- 25 Eylül 2014
- 25
- 3
- 3
- Konu Sahibi Hanimhanimcikkiz
-
ya tatlım resimleri bile fake olabilir ya..erkeğim diyip,kız olabilir,60yaşında bir amca olabilir,duygularınla oynuyor olabilir..
Ya ben de sizler gibi dusunuyordum ama oyle degilmis. Keske bu hissettiklerim sadece bi hoslantidan yalandan ibaret olsaydi. Ama insan birilerini kendine yakin hissedebiliyor internet uzerinden bile olsa.
Hayir. Ama yasadigim yere grlmeyi cok istedi kabul etmedim. Ve eminim ki gel desem gelirdi.
anlıyorum ama yanyana geldiğinizde o kişi beklediğin kişi olmayabilir,konuşma tarzı,belli bir hareketi ne bileyim yürüyüşü,oturuşu bile soğutabilir seni..forumda çok iyi anlaşıyoruz diye evlenilir mi? Hiç,telefon konuşması yaptınız mı peki?Birini sevmek asik olmak icin illa el tutup koklamak gorusmek gerekmiyor. Ben hic kimseyi bu kadar yakin hissetmemistim kendime karsi. Kisa sure zarfinda o kadar cok sey paylastik ki anlatamam
Ya fistik daha once hic asik olmamissin sen demekki.ilgisi hosuna gitmis olabilir normal tamam ama ask evlilik?biz koyun koyuna uyudugumuz adamla bile 3 haftada almadik evlilik kararini.siyril bu paikolojiden.mumkun degil bu soyleidklerin.1 haftada bana acildi cumlen bile yeter bunlari silip atman icin.ya sen daha gozlerinin icine bakamadin bu adamin oyle dusun.bu kadar onemliydi madem gel deseydin.telefonda konusamadik utandik demissin.yapma gulumBirini sevmek asik olmak icin illa el tutup koklamak gorusmek gerekmiyor. Ben hic kimseyi bu kadar yakin hissetmemistim kendime karsi. Kisa sure zarfinda o kadar cok sey paylastik ki anlatamam
anlıyorum ama yanyana geldiğinizde o kişi beklediğin kişi olmayabilir,konuşma tarzı,belli bir hareketi ne bileyim yürüyüşü,oturuşu bile soğutabilir seni..forumda çok iyi anlaşıyoruz diye evlenilir mi? Hiç,telefon konuşması yaptınız mı peki?
bak dur şimdi..adam aramak istiyor kabul etmiyorsun,şehre geliyim buluşalım diyor hayır diyorsun ama forumda ömlerde evlilik nişan programı yapıyorsunuz.yani çok tuhaf...baya tuhaf.Aramak istedi ama ben kabul etmedim. Evet haklisin benim su an da tek sorunum nasil oluyorsa artik onu kendime yakin hissediyo olmam istiyor olmam. Inan ki her gece aklimdan ben nasil boyle biri oldum nasil boyle sevebiliyorum diye aklimdan geciriyorum. Bana da cok sacma geliyor konuda da yazdim zaten ama elimde degil. Hoslanti degil bence olsa o kadar aglar miydim uzulurmuydum ki ?
Birini sevmek asik olmak icin illa el tutup koklamak gorusmek gerekmiyor. Ben hic kimseyi bu kadar yakin hissetmemistim kendime karsi. Kisa sure zarfinda o kadar cok sey paylastik ki anlatamam
bak dur şimdi..adam aramak istiyor kabul etmiyorsun,şehre geliyim buluşalım diyor hayır diyorsun ama forumda ömlerde evlilik nişan programı yapıyorsunuz.yani çok tuhaf...baya tuhaf.
Evet, gerekmiyor. Ama bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlaman, duygularını gerçekten hissedebilmen için vucut dilini bilmen gerekiyor, ses tonu olmadan yazılı şeyleri ancak kendi kafandaki kurguya uydurarak anlam katarsın. Ki sadece bunlar değil bir milyon şey var. İnternette :))) görürsün, gerçek hayatta gülüşünü görsen tiksinirsin o zamana kadar kafandaki ona atfettiğin gülüş gerçeklik kazanır ve hiç bir zaman her şey oturmaz. Ben burda yazılı 10 sayfa şey anlatırım kendim hakkımda, fotografla da desteklerim ama beni sadece bir dakika görmen 10 sayfayı, fotografı çöpe atar. İnternetten tanışır, konuşur gerçek hayatla destekler, devam edersin süper olur ama bu şekilde
Cok haklisin canim ben de biliyorum duygularimin sacma oldugunu ama o kadar cok alistim ki ona o kadar cok sevdim ki anlatamam. Bana cok sacma gelirdi ama ben su anda o salak dediklerimin durumundayim. Nasil oldu niye boyle oldu anlamiyorum.
Duygularına saçma demiyorum ki gerçek onlar, platoniğin bir tık altı işte yazılı olduğu için, hani ben de şurdan biliyorum internette tanıştığım biriyle gerçek hayatta görüştüm. O kadar zaman kendini nasıl anlattı, ifade ettiyse, ben de kendi kafamda nasıl kurduysam, şok oldum. Kendi arkadaşım ya seni kandırmış bence başka birini göndermiş diyerek kahkahalarla güldü o yanımızdan ayrıldıktan sonra :) Olabiliyor yani, olmuyor değil. Aldanan tek sen değilsin, o kadar hayal kurdun, zaman geçirdin, normale dönmen için zamana ihtiyacın var sadece.
Fotograflarini sildim mesajlarimizi sildim. Ama sorsan varya konustugumuz ne varsa kelimesine kadar aklimda. 1 aydan fazla bi sure gecti hala unutamadim, yazdiklari aklima geliyor fotograflari geliyor benle olan hayalleri geliyor . Ne yapsam olmuyor .
Hah tabi bir de o var söz uçup yazı kalıyor, aynı şeyleri devamlı okuyabiliyorsun ama konuştuğun zaman aklında ayrıntılar değil sadece en önemli şeyler kalıyor. Daha çok bağlanmanın bir sebebi de bu. Okuyup etkilendiğin bir kitabı çok kolay unutamazsın ama gerçek hayatta benzeri başına gelse rahatlıkla ardında bırakırsın. Olucak sadece zaman lazım, lisedeki platoniğin üstüne bunun denk gelmesi yüzünden biraz da. Gerçek hayatta biriyle ilerde beraber olsan mesela, eskileri daha güzeldi diye dert edeceksin en başlarda, bocalayacaksın buna şimdiden hazır ol. Gerçek hayattaki ilişkiler kafandakiler kadar kusursuz olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?