Test sonucum

Erken canım 1 yıl dolunca sıkıntı diyorlar doktorlar sen denemeye devam et vaktini bekliyordur inanki canım bende ilac falan kullanmadım doktorum demişti bana ilaç kullanmaman iyi olmuş diye bakalım kısmetimizde varsa elbet olur bir gün

Öyle dediler evet canım 1 yıl gene olmazsa gel dediler denemeye devam

kızlar umutsuzluğa kapılmayın... inanın ki bnde pko var hormon bozukluğu var oldu işte... tedavisiz olamıcağını düşünüyordum. ki tüp bebek haricinde herşeyi denedm ben... olmadı.. tam tüp bebeğe gdcem yeter artık dediğim ay da oldu..

inşllh Allah bizede naasip etsn her ay beklemek çok zor

İnşallah canım umut herzaman vardır bu arada hastanedeyim birazdan içeri giricem bakalım ne diycek doktorum

Kızlar doktordan çıktım çok şükür bişey yokmuş herşey normal dedi folik asit yazdı denemeye devam dedi

Allah büyüktür inşallah hepimiz için de hayırlısı olucak

Çok tsk ederim cnm Allahım inşallah sanada nasip eder.ben yaklaşık 1 buçuk yıldır istiyorduk denemediğim yöntem kalmadı çok şükür Allahım nasip etti.en son da 1 kutu macun yedim eşime de bir şeyler içirdim önce rabbim sonra bu yaptiklarim vesile oldu.

iyi çok şükür bişey çıkmasında.
Sağol canım çok şükür bişey cıkmadı kütaj olduğun için normaldir dedi ultrasonda baktı rahim yumurtalıklar gayet temiz dedi ben folik 1 kullanıyordum bu sefer folden of yazdı kendini üzme sıtrese girme kendiliğinden gebe kaldın sevinmelisin dedi yine olur dedi sağolsun iyidir doktorum öyle yani beklemek sabretmek lazım yıpranmış yorulmuş olsakta inşallah Allah'ım tez vakitte yavrularımıza kavuşturur bizi amin

Allah razı olsun canım amin inşallah macunu bilmiyorum ama eşim keçi boynuzu özü içiyor bide takviye olarak neofortil m diye bi ilaç kullanıyor inşallah işe yarıyordur

bnde eylül ayında boş gebelikten kurtaj oldum 2 ay snra hamile kldım şimdi 3 ayı btrdi kurtajdan snra hemen kalınıyor mrk etme

bnde eylül ayında boş gebelikten kurtaj oldum 2 ay snra hamile kldım şimdi 3 ayı btrdi kurtajdan snra hemen kalınıyor mrk etme
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına darısı tüm istiyenlere inşallah beklemek zor geliyor artık

Canım ben 8 yıldır evliyim 3 yıl korunduk 5 yıldır istiyoruz 3 ay öncede boş gebelikten dolayı kurtaj oldum yani şükürki kendiliğinden oldu ama nasip olmadı

Canım ben 8 yıldır evliyim 3 yıl korunduk 5 yıldır istiyoruz 3 ay öncede boş gebelikten dolayı kurtaj oldum yani şükürki kendiliğinden oldu ama nasip olmadı
anladım cnm. allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş..
ama boş gebelik olduysa olur yine..
aşılama falan denedn mi ?

anladım cnm. allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş..
ama boş gebelik olduysa olur yine..
aşılama falan denedn mi ?
İnşallah canım bugünün yüzü suyu hürmetine rabim duysun bizi sende annesin lütfen bize dua et Allah sana bağışlasın evladını inşallah kimin duası kabul olur belli olmaz hayır canım herhangi bi tedavi olmadım doktorum hep olucak olması için engel yok diyor zaten tam dedaviye başlayalım dediğimiz günün ertesi günü süpriz bi şekilde öğrenmiştim inanamadık resmen ama Allah'ın taktiri işte o verdi o aldı isyan edicek halimiz yok ya şimdi bekliyorum bi kaç ay daha olmasa artık mecbur hangisi olursa artık dedavi olucaz umudum herzaman var Allah'ım büyüktür yeterki o istesin bugün çok dua ettim hem kendim hem benim gibi olanlar için inşallah kucağımıza boş bırakmıycak buna gönülden inanıyorum

inan her akşam dua ediyorum.. çünkü bende yaklaşık 4 yıldır bekliyordum..
allah kimsenn kucağını boş bırakmasın..

hayırlı kandiller bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…