- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.601
hosgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmm
napion iyilestinmi :1hug:
hoşbuldum datlummmmmm
iyileştim iyileştim :dance: sen nasıl oldun ?
neye olcakk benimkineeeklava:
yaa akşam alarmı kurdum fabrikayı kapattımm.. arabaya gittim baktım öne kurulmuş biri.. ama bu bahsettiğim kadın değil gitmiş başkasını oturtmuşş.. allahım deli oldumm.. neyse o kız yakın biyerde indii ama ne ben nede o kadın geçmedi önee.. ama kadında ikide bir ağzımı arıyor öne geçmicenmi diyip yok sen geç dememi bekliyordu herhalde... uyusss... neyse biz ikimizde arkada kadının evine kadar gittik.. araba yeniydii.benimkine bir sürü sorularr yok bu araba kaç kmde yok kaç modell.. yok çok hızlı kullanıyon bilmem nee... benimkide saf saff cvp veriyor.. arada espri yapıyor heptenn uyuss oldumm.. dedim okadar yoluu aranızın ne kadar iyi olduğunu samimiyetinizi göriyim diyemi getirttinn.. susuyor hiç bişey demiyorr... birde kadını çıkmadan aramışş benim gelceğimi söylemişş.. eve bıraktık ama tam ev değil mahalle başına.. abla kız geç kalmasın bugünlük orda indircem diye birde tlfda muhabbet etmişş.. birde bunu anlatıyorr.. hepten gıcık oldumm... sankii ben başçavuşun eşeğii.. yoldaa durayım yanıma gel dedii.. yok dedimm.. bastıı gaza.. kaza yapıyorduk gene.. geldim eve.. sonra msjda kavga ettikk.. sıkıldım artık bu huylarından ne yapsam yaranamıyorum dedi.. sıkıldıysan bitsin dedm bendeeklava:
valla o kadin yüzünden kavga ettiginizi tahmin ediodum bende
buda baska bi kiz galiba anladigim kadariyla kafamçokkarıştı
bosver kafana takma hic kuzum ya erkekler böle odun oluyor, ama seninki sirf cvp vermis kiza herhalde, o kendi sorular sormus sürekli kafamçokkarıştı
takilma kuzum bosver olur böle arada :teselli:
abowww. talya neler olmuş kuzumm :1shok:
sorma kuzum yaa.. sen napıyon sneinkiyle aranız nasıll... biz hep limoni hep limoniii
aman takma canım yaa.. bu erkek milletinin üstüne düştükçe tepene biniyolar. valla bende bununla uğraşmaktan yarı ömrüm gitti..sinir sahibi oldumklava: bakırköylük olucam bi o olacak sonunda yni..
neye olcakk benimkineeeklava:
yaa akşam alarmı kurdum fabrikayı kapattımm.. arabaya gittim baktım öne kurulmuş biri.. ama bu bahsettiğim kadın değil gitmiş başkasını oturtmuşş.. allahım deli oldumm.. neyse o kız yakın biyerde indii ama ne ben nede o kadın geçmedi önee.. ama kadında ikide bir ağzımı arıyor öne geçmicenmi diyip yok sen geç dememi bekliyordu herhalde... uyusss... neyse biz ikimizde arkada kadının evine kadar gittik.. araba yeniydii.benimkine bir sürü sorularr yok bu araba kaç kmde yok kaç modell.. yok çok hızlı kullanıyon bilmem nee... benimkide saf saff cvp veriyor.. arada espri yapıyor heptenn uyuss oldumm.. dedim okadar yoluu aranızın ne kadar iyi olduğunu samimiyetinizi göriyim diyemi getirttinn.. susuyor hiç bişey demiyorr... birde kadını çıkmadan aramışş benim gelceğimi söylemişş.. eve bıraktık ama tam ev değil mahalle başına.. abla kız geç kalmasın bugünlük orda indircem diye birde tlfda muhabbet etmişş.. birde bunu anlatıyorr.. hepten gıcık oldumm... sankii ben başçavuşun eşeğii.. yoldaa durayım yanıma gel dedii.. yok dedimm.. bastıı gaza.. kaza yapıyorduk gene.. geldim eve.. sonra msjda kavga ettikk.. sıkıldım artık bu huylarından ne yapsam yaranamıyorum dedi.. sıkıldıysan bitsin dedm bendeeklava:
saçlarımın beyazları artmış benimdee yaaa:gitme: ohh paşalar keyiftee biz burda dertlenelmmmbizim köyde delii mediaa varr ona döndümm heeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?