- 25 Temmuz 2013
- 12.852
- 52.682
- 798
İncinmemiş demek ki konu sahibi. Hatta belki normal de görmüş olabilir. Adamda sinsilik, içten pazarlık, yalancılık diz boyu iken kadına "seni güzel ahlakın yüzünden seçtim"diyor. Kendinde olmayanı aramış belli ki.yok ben içgüdüsel olarak sordum ,
sevgilim beni böyle incitse, onunla sevişmek istemem.
bunu nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum
Ablacım 2 genç kızın varmış bu saatten sonra boşanmayı göze alamazsın sen belli kiBen evlenmeden önce saçını seven ,kendine bakan , ojesini süren yerine göre giyinmesini çok iyi bilen etrafa ışık saçan neşeli biriydim... Evlendim zamanla değişti(rildi)m , şimdi özüme dönmek içimdeki acabalardan kurtulmak istiyorum... insanların takdir i için değil kendim için yaşamak istiyorum...
En büyük bencilliği siz daha yirmi yaşındayken kocanız yapmış zaten .Merhaba, 16 yıllık severek evlenmiş,2 evladi olan , eğitimci bir anneyim.. yıllar önce eşimle evlenirken düğünümüz dahil acıktım..evlendigimizin ertesi sabahı hiç beklemedigim bir şekilde eşim ,benim dinen hukuken karimsin başını orteceksin dediğinde dünya başıma yıkılmıştı... Daha 20 yaşındayım,cesareti olmayan ben , istemeyerek te olsa kapandım... İçime attım.. ama hep zorlandım, ve zaman geçip yaşım ilerledikçe kendime şunu sordum, tesettür çok önemli bir emir,Allah rızası için yapılmalıydı,eğer öyle olsaydı bu fırsat olsaydı belki çok başka olurdum... Şimdi bir çok kişinin bahsettiği İslam'a uymayan modern kapalilardan biriyim... Ben normal olmak istiyorum ,başıma örtüyü her koydugumda ofuldaniyorum ,çok üzülüyorum bazen başımdan kayıyor saçın göründü diyor arkadaşim ,amaan zaten zorla duruyor en sonunda çıkaracağım diyor ve saygısızlik ediyorum.. belki de böyle çok daha günaha giriyorum... Eşime açılmak istediğimi söyledim kendimi izah ettim ,asla olmaz boşanıriz diyor.. babama söyledim ben sana zamanında yanlış evlilik yapıyorsun dedim dinlemedin bu yaştan sonra açılma laf söz olur diyor... Ben olduğum gibi görünmek istiyorum... Başımın açık olması imansız olacağım anlamına gelmiyor... Ama çok huzursuzum.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah rızası için yapabilmek çok isterdim..ama eş rızası için zorla yaptım.. ve eşimin beni boşamasini göze alıyorum ama evlatlarım var .. yuva yikarsam bencillik etmiş olacağım.. desteğinize ihtiyacım var...
Çok bilmiş eşiniz size bunu yaparken peki kendisi dini görevlerini tam yerine getiriyor muydu yada getiriyor mu?Merhaba, 16 yıllık severek evlenmiş,2 evladi olan , eğitimci bir anneyim.. yıllar önce eşimle evlenirken düğünümüz dahil acıktım..evlendigimizin ertesi sabahı hiç beklemedigim bir şekilde eşim ,benim dinen hukuken karimsin başını orteceksin dediğinde dünya başıma yıkılmıştı... Daha 20 yaşındayım,cesareti olmayan ben , istemeyerek te olsa kapandım... İçime attım.. ama hep zorlandım, ve zaman geçip yaşım ilerledikçe kendime şunu sordum, tesettür çok önemli bir emir,Allah rızası için yapılmalıydı,eğer öyle olsaydı bu fırsat olsaydı belki çok başka olurdum... Şimdi bir çok kişinin bahsettiği İslam'a uymayan modern kapalilardan biriyim... Ben normal olmak istiyorum ,başıma örtüyü her koydugumda ofuldaniyorum ,çok üzülüyorum bazen başımdan kayıyor saçın göründü diyor arkadaşim ,amaan zaten zorla duruyor en sonunda çıkaracağım diyor ve saygısızlik ediyorum.. belki de böyle çok daha günaha giriyorum... Eşime açılmak istediğimi söyledim kendimi izah ettim ,asla olmaz boşanıriz diyor.. babama söyledim ben sana zamanında yanlış evlilik yapıyorsun dedim dinlemedin bu yaştan sonra açılma laf söz olur diyor... Ben olduğum gibi görünmek istiyorum... Başımın açık olması imansız olacağım anlamına gelmiyor... Ama çok huzursuzum.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah rızası için yapabilmek çok isterdim..ama eş rızası için zorla yaptım.. ve eşimin beni boşamasini göze alıyorum ama evlatlarım var .. yuva yikarsam bencillik etmiş olacağım.. desteğinize ihtiyacım var...
Bu ne biçim bir yorum ya. Tesettür ile ilgili düşüncenizi burada kışkırtıcı bir şekilde dile getiremezsiniz. Yorumunuzu raporluyorum.Oncelikle ortada bir es olmadigi gibi bir sevgi de bir evlilik de yok. Arabin emrettigi bir bez parcasi icin "seni bosarim" diye sizi hicbir zaman sevmemis hicbir zaman deger vermemistir. Siz onun icin bir malsiniz. Bunu anlayip ozgurlesebilir, ya da hayatinizin sonuna kadar araplara tapan birinin mali olmaya devam edebilirsiniz
Senin daha oncede boyle sacma yorumlarin oldu niloyacim. Once seni saygiya davet ediyoruz. Once bir arastir kim emretmis ondan sonra konus. Bilgin yok ama fikrin masallahOncelikle ortada bir es olmadigi gibi bir sevgi de bir evlilik de yok. Arabin emrettigi bir bez parcasi icin "seni bosarim" diye sizi hicbir zaman sevmemis hicbir zaman deger vermemistir. Siz onun icin bir malsiniz. Bunu anlayip ozgurlesebilir, ya da hayatinizin sonuna kadar araplara tapan birinin mali olmaya devam edebilirsiniz
Allahina raporlaBu ne biçim bir yorum ya. Tesettür ile ilgili düşüncenizi burada kışkırtıcı bir şekilde dile getiremezsiniz. Yorumunuzu raporluyorum.
Kadınlarımız böyle büyütülüyor çünkü. Evlenene kadar korudukları kızlık zarı sayesinde ilk seviştikleri adama geçiyor söz söyleme tasarruf etme hakkı. Evlenene kadar da babada. Namus bu ya hangi erkek eline alırsa o konuşuyor. Kadında söz hakkı mı olurmuş?İlk gün öyle değil böyle boşanılır deseydiniz keşke.
Nasıl kendinizle ilgili bu kadar söz hakkı verirsiniz ki. Nasıl bu kadar kendinizden ödün verirsiniz?
mesleğiniz de var boşanın. Çocuklarınız kızsa ileride onlara da yapmayacağı belli mi bı baskıyı?
Allah ıslah etsin demekten başka diyebileceğim başka bir lafım yok.Allahina raporla
yazık ,İncinmemiş demek ki konu sahibi. Hatta belki normal de görmüş olabilir. Adamda sinsilik, içten pazarlık, yalancılık diz boyu iken kadına "seni güzel ahlakın yüzünden seçtim"diyor. Kendinde olmayanı aramış belli ki.
evlendigimizin ertesi sabahı hiç beklemedigim bir şekilde eşim ,benim dinen hukuken karimsin başını orteceksin dediğinde......
eşimin beni boşamasini göze alıyorum ama evlatlarım var .. yuva yikarsam bencillik etmiş olacağım.
Haddini bil kışkırtma!!!Allahina raporla
Bunu erkekler tek başına başaramadılar kadınlar da bu konuda erkeklere yardımcı oldular. Kadınlar değersiz görülmeyi kendilerine hak gördükleri için erkekler ne yapsa yeridir,o erkek yapar eder kafasında hareket ediyorlar. Erkekleri asla haklı bulmuyorum bu yaptıklarının hiçbir şekikde doğruluk payı yoktur ama kadınlar da bu konuda büyük bir paya sahipler.yazık ,
ben radikal feministim
evrimsel olarak kadın erkekten üst modelidir ben ruhani olarakta oyle olduğunu düşünüyorum
bu şekilde nasıl ayaklar altına almayı başarmışlar bizi anlamıyorum ...
ISID'a mi raporlican? Malum sizin takimHaddini bil kışkırtma!!!
O ondan üstündür, bu bundan yukarıdadır gibi düşüncelerim yoktur ama kadınların bu şekilde ezilmesi bizim coğrafyaya has bir şeydir. Ortadoğu böyle. Dini inancı kendi emelleri doğrultusunda kullanan erkeklerin ortaya çıkardığı bir şey bu. Tabi kadınlar da zamanla buna ayak uydurup/boyun eğip/hak verip aynı yolda ilerlemişler.yazık ,
ben radikal feministim
evrimsel olarak kadın erkekten üst modelidir ben ruhani olarakta oyle olduğunu düşünüyorum
bu şekilde nasıl ayaklar altına almayı başarmışlar bizi anlamıyorum ...
ISID'a mi raporlican? Malum sizin takim
evet ya ,Bunu erkekler tek başına başaramadılar kadınlar da bu konuda erkeklere yardımcı oldular. Kadınlar değersiz görülmeyi kendilerine hak gördükleri için erkekler ne yapsa yeridir,o erkek yapar eder kafasında hareket ediyorlar. Erkekleri asla haklı bulmuyorum bu yaptıklarının hiçbir şekikde doğruluk payı yoktur ama kadınlar da bu konuda büyük bir paya sahipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?