Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sen ne zaman evlendin caspersy :)

yaa bne evlilk denince en çok misafirleir ağırlamkdan korkuyorum bole aklıma geldikce afakanlar basıyo bide ramazanda evli olcam gelsin misafirler gitsin misafirlerr :) o konuyu çözüm nasıl getrdin sen yada evli bayanlar :)

alamadım ismet olmadı kısmettkaydirigubbakcemile3

düzelirsede kısmet düzelmezsede.. :hulya:

heraa yaş 20mi
görücü usulü filanmı canım.. yoksa sevdiğinlemii.. daha ufakmış çünkü yaşınnŞeniz

ayy bende evde kalmışım haberim yok :))
Geçenlerde köyden bi gelin geldi 18 yaşında, diyorumki ne acelen vardı, diyoki bizim köydekiler 18 yaşındaki bi kıza evde kalmış gözüyle bakıyolar...

Komik değil canım bence asıl yapılması gereken bu, yasaklayanlar görsünlerki ne kadar saçmaladıklarını anlasınlar...

bir keresinde odaya banka kredi kartı satıcı gelmişti
normalde biz çalışanlarla yada halkla çok iç içe değiliz

adam diyor ki, boğazınız mı ağrıyor :)
ben de yoooooooooooo, iyiyim dedim
adam garip garip baktı
peruk olduğunu anlamadı heralde :)

Valla benim bu konuda altyapım sağlam, şuan çok misafir geldiği için evlenince pek sorun olacağını düşünmüyorum, canım misafir bereketiyle gelir, korkma alışırsın zamanla :))
Bi kısmını bi akşam alırsın, diğer kısmını başka akşam

canm eylül 26 da evlendimm 6. aydayız daha yeniyiz biz:)))
ayy ilk gelen misafirlerde ne panik oluyordum ya şükür atlattım :)))
bende korkuyodum aslında kayınvalideme yakın sayılır ev 15 dk falan yürüme görümceler de o civarda hep gelir giderlerse diye :)))
ama öyle olmuyo gelirlerse iki haftada bi akşam çaya geliyorlar :))
eşin azcık yardım eder canm rahatça atlatırsın misarfileri

ayy canm sen zati düğünün ardından bile misafir ağırlasan zor gelmez:))

garip gelmiştir :))
Bu halde çalıştıranlar utansın ne diyelim...
Peki namaz kılabiliyormusun canım

Evet hayırlısı gercekden ykz :) bnmde aklımda evlilk faln yokdu 25 die bi rakamda bellirlemişdim hatta ama amaaa hayat ;sen plan yaprken başına gelendir söznü bir kerede ben kantladım :) görücü usulu değil sevdğim kişi (beni kandıran kişi )

ooo cimcimee sneden tarif ve püf noktaları alalım :)

Ya gercekdn cok üzücü bi durumm ykz Allah bize aydınlık ve güzel bi şekilde dinimizi yaşamamızı nasip etsinnn

Evet caspersy sizde yeniymişsinizdr Alalh mutluğunuzu bozmasın evet oda güzel olmus bazı ailelrde yakın olunca cıkmıolr gelinin evinden :)

ayy canm sen zati düğünün ardından bile misafir ağırlasan zor gelmez:))

ay ben koltukların ortaya çekildiği anda misafir geldiğini bilirim, hemde evde yalnızdım :))
Geçenlerde de mutfak dolaplarını döktüm tüm tencereler mutfağın ortasında, bi misafir geldi hemde 1-2 kişi değil sadece 6 bayan geldi, bi daha silmeden mecbur yerine doldurdum, hemen aparatif bişeyler yaptık ama ölmüştüm o gün yaa...
Habersiz gelen misafiri pek sevmiyorum

hayırlı olsn canm benmm Rabbm çook mutlu bi evlilik nasip etsinn geçen sene bu zamanlar isteme tanışma vardı bizde de bu sene evliyiz :)))

yoksam senmi onu kandırdın :)) Hadi itiraf et
:jeyyar:

namaz hiç sorun olmadı şimdiye kadar
kocaman mescid var
cuma namazı bile kılıyor
imamı var cami gibi

oo bu iyiymiş...

ooo cimcimee sneden tarif ve püf noktaları alalım :)

Tebi vereyim, zaten sözlümün çok misafiri oluyor, evlendikten sonra benimde çok olur muhtemelen

amin canmm saol Allah razı olsnn ayy valla tahamül edemem öyle şeye ben haftada bi kez kayınvalideme gidiyoruz o kadar sık sık gidip bunaltmayalm birbirimizi :)))

ayy annemn evinde yine neyse de simdi kırarım kafalarını :)))
akşam misafirim gelecekse gündüzden arıyolar ama ne fayda akşam 6,30da anca evde oluyorum :)))
geçen kuzenler geldi börek fırındaydı tam pişti çıkarcaktm kapıyı açtm fırına koşuyom :)))

cimcimemm yaa siz kalabalık bir ailemisiniz.. yoksa konu komşudamı böyle sık sık gelir sizeeohaoldumsmile

ayy kayınvalidemlerinde gelen gideni hiç eksik olmuyo kimileri gelini çağırır biri gelince benimki Allah'tan öyle bişi yapmıo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…