- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.661
Teşekkürler caspersy :)
Ayrıca diğer haberde çok güzel İnşallh Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın senin adına çokk mutlu oldummmmm :)
hamilemiydin canım sen ay masallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yogun bi dönem seni bekliyor tadını cıkar bu sakinliğinsempatiksalakcinni
heraa hoşgeldinn canımm..
bekar yazıyor söz nişan varmı pekiiaklinialirimsmile ne meraklıyım beeesempatiksalakcinni
casperyy ben seni tesettürlüü biliyordumm :kedi: içine birkere o istek girdiyse erteleme derim canımmŞeniz
ne güzel arkadaşım
inş. bakalım
bişi sorucak olursan kafana takılanları felan sorabilirsin
ALLAH cc hayırlı etsin inş. şimdidien
saol canm benmm aminn inşş
eşarp işini napcam bilmiyorum şal olanları rahat yapıyorum da oyy oyy
tamamen mi açıyorsun arkadaşım?
nişanlayım 27 şubatdan beri , haziran da da düğün İnşallah :) talyacım sende durumlar nedir ?
hoşş buldum kızalr teşekkür ederim hatta çok hoş buldumm gitmem ben artık burdan :)
nişanlayım 27 şubatdan beri , haziran da da düğün İnşallah :) talyacım sende durumlar nedir ?
tamamen değil fakat, şirket içindeki erkekleri ve gelen müşterileri düşünürsek, tamamen açmak daha mantıklı geliyor bana, tabi bu benim naçizane düşüncem, herkese saygım var o ayrı konu, ama bu durumu yaşayan bir çok arkadaşım var, bi süre sonra açmaya karar verdiler
bence tamamen açmak mantıklı değil
çünki, insan açınca arkasıda geliyor kendini koruması zorlaşıyor
amaller niyetlere göredir benim felsefem..
ALLAH cc affetsin inş. ama bizim niyetimiz halis olmalı en baştan ....
cimcimemmm sen işyerinde türbanı çıkarıyomusun anlamadımdaabilmiyorumkismile
ykzz sen peki tatlımm sorun oluyormu.. ya ben stajımı igdaşta yapmıştımm orda bir sürü türbanlı bayan vardıı.. hatta geneli türbanlıydıı.. sene 2003 ama şimdi ne şekildedir bilmiyorum tabii..
Talyacım her çift arasında olur böyle sorunlar...
evet canım olmazmı benneyaptımki
genelde her yerde var problem
ben yaklaşık 10 senedir eşarbın üstüne peruk takıyorum.
biraz komik oluyor ama ne yapalım
tamamen açmaktan daha iyi, çünki eşarbım altından görnüyor
herkes beni kapalı biliyor ona göre davranıyor
yavaş yavaş alışırsın inş.
kendine yakıştırdığınla başla bence...
cimcimem şu aşamada olmaması lazım.. yani 8 ay olmuş biz başlayalıı.. hadi ilk başlarda huyumuzu suyumuzu bilmiyordukk.. ama şimdi iyi kötü tanıdık birbirimizi...yaa dün sabah odaya geldii ev bakıyordum netten.. sonra o aşağıya gittii pcye oturdu tlf açtıı ben burdan o ordan beraber inceledik evlerii.. akşam msjda bana sen o evi bile başkasına bakmışsındır amcanlara abine diyorr.. eşşekk heriff amcam abim ev alcak olsa ben neden bakayım gitsin baksınnnklava: hala benim sevgimden şüphesi varr:mymeka:
evet canım olmazmı benneyaptımki
genelde her yerde var problem
ben yaklaşık 10 senedir eşarbın üstüne peruk takıyorum.
biraz komik oluyor ama ne yapalım
tamamen açmaktan daha iyi, çünki eşarbım altından görnüyor
herkes beni kapalı biliyor ona göre davranıyor
bnm yaş 20 :) küçük küçük gidiyorumm ne acelem varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?