Tsk ederim amin inşallah daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum acaba buda mı öyle oldu. DiyeCanım değerlerin artmış korkma sıtres yapma kendine takip ettir yükseliyorsa sıkıntı yok demektir düşerse korkmalısın bence iyi olucak öyle görünüyor hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimyasal gebeliğin hemen arkasından bende hamile kaldım ve aynı düşünceye bende rastladım bence hiç korkma kendi kendimi bitirmiştim su an 8 haftalık hamileyim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinTsk ederim amin inşallah daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum acaba buda mı öyle oldu. Diye
İnşallah canım ya dua et bana lütfen hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah yavrunu bende çok istiyorum bekliyorum şimdi inşallah fazla bekletmez benideDikkatimi çeken boş gebelik yaşamışsınız ben de 16 aralıkta boş gebelik yaşadım ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde arkasına hemen hamile kalırsınız
Ben çok araştırmıştım hiç korkmayın gönlümüzü ferah tütün rabbim bilir işiniİnşallah canım ya dua et bana lütfen hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah yavrunu bende çok istiyorum bekliyorum şimdi inşallah fazla bekletmez benide
içimi biraz ferahladı Allah razı olsun.sizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız insallahKimyasal gebeliğin hemen arkasından bende hamile kaldım ve aynı düşünceye bende rastladım bence hiç korkma kendi kendimi bitirmiştim su an 8 haftalık hamileyim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Doğru söylüyorsun canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahZ
Ben çok araştırmıştım hiç korkmayın gönlümüzü ferah tütün rabbim bilir işini ♥
Folik asit kullanıyormusun canım hemen başlaiçimi biraz ferahladı Allah razı olsun.sizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız insallah
Folik asit kullanıyormusun canım hemen başla
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalıcak kendine dikkat et sıtrese girme dua et Allah büyüktürEvet kullanıyorum doktor progestan ve coraspin verdi ne olur ne olmaz diye
Inşallah amin.. güzel haberler alırsam ilk buraya yazacamAllah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalıcak kendine dikkat et sıtrese girme dua et Allah büyüktür
Tamam canım bekliyoruruz haber et bize bol şansInşallah amin.. güzel haberler alırsam ilk buraya yazacam
CanımTamam canım bekliyoruruz haber et bize bol şans
Maşallah canım çok sevindim senin adına bize dua et inşallah kucağına almakta nasip olur bende yarın kan testi vericem bugün bat günümdü ama olmadım geçen hafta kan vermiştim 1.5 çıkmıştı belki katlanmıştır bi umutCanım
doktora gittim sizle konuştuktan 2 gün sonra gittim kan değerim 486 olmuş doktor artık korkulacak bisey yok dedi sağlık bir gebelik dedi çok şükür Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu
Teşekkür ederim canımNormal değişiyo sürekli benimde 0.9 'dan 2.5 ye cıktı sonra aradan 20 gün geçti gene 0.1 cıktı bende anlamadım oluyo başımıza geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?