Vatsapta vs paylaştım biliyorlar gördüler de açık ama işte o ayıplayıcı bakışlardan çekiniyorumZaten kapalı değilsiniz ki orda kapalı görüp başka yerde illaki rastlayacaklar açık halinize. Neyseniz öyle görünün. Açık da olsanız kapalı da olsanız konuşacaklar zaten boşuna canınızı sıkmayın
Amaaan kapatın gözünüzü onlar nasıl bakarsa baksın. Zaten arkanızdan konusuyolardir siz niye boşa kendinizi strese sokuyosunuz. Kapalı olsanız da ne biçim kapanmış diye konuşur milletin ağzı durmazVatsapta vs paylaştım biliyorlar gördüler de açık ama işte o ayıplayıcı bakışlardan çekiniyorum
Küçük ilçe eşimin aileside geri kafalı pantolonuma bile laf ettilerKime ne sizin tesettürünüzden ?
Amaaan kapatın gözünüzü onlar nasıl bakarsa baksın. Zaten arkanızdan konusuyolardir siz niye boşa kendinizi strese sokuyosunuz. Kapalı olsanız da ne biçim kapanmış diye konuşur milletin ağzı durmaz
Teşekkürler küçük yer bura ondan laf çok döner dolaşırtesettür Allah ın emri .
Eşten dosttan kınanırım die neden korkuyorsunuz elalemin canı cehenneme
Biraz siz umursamamayi ogreneceksiniz ve onları umursamadiginizi göstereceksiniz. Laf etseler ben böyle yakistirdim ben böyle uygun gördüm, yoo bence güzel ben beğeniyorum, ben böyle istiyorum deyip kapatacaksiniz. Bı şekilde susmayı ogreniyolaraynen vala işte ne bileyim baştan eşime dedim uyar bunları takmak istemiyorum kendim hazır olunca takcam. Ama olmadı işte senelerdir yarım yamalak takıyorum
İşte evli olunca açılınca sanki yollusun gibi söylentiler çıkıyor v s ondanBu sekilde devam edersen asil daha cok dedikodu doner .acik mi kapali mi belli degil derler .en iyisi acil kimsenin dedikodusunu onemseme .ailenin yanindan kendi sehrine acik don .seneler once bir kiz tak diye acilmisti arkadasim neden falan dedik .Sultan suleyman gibi ben oyle uygun gördüm diyip kestirip atmisti.
böyle bir emir yok. insanlara yanlış bilgi vermeyin rica ediyorum.tesettür Allah ın emri .
Eşten dosttan kınanırım die neden korkuyorsunuz elalemin canı cehenneme
Çok teşşekür ederimBiraz siz umursamamayi ogreneceksiniz ve onları umursamadiginizi göstereceksiniz. Laf etseler ben böyle yakistirdim ben böyle uygun gördüm, yoo bence güzel ben beğeniyorum, ben böyle istiyorum deyip kapatacaksiniz. Bı şekilde susmayı ogreniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?