Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Merhaba Kızlar :)

Bende konu adına uygun olark aranıza katılıyordum ki sohbetinizi okudum birazcık cok samimi bi sohbettt hemen yazayım dedim :) hepinize çok güzel bi gün diliyorum :)

ebrum benimde abi kızı öyle yürüteçte.. sanki uçuyor çılgın gibi oraya buraya çarpa çarpa gidiyorrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hım ama mehir bildiğim kadarıyla, eşine bişi olursa bayanın 1 senelik geçim parası değilmi?
hacca gitmek zaten ALLAHIn emri... götürmek zorunda :)

bende hac olmaz diye biliyorum hacca gidecek kadar parası varsa zaten götürmek zorunda yada hac değilde parasını istiyebilir mehir olurak ben 50 cumhuriyet istedimsempatiksalakcinni hala ortada bişi yokkaydirigubbakcemile3

iyide eşine bişey olursa parayı eşi nasıl verecek???
Valla o hac istedi, yani hac parasıda olur belki bilmiyorumki...
Ben ne isterim hiç bilmiyorum

kadın isterse bu hakkından vazgeçebiliyor hakkını helal eder olur biter:lepi:

caspersy eski adım ebru şahin sonra pcodemaster oldum bi kaç gun şimdi bunda karar kıldık cümletenkaydirigubbakcemile3

yemeyin kızımı yaa yanakları biter sonraaaaaklinialirimsmile

kıslar size bi haber vereyim mii
ınş. Rabbm nasip ederse şu koşturmam bitsin bende kapancamm evde bi kaç eşarbım var geçen denedim yapabiliom muı diye eh fena olmadı :)) inş evimize taşınalım şu telaş geçsin bende artık tesettürlü olcamm

evett.. bişey yapmak lazımm.. özel sektörr berbat durumda.. gelecekle ilgili kaygılanıyor insan..
birde çok boş hissediyorum kendimii böyle durdukçaa

bitmez bitmezz ay sonunu iple çekiyorum benm meleğim de gelecekk

Teşekkürler caspersy :)

Ayrıca diğer haberde çok güzel ınşallh Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın senin adına çokk mutlu oldummmmm :)

aman zaten hiç anlamıyorum şu mehir işlerini :))
50 cumhuriyet altın akannehir oyy nasıl yapacak kıss :))
Ben heralde hakkımı helal ederim :))

Merhaba Kızlar :)

Bende konu adına uygun olark aranıza katılıyordum ki sohbetinizi okudum birazcık cok samimi bi sohbettt hemen yazayım dedim :) hepinize çok güzel bi gün diliyorum :)

heraa hoşgeldinn canımm..
bekar yazıyor söz nişan varmı pekiiaklinialirimsmile ne meraklıyım beeesempatiksalakcinni

casperyy ben seni tesettürlüü biliyordumm :kedi: içine birkere o istek girdiyse erteleme derim canımmŞeniz

ne güzel arkadaşım
inş. bakalım
bişi sorucak olursan kafana takılanları felan sorabilirsin
ALLAH cc hayırlı etsin inş. şimdidien

hera hoş geldin canım

cimcimecim alsın işi ne yaa biz saçımızı süpürge ediyoruz onlar için 50 cumhuryiet nedir kikaydirigubbakcemile3

Evet özel sektör berbat ama devlettede türbanlılara yer yok malesef, içeriye girince açıp çıkınca kapamakta vijdanen rahatsız ediyor açıkçası beni...
Emeğimin karşılığını hiç alamıyorum, üzülüyorum fakat vijdanen rahatım o ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…