• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum

Sanki proloaktin değeriniz yüksek referans aralık- kısmını kontrol edin z...birde başka doktor deneyin..
Aynen dimi canım Prolaktin yüksekken de hamile kalınamiyor çünkü hamilelikte yükseliyor o hormon vücut hamile sanıp kalamazmis benim de ilk defa yüksek çıktı ilaçla düşürdük

Tsh tiroid yüksek yani az calisiyo demek t3 t4 bakılması gerekiyor birde bu yüzden canım.
Tsh 3 u biliyorum o biraz yüksek de tsh4 1.38 o iyi nasıl oluyo biri yüksek biri düşük onu anlamadım şimdi dikkatimi çekti önceki tahlillerimin sonucuna baktim

Kendimi bildim bileli 45 en fazla 47 kilo arasında gittim geldim ama evlendikten sonra ilk zamanlar hene bisey yoktu 2 3 aydır baya kilo aldım bi anda 50 ye cıktı şimdi daha fazladır eminim ki 50 ye hiç bi zaman çıkmamıştım ve sürekli uykuhali var sabah kalkamıyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Ah canım ya 50 kilo nedirki sen kendini yıpratma öyle hiçte kilolu değilsin bence bende keşke senin lilonda olsam :rolleyes:

Sonuçlar boyle bi bakin

Eklentiler

• Screenshot_20200211-235615_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235615_Chrome.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20200211-235547_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235547_Chrome.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200211-235552_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235552_Chrome.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200211-235600_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235600_Chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 20
Tsh 3 u biliyorum o biraz yüksek de tsh4 1.38 o iyi nasıl oluyo biri yüksek biri düşük onu anlamadım şimdi dikkatimi çekti önceki tahlillerimin sonucuna baktim
1,38de çok calisiyo demek diye biliyorum. Onların değerlerini endokrinoloji veya dahiliye takip eder. Uzmanına göstermek lazım.

Ah canım ya 50 kilo nedirki sen kendini yıpratma öyle hiçte kilolu değilsin bence bende keşke senin lilonda olsam :rolleyes:
haklısın canım ama alışkın olmayınca rahatsız ediyo yürümekte zorlanıyorum çünkü arka tarafımdan alıyorum kiloyu bide bacaklardan gor sen bi anda genisledim😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20200211-235535_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235535_Chrome.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200211-235543_Chrome.jpg
    Screenshot_20200211-235543_Chrome.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200212-195949_Chrome.jpg
    Screenshot_20200212-195949_Chrome.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 17
Kilo biliyorsun pcoya neden oluyor. Benim doktorum takıntılı mesela kiloya bu yüzden. Pco hallolmazsa da hamilelik zor onun için de kilo vermek lazım. Düşün ben 82 kiloyum mesela eşimde problem olmasına rağmen hep benim kiloma taktı doktorlar.
Bende 82 kiloyum pco çıkmadı bende şükür valla burda duyduklarım korkutmaya başladı beni ben herşey yolunda sanıyordum ama değilmiş meğersem:mad:

Fsh 4.8 çok iyi o zaman yaşına göre. Pco için bsy demedi mi? Benim de 29 yaşım 5.2 cikiyo mesela çok yumurtan var demek bu da pco göstergesi aslında. Tam hatırlamıyorum onun yaş aralıkları vardı.

Aynen dimi canım Prolaktin yüksekken de hamile kalınamiyor çünkü hamilelikte yükseliyor o hormon vücut hamile sanıp kalamazmis benim de ilk defa yüksek çıktı ilaçla düşürdük
Evet çok önemlidir benimde ilk sorunum oydu..düşüyor ama basit bir hap kullanmıştım sanırım adı dostinexs...ama hamilesiniz ne güzel bizlerede dua edin...😄😄😄

Bide bilen hanımlara bisey sorcam tsh 4 ne oliyo oda mi troitle ilgili
Evet çoğu doktor onada bakıyo oda önemli değer hatta ben tedavi esnasında 2 hafta kullanmadim doktor değerim düşsün diye kullanma dedi sonrasında gittigim de baktirdim tekrar 100 lük kulkllaniyordum şuanda 25 lik kullanıyorum

Canım cevabın için teşekkür ederim eşim varikosel ameliyatı oldu hemde iki taraflı çok şükür ameliyattan sonra gebe kaldım ama boş gebelik oldu maalesef
Merhabalar bir sorum olacaktı size benim de eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve 3 ay sonra sperm testi verdiğinde yumurtalıkta su toplandığını söylediler sizde de böyle birsey oldu mu birde neler yaptı esiniz ameliyattan sonra ?

Fsh 4.8 çok iyi o zaman yaşına göre. Pco için bsy demedi mi? Benim de 29 yaşım 5.2 cikiyo mesela çok yumurtan var demek bu da pco göstergesi aslında. Tam hatırlamıyorum onun yaş aralıkları vardı.
Gerçekten mi ya

Evet çok önemlidir benimde ilk sorunum oydu..düşüyor ama basit bir hap kullanmıştım sanırım adı dostinexs...ama hamilesiniz ne güzel bizlerede dua edin...😄😄😄
Evet ben bu ay kullandım onu tüp bebek benim ki o yüzden takip edildi öğrendik herşeyi o yüzden 🤩 İnsallah Allah herkese nasip etsin

Yok canım ben özelikle pco için baktırdım doktorum yok sende dedi

Back