- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.681
bnm yaş 20 :) küçük küçük gidiyorumm ne acelem varsa
Komik değil canım bence asıl yapılması gereken bu, yasaklayanlar görsünlerki ne kadar saçmaladıklarını anlasınlar...
sen ne zaman evlendin caspersy :)
yaa bne evlilk denince en çok misafirleir ağırlamkdan korkuyorum bole aklıma geldikce afakanlar basıyo bide ramazanda evli olcam gelsin misafirler gitsin misafirlerr :) o konuyu çözüm nasıl getrdin sen yada evli bayanlar :)
yaa bne evlilk denince en çok misafirleir ağırlamkdan korkuyorum bole aklıma geldikce afakanlar basıyo bide ramazanda evli olcam gelsin misafirler gitsin misafirlerr :) o konuyu çözüm nasıl getrdin sen yada evli bayanlar :)
Valla benim bu konuda altyapım sağlam, şuan çok misafir geldiği için evlenince pek sorun olacağını düşünmüyorum, canım misafir bereketiyle gelir, korkma alışırsın zamanla :))
Bi kısmını bi akşam alırsın, diğer kısmını başka akşam
bir keresinde odaya banka kredi kartı satıcı gelmişti
normalde biz çalışanlarla yada halkla çok iç içe değiliz
adam diyor ki, boğazınız mı ağrıyor :)
ben de yoooooooooooo, iyiyim dedim
adam garip garip baktı
peruk olduğunu anlamadı heralde :)
garip gelmiştir :))
Bu halde çalıştıranlar utansın ne diyelim...
Peki namaz kılabiliyormusun canım
ayy canm sen zati düğünün ardından bile misafir ağırlasan zor gelmez:))
Evet hayırlısı gercekden ykz :) bnmde aklımda evlilk faln yokdu 25 die bi rakamda bellirlemişdim hatta ama amaaa hayat ;sen plan yaprken başına gelendir söznü bir kerede ben kantladım :) görücü usulu değil sevdğim kişi (beni kandıran kişi)
Evet hayırlısı gercekden ykz :) bnmde aklımda evlilk faln yokdu 25 die bi rakamda bellirlemişdim hatta ama amaaa hayat ;sen plan yaprken başına gelendir söznü bir kerede ben kantladım :) görücü usulu değil sevdğim kişi (beni kandıran kişi)
namaz hiç sorun olmadı şimdiye kadar
kocaman mescid var
cuma namazı bile kılıyor
imamı var cami gibi
ooo cimcimee sneden tarif ve püf noktaları alalım :)
Tebi vereyim, zaten sözlümün çok misafiri oluyor, evlendikten sonra benimde çok olur muhtemelen
ooo cimcimee sneden tarif ve püf noktaları alalım :)
Ya gercekdn cok üzücü bi durumm ykz Allah bize aydınlık ve güzel bi şekilde dinimizi yaşamamızı nasip etsinnn
Evet caspersy sizde yeniymişsinizdr Alalh mutluğunuzu bozmasın evet oda güzel olmus bazı ailelrde yakın olunca cıkmıolr gelinin evinden :)
ay ben koltukların ortaya çekildiği anda misafir geldiğini bilirim, hemde evde yalnızdım :))
Geçenlerde de mutfak dolaplarını döktüm tüm tencereler mutfağın ortasında, bi misafir geldi hemde 1-2 kişi değil sadece 6 bayan geldi, bi daha silmeden mecbur yerine doldurdum, hemen aparatif bişeyler yaptık ama ölmüştüm o gün yaa...
Habersiz gelen misafiri pek sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?