tesettüre yakın mayo

anneniz benim tarzdaymış,tanımadan kanım ısındı.

ha ha o da var :)
canım ben kendim açık giyinmeyi pek sevmem, o yüzden arıyorum böyle.
ama dediğin gibi ortam değiştirince ben de farklı düşünebilirim.

Yunanistanda üstsüz güneşlenmiştim
Türkiyede olmayınca herşey farklı oluyor. Sen yine de yanına istediğin gibi şeyler al, bir iki bikini de at.

Yunanistanda üstsüz güneşlenmiştim
Türkiyede olmayınca herşey farklı oluyor. Sen yine de yanına istediğin gibi şeyler al, bir iki bikini de at.

bikiniye geçmem ya o kadar da değil :)
ama yüzücü mayolar normalde sempatik geliyor. belki zamanla şortu atarım veya kısaltırım :)
şimdilik ben takımı denkleştireyim :)

bir de yine benim gibi giyinen bazı arkadaşlarım şöyle yapıyorlar,
mayo giyip denizden çıktığı gibi üzerine pareo veya deniz elbisesi geçiriyorlar.

böyle mi yapsam acaba?
zaten güneşlenmeyi hiç sevmem ben.

decathlon'a da bakabilirsin. Tam nasıl istediğini anlamadım ama

O da mantıklı. Denizden çıkınca önce havluya sarılırsın sonra pareonu ya da şortunu giyersin.

Yabancilarin da cogu o sekilde yapiyordu, bikini giyip yuzdukten sonra hemen plaj elbisesi giyip ortalikta takiliyorlar. Sen de oyle mayo uzeri pareo kullanabilirsin bence
Dedigin gibi takimi denklestir sonra ortamina bak, belki sen de ustsuzler kervanina katilirsin benle sephora gibi

ha ha sonra temelli dönüş yaptırsın benim koca.
gerçi o da değişir belki ha ha.

yok kızlar ben kendim çok sevmem açıklığı zaten, rahat edemem yani.

Ben hiç kapalı giyinmiyorum ama ben de denizden havuzdan çıktıktan sonra şezlongta otururken pareo kullanıyorum. Şezlongta bağdaş falan kurduğum için daha rahat oluyor.
Şorttan ziyade böyle bir şey de tercih edebilirsiniz. Hatta sadece belden aşağınıza değil göğüs hizanızdan da bağlayabilirsiniz.

evet şimdi bu da mantıklı geldi, zaten yüzerken o kadar önemli değil alt kısmı.
yüzücü mayosu düşünüyorum zaten.
bu tarz şeylere de hiç bakmamıştım, bakayım onlara da.

öyle şortlar bulursun olmadı erkek reyonlarından s veya m beden diz üstündeki mayo şortlarından al. içinede dedigin gibi yuzucu mayolarından giy oldu bitti.
eşim almıştı şort rengi cok holuma gitmişti git dedim bana da al s beden aldı geldi . hala giyerim tutuncu turucuncuuu

zaten erkek şortları çok güzeller
çok seçenek var o tarafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…