaldım ve aynı düşünceye bende rastladım bence hiç korkma kendi kendimi bitirmiştim su an 8 haftalık hamileyim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Dikkatimi çeken boş gebelik yaşamışsınız ben de 16 aralıkta boş gebelik yaşadım ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde arkasına hemen hamile kalırsınız 🥰
İnşallah canım ya dua et bana lütfen hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah yavrunu bende çok istiyorum bekliyorum şimdi inşallah fazla bekletmez benide:KK200::anneadayı::KK9:

Z
İnşallah canım ya dua et bana lütfen hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah yavrunu bende çok istiyorum bekliyorum şimdi inşallah fazla bekletmez benide:KK200::anneadayı::KK9:
Ben çok araştırmıştım hiç korkmayın gönlümüzü ferah tütün rabbim bilir işini ♥️

Kimyasal gebeliğin hemen arkasından bende hamile kaldım ve aynı düşünceye bende rastladım bence hiç korkma kendi kendimi bitirmiştim su an 8 haftalık hamileyim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
içimi biraz ferahladı Allah razı olsun.sizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız insallah

Evet kullanıyorum doktor progestan ve coraspin verdi ne olur ne olmaz diye
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalıcak kendine dikkat et sıtrese girme dua et Allah büyüktür

Tamam canım bekliyoruruz haber et bize bol şans :KK9:
Canım
doktora gittim sizle konuştuktan 2 gün sonra gittim kan değerim 486 olmuş doktor artık korkulacak bisey yok dedi sağlık bir gebelik dedi çok şükür Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu🙈

Canım
doktora gittim sizle konuştuktan 2 gün sonra gittim kan değerim 486 olmuş doktor artık korkulacak bisey yok dedi sağlık bir gebelik dedi çok şükür Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu🙈
Maşallah canım çok sevindim senin adına bize dua et inşallah kucağına almakta nasip olur bende yarın kan testi vericem bugün bat günümdü ama olmadım geçen hafta kan vermiştim 1.5 çıkmıştı belki katlanmıştır bi umut

Merhaba hanımlar bugün atedim 1 gün gecikti kan tahlili yaptırdım 0 çıktı ama sadece 0 geçen hafta pazartesi yapmıştım 1.5 çıkmıştı normalmi bu durum anlayamadım

Bilgisi olan cevaplayabilirmi zaten çok sıtresliyim bu durum aklımı karıştırdı yine olmadı Çarşamba günüde randevum var gidip muane olucam herşey normalmi diye :olamaz: :kızgın:

Nerdesiniz kızlar :silah:

Normal değişiyo sürekli benimde 0.9 'dan 2.5 ye cıktı sonra aradan 20 gün geçti gene 0.1 cıktı bende anlamadım oluyo başımıza geliyo

Normal değişiyo sürekli benimde 0.9 'dan 2.5 ye cıktı sonra aradan 20 gün geçti gene 0.1 cıktı bende anlamadım oluyo başımıza geliyo
Teşekkür ederim canım :KK25: bende acaba kimyasal mı yaşadım dedim korktum açıkçası

Back