• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

günaydın bayanlar cümleten

dün yazmıştım ya şu mehir konusunu ...
ne düşünüyorsunuz o konuda ?
ne kadar istenir ne istenir?

talya moralin nasıl ?
biraz sakinleştin mi?

mrbb canımm.. moralim iyi ama onla aramızın iyi olmasından felan değill.. hala bozuğuz çünküü.. ama takmıycam kafama yettiş artık:sm_cool:
sen nasılsın?

bu arada mehir demişsin.. bizde genelde kız şukadar isiyorum diye söylemez.. ama hani düğünde damat tarafının takçağı altın vardır.. atıyorum 5 bilezik 10 bilezik.. mehirde bunu söylerler..

günaydın kızlar, talyacım aynı kaderi paylaşıyoruz bizde akşam tartıştık :((
Bu sabahta sinir msjlar yazdı iyice sinir oldum :((
Ykz canım valla herkes durumuna göre istiyor, zaten mehir bildiğim kadarıyla erkeğin boşandığı takdirde kadına mecburen vermesi gereken maldır, bazılarıda evlilikte vermesi gerekir diyo..
Ablam mehir olarak hac istemişti eşinden

mrbb canımm.. moralim iyi ama onla aramızın iyi olmasından felan değill.. hala bozuğuz çünküü.. ama takmıycam kafama yettiş artık:sm_cool:
sen nasılsın?

anladım canım takma boşver
hani bir kaide varya kaçan kovalanır diye
ne çok naz yapacaksın ne de peşinden koşacaksın
dengeyi iyi kurmak gerek sanırım
bence hayatta hiç bişi için kendini yıpratmaya değmez

ben de iyiyim şükür
geldik yine işe :)

günaydın kızlar, talyacım aynı kaderi paylaşıyoruz bizde akşam tartıştık :((
Bu sabahta sinir msjlar yazdı iyice sinir oldum :((
Ykz canım valla herkes durumuna göre istiyor, zaten mehir bildiğim kadarıyla erkeğin boşandığı takdirde kadına mecburen vermesi gereken maldır, bazılarıda evlilikte vermesi gerekir diyo..
Ablam mehir olarak hac istemişti eşinden

sen dün akşam bana attığı msjları görsen cimcimem..:olmaz: herif yapıyor birde benden özür bekliyor .. akşamı mahvetmişim o benim için üretimi erken paydos ettirmiş falan filann.. :hulya:

ebrumm sen napıyon çoluk çocuk iyisiniz inşallahh..:lepi:

amannnnn nasıl da buluyorum bak sizi,kapalı falan değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım buradaymış ben de bir merhaba diyeyim dedim.Öperim hepinizi,rabbim muhabbetinizi arttırsın

casperımmmmm balım seni çok özledim.Mesajlarından buldum zaten burayı da.Biliyor musun Ada kızın çok az kaldı düğününe :)

adacımm mesajı inan görmemişimm hoş sohbetini özledim yaa bilmez olur muyum 24 nisann :))) senin düğün saatinde bende evde oynucam :)))

anladım canım takma boşver
hani bir kaide varya kaçan kovalanır diye
ne çok naz yapacaksın ne de peşinden koşacaksın
dengeyi iyi kurmak gerek sanırım
bence hayatta hiç bişi için kendini yıpratmaya değmez

ben de iyiyim şükür
geldik yine işe :)

sen memursun herhalde canım.. bende kpss sınavına girmeyi düşünüyorum..atamalar için illaki ankarada dayı olması şartmı yaa.. bu sene geçtii ama seneye dershane felan hazırlanıp gircem inşallahh.. ama puan alırım yerleştirilemem diye korkuyorum.. çünkü yardımcı olacak kimse yoksempatiksalakcinni gerçi olsada istemem:dilcikar:

üzülmeyin kızlar erkeklerin genel huyu böyle yaprlar ederler zetinyağı gibi üste cıkarlar nişanlıyken cok kavga ederdik eşimle ben özür beklerken bide bakıyordum o benden bekliyor bi kavga daha cıkardıkaydirigubbakcemile3 ayy çok sinir bozucu bi durum walla Allah yardımcınız olsun geçeeeeer sıkmayın canınızı

iyiz bisde coluk çocuk kuzumu anneme bıraktım bugun gezmeye gidicekler beraber yürüteciyle pıtı pıtı bi yürüyorki ayy aklıam geldikçe yiyesim geliyookaydirigubbakcemile3

hım ama mehir bildiğim kadarıyla, eşine bişi olursa bayanın 1 senelik geçim parası değilmi?
hacca gitmek zaten ALLAHIn emri... götürmek zorunda :)

iyide eşine bişey olursa parayı eşi nasıl verecek???
Valla o hac istedi, yani hac parasıda olur belki bilmiyorumki...
Ben ne isterim hiç bilmiyorum

sen memursun herhalde canım.. bende kpss sınavına girmeyi düşünüyorum..atamalar için illaki ankarada dayı olması şartmı yaa.. bu sene geçtii ama seneye dershane felan hazırlanıp gircem inşallahh.. ama puan alırım yerleştirilemem diye korkuyorum.. çünkü yardımcı olacak kimse yoksempatiksalakcinni gerçi olsada istemem:dilcikar:

evet canım memurum 12 senelik :)
ben KPSS ile girmeidm ama giren çok arkadaşım oldu
dayı felan gerekmiyor artık
sadece mülakatlarda belki
iyice bir çalış 90 ın üzerinde puan al kesin yerleşirsin
bizim arkadaşlar var yerleştikten sonra yerini beğenmeyip de tekrar KPSS ye girip başka yeri kazanan...
çalışınca iyi puan alınca yerleşirsin
dersaneye felan git
iyi puan al derim...

amannnnn nasıl da buluyorum bak sizi,kapalı falan değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım buradaymış ben de bir merhaba diyeyim dedim.Öperim hepinizi,rabbim muhabbetinizi arttırsın

casperımmmmm balım seni çok özledim.Mesajlarından buldum zaten burayı da.Biliyor musun Ada kızın çok az kaldı düğününe :)

üzülmeyin kızlar erkeklerin genel huyu böyle yaprlar ederler zetinyağı gibi üste cıkarlar nişanlıyken cok kavga ederdik eşimle ben özür beklerken bide bakıyordum o benden bekliyor bi kavga daha cıkardıkaydirigubbakcemile3 ayy çok sinir bozucu bi durum walla Allah yardımcınız olsun geçeeeeer sıkmayın canınızı

iyiz bisde coluk çocuk kuzumu anneme bıraktım bugun gezmeye gidicekler beraber yürüteciyle pıtı pıtı bi yürüyorki ayy aklıam geldikçe yiyesim geliyookaydirigubbakcemile3

ebrucum ya seni tanıyamadım birden ayy yirim senin kızını benn çok tatlı o yaa

Back
X