Test sonucum

Kimyasal olması için önce yukselip sonra düşmesi lazım yada hamile çıkıp kanama olması lazım
Anladım bugün 3 gün oldu gecikmem var yarın randevum var bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Inşallah çıkmaz belki yükselmiştir
İnşallah canım ya umudum kırıldı bu ay için açıkcası 0 çıkınca gecikmede var olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bilmiyorum çok sıtresliyim bu aralar kendimi psikolojik olarak fazlasıyla yorduğumu düşünüyorum ama sürekli aklım orda ni saniye bile düşünmeden edemiyorum çok istiyorum ama rahat olmak lazım herşeyin hayırlısı artık

Çok insan kadın var burda 15 gün 20 gün sonra öğrenen belki geç döllenme olmuştur hemen umudunu yitirme adet olana kadar bi ümit vardır ki sana bugün ögrendigin biseyi anlatım hastaneye gittim kadınlar konusuyodu kadının kızı tam 4 ay anlamamış hamile olduğunu bende sordum nasıl anlamamış diye test yapmış cikmamis ve 4 ay boyunca adet görmüş böyle şeyler de olabiliyo o yüzden ilaç içme sakin dinlen bol bol ve stres yapma

Biliyorum canım bende çok duydum okudum gördüm Allah ol diyince olu veriyor işte 3 ay oldu Kürtaj olalı boş gebelik yaşadım yıllar sonra yaşadım o duyguyu ama kısa sürdü o gebelikten sonra daha çok istemeye başladım bende anlamamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum şimdi korkuyorum geç olur yine diye dediğin gibi ümit her zaman vardır inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Dediğim gibi ilac icme sen dinlen ve kan ver var gibi görünüyo geç olmaz niye olsun ki allahın bileceği iş o tutsun derse sen hoplasan da zıplasan da bilmesende düşmez sana tutunur ama yok derse ne yaparsan yap tutmaz sen üzülme moralini yüksek tut sağlıklı beslen gerisini allaha bırak stres yapma

bnmde geç döllenme oldu. adetm geckti test yptım çıkmadı 1 hfta snra yaptım çıktı :-D

Sağol canım benim iyi dileklerin için Allah razı olsun Allah seninde gönlündekimi sana nasip etsin inşallah ilaç içmem öyle kolay kolay sadece folik asit içiyorum günde bitane bekliycem bakalım Allah'ım ne kısmet etmiş banada

Saol canım insallah bana da nasip eder o duyguyu

Saol canım insallah bana da nasip eder o duyguyu
İnşallah canım seni tanımıyorum ama kimin duası kabul olur belli olmaz Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inanki sağlıklı olması önemli her dua ettiğimde önce sağlık diyorum dertlerimiz aynı anlıyoruz birbirimizi yaşayan bilir derler ya hakımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin cNim
Amin canim tanimiyoruz ama butun kadinlar aynı sorunu yasiyo ve destek oluyoruz dediğin gibi

Amin cNim

Amin canim tanimiyoruz ama butun kadinlar aynı sorunu yasiyo ve destek oluyoruz dediğin gibi
Aynen öyle canım senin ilk mi olucak canım sordum ama anlatmak istersen

Aynen öyle canım senin ilk mi olucak canım sordum ama anlatmak istersen
Tabiki sorabilirsin ilk yeni evli sayılırım bu konuda biraz tecrubesizim yani ikinci falan olsaydı anlardım da ilk olunca anlamiyo insan ama şimdiye kadar çok şey öğrendim yasadim orasi ayrı senin ilk mi

Tabiki sorabilirsin ilk yeni evli sayılırım bu konuda biraz tecrubesizim yani ikinci falan olsaydı anlardım da ilk olunca anlamiyo insan ama şimdiye kadar çok şey öğrendim yasadim orasi ayrı senin ilk mi
Ya çiçeği burnundasın desene maşallah Allah mutlu mesut etsin inşallah evin evlatlarınla şenlenir inşallah en kısa zamanda anne olursun doğru canım hayat bazı şeyleri cabuk öğretiyor insana ben 8 yıllık evliyim 24 yaşındayım erken evlendiğim için 3 sene çocuk istemedik bende eşimde birlikte karar aldık almaz olaydık o ayrı 3 sene sonra baktık ev bark sahibi olduk dedik evimiz neşelensin bereketlensin başladık bismillah denemeye ben bu arada doktora muane olmaya gidiyorum ayda bir çok şükür bende sıkıntı çıkmadı baktık olmuyor eşim muane olmaya gitti sperm tahlili falan yaptırdı eşimde varikosel çıktı eşim ameliyat oldu herşey yolunda gitti çok şükür sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendiğim dedidim ya kısa sürdü Allah'ın taktiri şimdi olursa ikinci olucak artık

idrarda yapmştım..
sağolasın amin inş. 13 haftalık olduk bile. bende 3,5 senedşr uğraşıyrdum tam tüp bebeğe gitçem derken geldi miniğim...
Maşallah daim olsun inşallah nasip kısmet işte canım ben pazartesi verdim kan 0 çıktı idrar testide yaptım çıkmadı o yüzden umutsuzlandım şimdi tek sorun gecikme olması inşallah geç döllenmedir dediğiniz gibi yarında doktora gidicem bakalım ne çıkıcak

Saol inşallah güzel dileklerin için benimde yaşım 24 7.aya gircez iste yeni mi sayılır bilmiyorum artik hic korunmadim hapla vs. Ama iki ay geri çekilme yöntemi oldu borç falan var dedik istemedik eğer ilk aydan başlasaydık belki olabilirdi ama hala olabilir geç değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…