- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.641
üzülmeyin kızlar erkeklerin genel huyu böyle yaprlar ederler zetinyağı gibi üste cıkarlar nişanlıyken cok kavga ederdik eşimle ben özür beklerken bide bakıyordum o benden bekliyor bi kavga daha cıkardıkaydirigubbakcemile3 ayy çok sinir bozucu bi durum walla Allah yardımcınız olsun geçeeeeer sıkmayın canınızı
iyiz bisde coluk çocuk kuzumu anneme bıraktım bugun gezmeye gidicekler beraber yürüteciyle pıtı pıtı bi yürüyorki ayy aklıam geldikçe yiyesim geliyookaydirigubbakcemile3
hım ama mehir bildiğim kadarıyla, eşine bişi olursa bayanın 1 senelik geçim parası değilmi?
hacca gitmek zaten ALLAHIn emri... götürmek zorunda :)
hoşgeldinn casperyyŞeniz
bizdede damat tarafının düğünde takçağı bilezikler mehir olarak istenir..
iyide eşine bişey olursa parayı eşi nasıl verecek???
Valla o hac istedi, yani hac parasıda olur belki bilmiyorumki...
Ben ne isterim hiç bilmiyorum
Merhaba Kızlar :)
Bende konu adına uygun olark aranıza katılıyordum ki sohbetinizi okudum birazcıkcok samimi bi sohbettt hemen yazayım dedim :) hepinize çok güzel bi gün diliyorum :)
iyide eşine bişey olursa parayı eşi nasıl verecek???
Valla o hac istedi, yani hac parasıda olur belki bilmiyorumki...
Ben ne isterim hiç bilmiyorum
evet canım memurum 12 senelik :)
ben KPSS ile girmeidm ama giren çok arkadaşım oldu
dayı felan gerekmiyor artık
sadece mülakatlarda belki
iyice bir çalış 90 ın üzerinde puan al kesin yerleşirsin
bizim arkadaşlar var yerleştikten sonra yerini beğenmeyip de tekrar KPSS ye girip başka yeri kazanan...
çalışınca iyi puan alınca yerleşirsin
dersaneye felan git
iyi puan al derim...
kadın isterse bu hakkından vazgeçebiliyor hakkını helal eder olur biter:lepi:
caspersy eski adım ebru şahin sonra pcodemaster oldum bi kaç gun şimdi bunda karar kıldık cümletenkaydirigubbakcemile3
yemeyin kızımı yaa yanakları biter sonraaaaaklinialirimsmile
zaten mehiri baştan alıyorsun ya nikahta :)
birine sormuştum ben en az 90 gr altın demişti.
bitmez bitmezz ay sonunu iple çekiyorum benm meleğim de gelecekk
Merhaba Kızlar :)
Bende konu adına uygun olark aranıza katılıyordum ki sohbetinizi okudum birazcıkcok samimi bi sohbettt hemen yazayım dedim :) hepinize çok güzel bi gün diliyorum :)
kıslar size bi haber vereyim mii
İnş. Rabbm nasip ederse şu koşturmam bitsin bende kapancamm evde bi kaç eşarbım var geçen denedim yapabiliom muı diye eh fena olmadı :)) inş evimize taşınalım şu telaş geçsin bende artık tesettürlü olcamm
hera hoş geldin canım
cimcimecim alsın işi ne yaa biz saçımızı süpürge ediyoruz onlar için 50 cumhuryiet nedir kikaydirigubbakcemile3
Evet özel sektör berbat ama devlettede türbanlılara yer yok malesef, içeriye girince açıp çıkınca kapamakta vijdanen rahatsız ediyor açıkçası beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?