Merhaba, 16 yıllık severek evlenmiş,2 evladi olan , eğitimci bir anneyim.. yıllar önce eşimle evlenirken düğünümüz dahil acıktım..evlendigimizin ertesi sabahı hiç beklemedigim bir şekilde eşim ,benim dinen hukuken karimsin başını orteceksin dediğinde dünya başıma yıkılmıştı... Daha 20 yaşındayım,cesareti olmayan ben , istemeyerek te olsa kapandım... İçime attım.. ama hep zorlandım, ve zaman geçip yaşım ilerledikçe kendime şunu sordum, tesettür çok önemli bir emir,Allah rızası için yapılmalıydı,eğer öyle olsaydı bu fırsat olsaydı belki çok başka olurdum... Şimdi bir çok kişinin bahsettiği İslam'a uymayan modern kapalilardan biriyim... Ben normal olmak istiyorum ,başıma örtüyü her koydugumda ofuldaniyorum ,çok üzülüyorum bazen başımdan kayıyor saçın göründü diyor arkadaşim ,amaan zaten zorla duruyor en sonunda çıkaracağım diyor ve saygısızlik ediyorum.. belki de böyle çok daha günaha giriyorum... Eşime açılmak istediğimi söyledim kendimi izah ettim ,asla olmaz boşanıriz diyor.. babama söyledim ben sana zamanında yanlış evlilik yapıyorsun dedim dinlemedin bu yaştan sonra açılma laf söz olur diyor... Ben olduğum gibi görünmek istiyorum... Başımın açık olması imansız olacağım anlamına gelmiyor... Ama çok huzursuzum.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah rızası için yapabilmek çok isterdim..ama eş rızası için zorla yaptım.. ve eşimin beni boşamasini göze alıyorum ama evlatlarım var .. yuva yikarsam bencillik etmiş olacağım.. desteğinize ihtiyacım var...