M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Kız ona eşini arayıp konuştum dese büyük olasılıkla bizimki eve gelmeye bile yeltenmez, diye düşünüyorum.ben de sizin gibi hareket edip düşünen biri olarak şöyle bir şey aklıma geldi. belki de o kız eşinize sizi aradığını söyledi ama tabi aradım ses çıkaramadım şeklinde değil, aradım konuştum gibisinden. e sonuçta size gelip birşey de söyleyemez adam. eşinizden telefonu kırdı sinirden. yada belki kırıp zaman kazanırım o sırada da kızı silkelerim diye düşündü.
elbette eşiniz kesin aldatıyor diyemiyoruz ancak kadın birşey hissediyorsa bu ne yazık ki %99 hissettiği gibi çıkıyor.
hele sizin gibi ince kurgular yapabilen kadınlarda..
bir de o günden bu yana eşinizin imalı, dikkatınızı çeken bir sözü oldu mu ?
Gelsinlerde parçalayalım şuracıktaAslında evli adamla birlikte olan kadınlar cevap vermeli bu konuya.
Sevgilinizin eşini arama gereği duyuyor musunuz? Diye sormak isterdim onlara. Arıyor iseler sebebini öğrenmek isterdim mesela?
Oo, arayan çok var. Hatta birkaç hafta önce burada konu açmıştı bir hanımefendi. Eşinin yanında aramış kadın ne var ne yok dökmüş.Aslında evli adamla birlikte olan kadınlar cevap vermeli bu konuya.
Sevgilinizin eşini arama gereği duyuyor musunuz? Diye sormak isterdim onlara. Arıyor iseler sebebini öğrenmek isterdim mesela?
Tam bi rezillik. Ne diyim.Oo, arayan çok var. Hatta birkaç hafta önce burada konu açmıştı bir hanımefendi. Eşinin yanında aramış kadın ne var ne yok dökmüş.
Sürüyle bekar adam var dışarda. Bu kadınların derdi nedir evli çocuklu adamlarla hiç anlamıyorum. Evli erkek karizması mı var nedir :)))Gelsinlerde parçalayalım şuracıkta
Benim öyle bir tanıdığım vardı ve kadını aradı ama sonunda elinde patladı.Adam eşine döndü ve kadını engelledi. Yani en baştan yapması gerekeni yaptı aslında.Aslında evli adamla birlikte olan kadınlar cevap vermeli bu konuya.
Kız ona eşini arayıp konuştum dese büyük olasılıkla bizimki eve gelmeye bile yeltenmez, diye düşünüyorum.
Eşimin de hiç enteresan bir tavrını görmedim doğrusu.
Bana bu hata kabul edilebilir, affedilebilir gibi gelmiyor.. O saatten sonra dönen adamı ben kabul edemem, yedirmem kendime bide midem bulanır adamdan. Fakat haklısın, kabullenen kadınlar tanıdım...Benim öyle bir tanıdığım vardı ve kadını aradı ama sonunda elinde patladı.Adam eşine döndü ve kadını engelledi. Yani en baştan yapması gerekeni yaptı aslında.
Ben adamının eşini bir kere gördüm. Eşinden kolay kolay vazgeçecek bir kadın değildi bence. Vazgeçse de adamın ayağından donuna kadar alıp; öyle bıracak bir kadındı. Bence adam bu sebeplerden dolayı geri döndü biraz ama kadın neden kabul etti orası muammaBana bu hata kabul edilebilir, affedilebilir gibi gelmiyor.. O saatten sonra dönen adamı ben kabul edemem, yedirmem kendime bide midem bulanır adamdan. Fakat haklısın, kabullenen kadınlar tanıdım...
Zaten öyle sanıyor. Adama hayatta gidip, "Ben sana aldatma konusunda güvenmem," demem. Güvensem bile demem. Dün de demezdim, bugün de demem, yarın da.eşiniz zeki biri olduğunuzun farkında, sizin gibi bir kadınlaysa o da zeka konusunda fena değildir. bence konuya kendinizi kolay kandırabilir biri gibi düşünerek yaklaşın. 180 derece dönün demiyorum sadece bırakın eşiniz güven problemi yok sansın. illa ki açık verecektir.
ayrıca neden sadece kadın aradı diye gelmemezlik etsin ki. sizden bir hamle bekliyordur veya bambaşka birşey düşünüyordur. olabilir yani.
umarım işin altından gülünüp geçilecek basit bir mevzu çıkar.
Canım ne arayacak kızlar tabiiki para paralaaarSürüyle bekar adam var dışarda. Bu kadınların derdi nedir evli çocuklu adamlarla hiç anlamıyorum. Evli erkek karizması mı var nedir :)))
Hahahhaha Allahtan benim adam orta direk :)))) zengin adam da başa bela:))Canım ne arayacak kızlar tabiiki para paralaaaryoksa napsınlar o salakları
Hayır canım parası var. Çoğuda zaten parasına tav olup, adamı boşatıp kendi sefa sürme derdinde, sanki adam önceki karısına yaptığını ona yapmayacak.Sürüyle bekar adam var dışarda. Bu kadınların derdi nedir evli çocuklu adamlarla hiç anlamıyorum. Evli erkek karizması mı var nedir :)))
En azından nafaka yanlarına kar kalır :))Hayır canım parası var. Çoğuda zaten parasına tav olup, adamı boşatıp kendi sefa sürme derdinde, sanki adam önceki karısına yaptığını ona yapmayacak.
Yok ya öyle kadınlar çok tanıdım avukatım ben. Öyle ahlaktaki kadın kendini aşırı zeki, güzel ve vazgeçilmez, adamın karısını da salak görüyor. Aklınca büyük oynuyor. Ama çoğu adamda karısından boşansa bile o kadına nikah kıymıyor kıysa bile direk sözleşme dayıyor, adamlarda salak değil. Koynuna alacak kadında başka, nikahına alacağı kadında başka özellik arıyor. Karısını bırakan sevgilisi ile evlenen adamlar ya maddi durumu olmayan ya da orta direkler genelde yani kaybedecek parası olmayanlar. İşte bu tip sülük kadınların açmazı da burda, kendini çok zeki karşıdındakini saf görüyor, ama zengin adama. Böyle zengin adamlar için o kadınları metres olarak tutup ona göre düşük meblağ yedirmek başka , tüm mala ortak etmek için evlenmek başka geldiğini görmüyor. Ava giderken çoğu avlanıyor anlayacağın.En azından nafaka yanlarına kar kalır :))
Aynen valla şekerim orta direk candır. Bide maaşın belli olmasıda candır ne kadar kazandı nereye gidiyo takip edebiliyosunHahahhaha Allahtan benim adam orta direk :)))) zengin adam da başa bela:))
Desene mesele parayken kendilerini bedenlerini yorduklarıyla kalıyorlar :))) elde var sıfır :)Yok ya öyle kadınlar çok tanıdım avukatım ben. Öyle ahlaktaki kadın kendini aşırı zeki, güzel ve vazgeçilmez, adamın karısını da salak görüyor. Aklınca büyük oynuyor. Ama çoğu adamda karısından boşansa bile o kadına nikah kıymıyor kıysa bile direk sözleşme dayıyor, adamlarda salak değil. Koynuna alacak kadında başka, nikahına alacağı kadında başka özellik arıyor. Karısını bırakan sevgilisi ile evlenen adamlar ya maddi durumu olmayan ya da orta direkler genelde yani kaybedecek parası olmayanlar. İşte bu tip sülük kadınların açmazı da burda, kendini çok zeki karşıdındakini saf görüyor, ama zengin adama. Böyle zengin adamlar için o kadınları metres olarak tutup ona göre düşük meblağ yedirmek başka , tüm mala ortak etmek için evlenmek başka geldiğini görmüyor. Ava giderken çoğu avlanıyor anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?