Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Kalp rahatsızlığı // kardiyoloji

Merhaba. Yaşım 25.
2 haftadır sol kolumda geçmeyen bir ağrı var arada kalbime yani göğsüme doğru ağrı giriyor acile gittim ekg ve kan verdim sorun olmadığını sinir sıkışması olabileceğini ortepediye veya kardiyolojiye gitmemi söyledi. Ama biraz başından attığını hissettim açıkçası ve ağrı sol kolumdan çıkmıyor kan sonuçlarıma baktığım zaman troponın değerinin düşük çıktığını görüyorum ve cok endişeliyim haftaya randevum var ama bu kan sonuçlarını yorumlayabilecek bir doktor var mı destek olur musunuz :KK43:

Merhaba. Yaşım 25.
2 haftadır sol kolumda geçmeyen bir ağrı var arada kalbime yani göğsüme doğru ağrı giriyor acile gittim ekg ve kan verdim sorun olmadığını sinir sıkışması olabileceğini ortepediye veya kardiyolojiye gitmemi söyledi. Ama biraz başından attığını hissettim açıkçası ve ağrı sol kolumdan çıkmıyor kan sonuçlarıma baktığım zaman troponın değerinin yüksek çıktığını görüyorum ve cok endişeliyim haftaya randevum var ama bu kan sonuçlarını yorumlayabilecek bir doktor var mı destek olur musunuz :KK43:
Boyun fıtığı olabilirsiniz aynı durumdayım

Bu arada kol için kadın dogumcuya da gidin bence. Yanlış hatırlamıyorsam prolaktin hormonu yüksekse kola ağrı yapıyordu. Bir de memenizi kontrol edin veya tarama merkezlerinde kontrol ettirin. Kola vuran ağrının baya sebebi olabiliyor aslında. Yukarda yazılmış benim de mesela boyun fıtığı koluma vuruyordu. Midemde çok gaz oluyor o da vuruyor koluma, kalbimi falan sıkıştırıyor. Ben de hafif ritm bozukluğu var. O da çok ağrı yapar bende. Kalbimde ağrı yapar daha çok.
Önce en onemlilerine göre sırayla baktirin bence. Kalp için gidin onu eleyin.

keske panik olup stresten kendinizi daha cok kasip daha cok belirti hissedene kadar googlea yazsaydiniz bunlar ne demek, chatgptye falan sorsaydiniz
Screenshot_20241116_013031_Free Adblocker Browser.jpg
Screenshot_20241116_012952_Free Adblocker Browser.jpg

troponin yazdiginiz gibi her hastane sayfasinda düşüğu makbuldur diyor. sizinki de oldukca düşük.
digeri zaten aclik sekeri ki ac degilmissiniz testi verirken. ne derece dogru bilinmez.
ayni annem gibisiniz, panik yapmak icin yaşayanlar 😅😅 o da kedide sonradan cikan ben gördü gecen hafta, kedinin kötü hastalik sahibi oldugunu, hastanelerde sürünecegini vs düşündü, panik oldu, beni de gerdi. neredeyse gece gece acil veterinere yollayacakti.
sonuc olarak kedi sakinlesince uyurken falan bir ellemeyi düşündüm neymis diye. gece bir baktim ben men yok. allah bilir neydi de düştü 😅 önemsiz sacma bir seydir kesin. belki bir sey batmistir, belkinsadece yapismistir 😂😂
biraz sakin olun lutfen . böyle kendinizi cok dinlerseniz carpintilariniz baslar sonra daha da panik olursunuz

X