tesettüre yakın mayo

darkmore sana bunu beğendim;
kalbi çok güzel

Evet gercekten cok guzel sade, gecen yildan kalma var benzeri annemin evinde duruyor sitede havuza girerken kullaniyorum. Ele gune karsi konu komsuya ayip olur bikiniyle diye
Ama bana azcik cingilli lazim tatillik soyle suslu puslu

mesela şu tarz bir mayo üzerine şort düşünüyorum, güzel olur mu?

ben geçen sene öyle yapmıştım mayo üstüne şort almıştım çokta rahat ettim. etekli mayo giyerdim önceden etekleri kalkıyor yapışıyor falan hoş olmuyor. şortlardan aldım böyle mayonun üstüne veya bikini ile giyiyorum ne yapışıyor ne birşey rahat oluyor

süper, garip durmadı değil mi mayonun üzerine, bikini ile zaten güzel olur da.

bu kadın bile mayo giyiyorsa

süper, garip durmadı değil mi mayonun üzerine, bikini ile zaten güzel olur da.
yoo gayet güzel oldu mayonun rengine uygun almıştım şortlarıda hiç abes kaçmadı. bende geçen sene çok aramıştım bir sürü site bulmuştum ama hamile olunca hepsini silmişim

yoo gayet güzel oldu mayonun rengine uygun almıştım şortlarıda hiç abes kaçmadı. bende geçen sene çok aramıştım bir sürü site bulmuştum ama hamile olunca hepsini silmişim

tüh ya.
şimdi ben bu sene plaj tatili yapamayacağım için, sonraki sene için şimdiden acayip hırslıyım
hatta internetten almaya cesaret etsem bu seneden mayomu falan hazır edeceğim, evde bakar bakar hayal kurarım artık :)

Ben tesettur mayosunu anlam veremiyorum yanlıs anlamayın acık hanımlr giysin rahat nasıl ediyorlarsa ama kapalı tesetturlu pardesu giyen bir bayanın denize girmesi beni sasırtıyor bazı otellerde kapalılar icin sadece bayan havuzları vvar o daha mantıklı geliyor bilemiyorum ben fikrimi soyledim bu kapalılar icin
.ama aldıgınız mayo gayet guzel kısalttıra bilirsiniz ayrıca Hamile olmanız isi degistirmez hamileyken de yuzmek faydalı die biliyorum allah bagıslasın bu arada

ah canım ah,
bir yandan öyle düşünüyorum, bir yandan da sıcakta zorlanırım diye vaz geçiyorum.
eşim de olmayacak çünkü.
ama belki kardeşlerimi ikna edip 2-3 günlüğüne yakın bir yere kaçabilirim.
ama yüzebileceğimi hiç sanmıyorum

Bebis iyi olsunda :)

Tayt ayrı da satılıyor ayrıca kestirebilirsin yada ne bilim bende bu tarz giyiyorum daha kısaları da var.. bu arada ben böyle takım almadım kapalı bir mayo altına ayrıca tayt aldım. . Ama ben kadınlar arasında giyiyorum

kollari açik... kapali olsa tamam derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…