Test sonucum

Hamilelik dusunmeyen birisi icin normal canim ama gebelikte bu deger yukseliyor zaten.bu nedenle 2.5 ve altinda olmasini doktorlar oneriyor.hamilelikte cok yukselmesinin bebege zararlari varmis allah korusun bunun onune gecmek icin.
Doğrudur canım ama bilmiyordum açıkcası doktorum da bişey denediği için bende normaldir sanıyordum

Canım doktorum değerleri. Normal demişti ama bilmiyorum
Benim de 3 çıkıyordu normal değer aralığında ama 1.5 2 arası olmalı aslında. Yani az calisiyo tiroidlerin şuan bu gebeliğe engel. İlaç alıyorum ben 1.8 civarında şuanda. Bir gün almazsan düşük yaparsın ddi doktor. Bnde belki 20 doktora gittim sadece şimdiki doktorum dikkat etti buna kızdı da zaten.

Benim can 4.83 cıktı dahiliyeye göründüm bu değerle asla gebe kalamazsın dedi sende bi görün doktora ilaç kullanırsın düşer hemen korkulcak bi durum yok:)

Benim can 4.83 cıktı dahiliyeye göründüm bu değerle asla gebe kalamazsın dedi sende bi görün doktora ilaç kullanırsın düşer hemen korkulcak bi durum yok:)
Tamam canım görünücem valla bilmiyordum bukadar önemli olduğunu 8 yıldır ol kadar muane oldum bi doktorlada kalmadım hepside sonuçların iyi gebe kalmana engel yok dediler sonra öğrendik ki eşim varikosel olöçmuş hemde iki taraflı eşim ameliyat oldu değerleri şuan çok şükür iyi gebe kaldım ben ama boş gebelik yaşadım malesef bi sorundaha çıkmasın bi engel daha çıkmasın diye her gün dua ediyorum ama herşey Allahtan

Anlamadım canım sen hangi ilacı kullanıyorsun tiroid için eczaneden recetesiz alınabilirmi ki acaba

Sen hamile kaldı mı ilaçtan sonra canım

En iyisi doktoruma gitmek olucak ozanam neden söylemezki ya iyi diyorlar sende ha tamam güzel iyiyse iyidir diyorsun desene iyiki atmışım buraya testlerimi

Kilo almanın sebebi de o zaten. Tiroidlerin az çalıştığı için. Bende çok kilo almıştım şimdi düzene girince rejim yapmadan kilo vermeye başladım. Endokrinoloji uzmanına görün derim.

Kilo almanın sebebi de o zaten. Tiroidlerin az çalıştığı için. Bende çok kilo almıştım şimdi düzene girince rejim yapmadan kilo vermeye başladım. Endokrinoloji uzmanına görün derim.
Tamam canım teşekkür ederim önerilerin için gitmeye çalışıcam inşallah en yakın zamanda ömrümüz hastanelerde çürümezse iyidir daha dün geldim doktordan kürtajdan sonra ki 3 ayım bu ay korunmayı bıraktık ümitliydim kantesti yaptırdım 1.5 çıktı belki gidince tekrar kan testi yaparım inşallah yükselmiştir ama adetimede 3 gün var olsa çıkardı değilmi canım

Benimde sadece tsh hormonu yüksek ben kadın doğuma gittiğimde sadece o değerin altını çizip dahiliyeye git hemen demişti ama ben bilmediğim için üstünde durmadım başka bi konuda karşıma çıkınca hemen gitmem lazım dedim çünkü yüksek ve hamile kalamadım düşündüm demekki ondan dedim çünkü her ay belirti var gecikme var ama sonra kanla gidiyo engelliyi demekki dedim ihmal etme bence

Tamam canım anlaşılan önemli bi durum gidicem peki sadece ilaçla düzeliyormu değer

Evet bana çok yardımcı oldu burdaki arkadaşlar ilaç veriyormuş doktor hemen dusuyomus kolaymış yani ve ondan sonra hemenhamile kalan bile varmış öyle dediler bende gidicem pazartesi başka bi sorunum yok tiroitten sanırım olmuyo

Seninle hemen hemen aynı değerim 2.5 un altında olması lazimmis degerin hamilelik icin

Bunca zamandır gidiyorum doktorum bana söylemiş olsaydı önlemimi alırdım tabikide ama bana herşey normal diyince bende üstünde durmadım

Her hastanenin referans aralığı farklı oluyo demekki o yüzden olabilir ama bende emin oldum ki 2.5 altında olması lazimmis bana da başka doktorlara gösterdiğimde engel olmaz demişlerdi ama engelmis bide hamile kalsan bile o değer bebege zarar veriyomus

Gidicem bende o halde bian önce düzelsinde gelsin artık miniklerimiz onlarsız hayat olmuyor herşeye bedeller işte Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Kurtajdan sonra 6 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum. Kalıntı kalmış olabilir ama tekrarla yükselirse iyi tabi cnm. Ben haziran da düşük yaptım kürtaj yapmadı kendim düşürdüm. 3 ay kanama yaşadım. Hala düşük kalıntıları vardı içeride.

Anladım canım doğrudur ben gebe kaldım kalmasına ama boş gebelik yaşadım bu seferde Allah göstermesin olurda bişey olursa dayanamam artık bizide düzgün bilgilendirseler keşke aslında doktorum çok iyi bir doktor bi şikayetim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…