- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 27
- Konu Sahibi Selinofvki
Amin saol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlahOohhh maşallah subhanallah çok tatlısın. Bu duble çıbıklar olmuş Allah tamamına erdirsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin saol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlahOohhh maşallah subhanallah çok tatlısın. Bu duble çıbıklar olmuş Allah tamamına erdirsin amin
Aynen canım bunada şükürInşallah Allah gönlüne göre versin. Bunun imtihan olduğunu unutmadan hamd ederek beklemeyi nasip etsin Allahım.
Kan yapmadn mı hemen yap cnm durmaBilmiyorum 2 gün geçmişti umudum yoktu ama arkadaş direk aldı illa yap diye mecbur yaptım pozitif çıktı bende şoktayım kimseye söleyemedim kanda yapmadan önce yarın kanda yapayım da öle eşim bile bilmiyo:)
Kesinlikle. InşallahKizlar benim gebelik yok ama hamile kalınca reglim 3-4 gün geçince yaparim diyorum o zaman yapilinca netlesir mi
MaşalllaaahBuda benden olsun kızlar :) 9 haftalığız şuan rabbim herkese nasip etsin
TabikiKizlar benim gebelik yok ama hamile kalınca reglim 3-4 gün geçince yaparim diyorum o zaman yapilinca netlesir mi
Ovulasyon testi ne olur muu?yorumlanacak ama
Maşallah çok güzel. Inşallah seninledir Allah tamamına erdirsin folik asite başlamadıysan hemen başla16 mayısta çektimmm inşallah bebişim benimledir
Vitamin ilacı kullanıyorum folik asit içeriyor salı günü kanda çıkmadı korkuyorum onun içinMaşallah çok güzel. Inşallah seninledir Allah tamamına erdirsin folik asite başlamadıysan hemen başla
İkinci çizgi oluyor pozitif hayırlı olsunnnEki Görüntüle 1997975 Şimdi bu ince çizgi neyin nesi?