• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum

inan her akşam dua ediyorum.. çünkü bende yaklaşık 4 yıldır bekliyordum..
allah kimsenn kucağını boş bırakmasın..

hayırlı kandiller bu arada
Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun inanırım canım hiç bişey evlat gibi değildir aynı şeyleri yaşayınca insan biliyor tabi amin amin Allah yüzümüze baksın mu mübarek günlerde hasretimiz dinsin inşallah

Canım
doktora gittim sizle konuştuktan 2 gün sonra gittim kan değerim 486 olmuş doktor artık korkulacak bisey yok dedi sağlık bir gebelik dedi çok şükür Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu🙈
Canım bebeği gördünmü ve kaçıncı haftada

Kızlar hayırlı günler hepinize bu yazıyı yazarken bile içim çok buruk sizinle konuştuğum günün akşamı adetim başladı kendimi kötü hissediyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendimi bu hale ben getirdim çok kaptırdım kendimi bana bu ayda nasip olmadı dilerim Allah'tan bu haberi bekleyenlere nasip olsun hayatım da hiç bişey beni çocuk konusu kadar üzmedi çok çok başka bi bişey bu duygu size söylemek istedim benim durumum şimdilik böyle bilmiyorum nezaman gelecek meleyim ama kendimi yanlız hissediyorum eşim çok söylüyor kendini bu kadar üzme bu kadar kafana takma hayırlısı olsun diye ama elimde olan bişey değil kendime hakim olamıyorum artık :KK43::KK43::KK43:

Kızlar hayırlı günler hepinize bu yazıyı yazarken bile içim çok buruk sizinle konuştuğum günün akşamı adetim başladı kendimi kötü hissediyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendimi bu hale ben getirdim çok kaptırdım kendimi bana bu ayda nasip olmadı dilerim Allah'tan bu haberi bekleyenlere nasip olsun hayatım da hiç bişey beni çocuk konusu kadar üzmedi çok çok başka bi bişey bu duygu size söylemek istedim benim durumum şimdilik böyle bilmiyorum nezaman gelecek meleyim ama kendimi yanlız hissediyorum eşim çok söylüyor kendini bu kadar üzme bu kadar kafana takma hayırlısı olsun diye ama elimde olan bişey değil kendime hakim olamıyorum artık :KK43::KK43::KK43:
okdr iyi anlıyorumki cnm seni inan bende böyleydim.. ama birazda olsa rahatlat kafanı oluyor bak ben hiç ummazdım tedavisiz olacağını.. annem vefat etti 2 hfta snra öğrendm düün okdr üzüntüye rağmen gelmiş mucizem..

Back