Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

neye olcakk benimkineeeklava:

yaa akşam alarmı kurdum fabrikayı kapattımm.. arabaya gittim baktım öne kurulmuş biri.. ama bu bahsettiğim kadın değil gitmiş başkasını oturtmuşş.. allahım deli oldumm.. neyse o kız yakın biyerde indii ama ne ben nede o kadın geçmedi önee.. ama kadında ikide bir ağzımı arıyor öne geçmicenmi diyip yok sen geç dememi bekliyordu herhalde... uyusss... neyse biz ikimizde arkada kadının evine kadar gittik.. araba yeniydii.benimkine bir sürü sorularr yok bu araba kaç kmde yok kaç modell.. yok çok hızlı kullanıyon bilmem nee... benimkide saf saff cvp veriyor.. arada espri yapıyor heptenn uyuss oldumm.. dedim okadar yoluu aranızın ne kadar iyi olduğunu samimiyetinizi göriyim diyemi getirttinn.. susuyor hiç bişey demiyorr... birde kadını çıkmadan aramışş benim gelceğimi söylemişş.. eve bıraktık ama tam ev değil mahalle başına.. abla kız geç kalmasın bugünlük orda indircem diye birde tlfda muhabbet etmişş.. birde bunu anlatıyorr.. hepten gıcık oldumm... sankii ben başçavuşun eşeğii.. yoldaa durayım yanıma gel dedii.. yok dedimm.. bastıı gaza.. kaza yapıyorduk gene.. geldim eve.. sonra msjda kavga ettikk.. sıkıldım artık bu huylarından ne yapsam yaranamıyorum dedi.. sıkıldıysan bitsin dedm bendeeklava:

valla bu erkeklerin hepsiiineee birdenn zopaaaaaaaaaaaaaaaa hemde kızılcık zopasıııııııııııııklava:

valla o kadin yüzünden kavga ettiginizi tahmin ediodum bende
buda baska bi kiz galiba anladigim kadariyla kafamçokkarıştı
bosver kafana takma hic kuzum ya erkekler böle odun oluyor, ama seninki sirf cvp vermis kiza herhalde, o kendi sorular sormus sürekli kafamçokkarıştı
takilma kuzum bosver olur böle arada :teselli:

sultanım konyalım cvp veriyorda.. arada espriler felan havada uçuşuyorr.. ortam bozulmasın diye kadınla konuştumm.. sonrada bana diyor sende konuştunn.. uleynnn ben kızımm onun benle ne işi olurr.. yüz versem ne vermesem nee.. ama sennn kırcağın bacağını oturcan aşağıyaaaaklinialirimsmile

sorma kuzum yaa.. sen napıyon sneinkiyle aranız nasıll... biz hep limoni hep limoniii

aman takma canım yaa.. bu erkek milletinin üstüne düştükçe tepene biniyolar. valla bende bununla uğraşmaktan yarı ömrüm gitti..sinir sahibi oldumklava: bakırköylük olucam bi o olacak sonunda yni..

aman takma canım yaa.. bu erkek milletinin üstüne düştükçe tepene biniyolar. valla bende bununla uğraşmaktan yarı ömrüm gitti..sinir sahibi oldumklava: bakırköylük olucam bi o olacak sonunda yni..

saçlarımın beyazları artmış benimdee yaaa:gitme: ohh paşalar keyiftee biz burda dertlenelmmm bizim köyde delii mediaa varr ona döndümm heeekaydirigubbakcemile3

senin ki tam sopalık talyacım.. niye kadının teli var onda niye muhabbet ediyo onunla. ne demek telefonda ona durumu izah etmek izin ister gibi seni şu yüzden şurda indircem falan. ben olsam bnm herif yapsa bunu kızın yanında bozardım. sen iyi sabretmişsin. bide yavuz hırsız gib msjla sıkıldım bu huylarından demiş. hadi ordan de bence.. seni sıkan kızlarla flört etmene izin vermemem mi de. koy tavrını kız yoksa bu sevgilin hep böyle bi tavrı normal görecek ne var ne yaptım ki dicek.

saçlarımın beyazları artmış benimdee yaaa:gitme: ohh paşalar keyiftee biz burda dertlenelmmm bizim köyde delii mediaa varr ona döndümm heeekaydirigubbakcemile3

sorma canım.. delikafadulden benimde senden farkım yok.. artık ben çektiricem ona yetti valla be aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…