- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.621
mrbb günaydınnnn kızlarrrsositososito
talya moralin nasıl ?
biraz sakinleştin mi?
mrbb canımm.. moralim iyi ama onla aramızın iyi olmasından felan değill.. hala bozuğuz çünküü.. ama takmıycam kafama yettiş artık:sm_cool:
sen nasılsın?
günaydın kızlar, talyacım aynı kaderi paylaşıyoruz bizde akşam tartıştık(
Bu sabahta sinir msjlar yazdı iyice sinir oldum(
Ykz canım valla herkes durumuna göre istiyor, zaten mehir bildiğim kadarıyla erkeğin boşandığı takdirde kadına mecburen vermesi gereken maldır, bazılarıda evlilikte vermesi gerekir diyo..
Ablam mehir olarak hac istemişti eşinden
amannnnn nasıl da buluyorum bak sizi,kapalı falan değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım buradaymış ben de bir merhaba diyeyim dedim.Öperim hepinizi,rabbim muhabbetinizi arttırsın
casperımmmmm balım seni çok özledim.Mesajlarından buldum zaten burayı da.Biliyor musun Ada kızın çok az kaldı düğününe :)
günaydın kızlar, talyacım aynı kaderi paylaşıyoruz Ablam mehir olarak hac istemişti eşinden
anladım canım takma boşver
hani bir kaide varya kaçan kovalanır diye
ne çok naz yapacaksın ne de peşinden koşacaksın
dengeyi iyi kurmak gerek sanırım
bence hayatta hiç bişi için kendini yıpratmaya değmez
ben de iyiyim şükür
geldik yine işe :)
hım ama mehir bildiğim kadarıyla, eşine bişi olursa bayanın 1 senelik geçim parası değilmi?
hacca gitmek zaten ALLAHIn emri... götürmek zorunda :)
bende kocacmdan on tane bilezik istemiştim :))))
sen memursun herhalde canım.. bende kpss sınavına girmeyi düşünüyorum..atamalar için illaki ankarada dayı olması şartmı yaa.. bu sene geçtii ama seneye dershane felan hazırlanıp gircem inşallahh.. ama puan alırım yerleştirilemem diye korkuyorum.. çünkü yardımcı olacak kimse yoksempatiksalakcinni gerçi olsada istemem:dilcikar:
amannnnn nasıl da buluyorum bak sizi,kapalı falan değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım buradaymış ben de bir merhaba diyeyim dedim.Öperim hepinizi,rabbim muhabbetinizi arttırsın
casperımmmmm balım seni çok özledim.Mesajlarından buldum zaten burayı da.Biliyor musun Ada kızın çok az kaldı düğününe :)
üzülmeyin kızlar erkeklerin genel huyu böyle yaprlar ederler zetinyağı gibi üste cıkarlar nişanlıyken cok kavga ederdik eşimle ben özür beklerken bide bakıyordum o benden bekliyor bi kavga daha cıkardıkaydirigubbakcemile3 ayy çok sinir bozucu bi durum walla Allah yardımcınız olsun geçeeeeer sıkmayın canınızı
iyiz bisde coluk çocuk kuzumu anneme bıraktım bugun gezmeye gidicekler beraber yürüteciyle pıtı pıtı bi yürüyorki ayy aklıam geldikçe yiyesim geliyookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?