Teselliye ihtiyacım var, unutamiyorum.

Evet dedigin gibi takinti olmus olabilir cok alismistim ona.

Çocuk sağlık düşünüp hareket etmiyor, obsesyonu aşmış bence onun durumu bir sevip bir sevmemek asla sevemem ama yine de evlenirim demek takıntıyla açıklanamaz mantıklı düşünemiyor bence. sen de ona kaptırmışsın kendini toparlan ve şükret sağlıklı bir birliktelik olmaz öyle biriyle.

ya ilk paragrafı okuyunca ve çok uzun olduğunu görünce fırtınalı bir aşk sanırım dedim okumadım yorumlara baktım ki sadece sanalmış.
acaba daha ilerde teknoloji daha da gelişince neler olacak
aşk sevgi ayrılıklar bile sanal olmuş artık.
acaba çocukta yapılır mı daha daha ilerde

Yuzyuze gorusmeden nasil cikiliyor naptiniz facete ortak hesaba mi ciktiniz nere ciktiniz :)

Eski konularina kizlara niye takiliyosun zaten kizla tanisma taktigi verirken tanismissiniz

Bu arada ailesi kiz bulmamis pesini birak diye seni kandiriyo

Ay içim şişti seviyor, sevdim, artık neden sevmiyor,severken noldu

Bir kere bile görmeden,sesini duymadan,kokusunu almadan,birlikte zaman geçirmeden sevgi olmaz güzel kardeşim.

Etkilenmek olur beğenmek olur hoşlanmak olur belki ama sevgi değil

Zaten boşlukta olduğu için seninle konuştuğunu belirtmiş

Daha da diyecek bir şey yok. Yoluna bak

İlk mesajınızı okuyunca ben de sizin için aynısını düşündüm...

sanal aşklar. adı gibi sanal. ciddiye almanın mantığı yok. daha yanyana gelmemişken bu sevgi nasıl oluyor bunuda anlamıyorum ben

geçmiş olsun.. sanaldan biriyle tanışmanızı.. mesajlaşmanı vs anlarım.. ama görüşmeden nişan evlilik vs konuşmak için erkek olmuş baya..
ben şuna inanıyorum.. insanın konuşma şekli ve mimikleride daha ona aşık olmamıza yetiyor bazen.. görüşünce ona karşı hiç bişi hissetmeyebilirdinde..
yşaın çok gençmiş:) üzüleceksin.. ağlayacaksın belkide.. ama sonra yaptıgın yanlıştan bir ders alıp daha olgun olacaksın belkide..

sesini bile duymamışsın anladığım kadarıyla...
keşke arkadaşçada olsa konuşmaya devam etmeseydiniz...

Oncelikle bu bir iliski degil, iletisim. Nasil unuturuma cevaben de sunu diyeyim, gercek bir insan hayatina girdiginde unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…