M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Birinin beni işletip işletmeyeceğini de düşündüm ama yok, kimse beni işletmez. Öyle bir arkadaş çevrem yok yani. Bilmiyorum Cirilla, numarayı teyit etmek için bir arkadaşımı eşinin sevgilisinin aradığını adını söyleyip, yanlış aradım diye kapattığını biliyorum. Kadın 3 sene sonra aldatıldığını öğrendi. Beş senelik bir ilişkiymiş.Bu derece suphe birinin sizi aramasi ve adinizi soylemesi mi???
Esiniz sizi aldatsa, aldattigi kadin ne diye sizi arasin?
Bana boyle bir telefon gelse biri beni mi işletmeye calisiyor acaba derim ennnn fazla.
Yok ki, herkes bana karşı fazlasıyla açık ve nettir. Akrabalarımda da çok az insan da numaram vardır ve olan veya olmayan hepsi beni sever. En azından sever diye biliyorum.Benim aklıma eşiniz dışında, daha özel bir durum geldi.
Aile ve akrabalarda görüşmediğiniz birileri var mı?
Ya da sizden saklanan bir şey olabilir mi?
En son böyle saçma telefonlar aldığımda ailemle daha doğrusu annemle alakalı büyük bir sır öğrendim, o aklıma geldi nedense.Yok ki, herkes bana karşı fazlasıyla açık ve nettir. Akrabalarımda da çok az insan da numaram vardır ve olan veya olmayan hepsi beni sever. En azından sever diye biliyorum.
Bugün kaydedip baktım Wp'dan tanıdığım biri değil. Ailede bir sır olsa da en son beni ararlar zaten. Çevremde de beni işletecek kimse yok. Son 1.5 senedir zaten 2-3 arkadaşımla ancak görüşüyorum. Ya aslında eşimin telefonu da kırılınca evren bana karşı gibi iyice sinir oldum.En son böyle saçma telefonlar aldığımda ailemle daha doğrusu annemle alakalı büyük bir sır öğrendim, o aklıma geldi nedense.
Neyse ki numara elinizde, whatsapp dan ekleyip fotoğrafına bakın ya da internetten kime kayıtlı bir öğrenmeye çalışın derim.
Bu Kemalim yapmaz olayı nedir, bir tek ben bilmiyorum herhalde.Cok seviyorum boyle kadinlari.kemalim yapmazlardanda hakkaten gicik aliyorum. Birax konunun ustunde dur ama sikbogaz etme. Takip et yavastan
Olasılıkları eleye eleye elimde bir bu kaldı. Kuruntulu bir insan değilimdir. Fakat dediğim gibi çevremde aldatılmayan o kadar az kadın kaldı ki... ister istemez bu ihtimalde aklıma düştü.Bu olanlardan eşinizin aldatma olasılığını nasıl çıkardınız? Şahsen olayı oraya bağlayamadım evet kimse yapmaz diye birşey yok ama bu konuyu eşinize bağlamak bence biraz fazla kuruntu gibi geldi
Fotoğrafını görebildiniz yani.Bugün kaydedip baktım Wp'dan tanıdığım biri değil. Ailede bir sır olsa da en son beni ararlar zaten. Çevremde de beni işletecek kimse yok. Son 1.5 senedir zaten 2-3 arkadaşımla ancak görüşüyorum. Ya aslında eşimin telefonu da kırılınca evren bana karşı gibi iyice sinir oldum.
Böyle durumlarda çok soğukkanlıyım, eşim beni aldatmış olsa içime şeytan bile kaçabilir. Yani şöyle elimde delil yoksa o delili elde edene kadar hiçbir şey çaktırmam, çat diye açarım davayı dilekçenin fotoğrafını atar, eve gelme akşama boynuz yahnisi var yazarım büyük ihtimalle.Cok seviyorum boyle kadinlari.kemalim yapmazlardanda hakkaten gicik aliyorum. Birax konunun ustunde dur ama sikbogaz etme. Takip et yavastan
Yüzü tam görünmüyor, aşağıdan çekilmiş ama klasik üniversite çağı genç bir kadın.Fotoğrafını görebildiniz yani.
Görüntü olarak ne izlenim edinebildiniz?
Ben aile sırrı derken bayağı bir türk filmi hikayesinin realitesini yaşadım mesela.
Annem evlatlıkmış meğerse, arayan kadın teyzemmiş, seslenir kapatırdı.
Ve bunlar gerçek
Ay bi dk annen evlatlık olduğunu biliyo mu ? Hangi teyze ve neden seni arayıp seslenip kapatıyo ? Tövbeler olsunFotoğrafını görebildiniz yani.
Görüntü olarak ne izlenim edinebildiniz?
Ben aile sırrı derken bayağı bir türk filmi hikayesinin realitesini yaşadım mesela.
Annem evlatlıkmış meğerse, arayan kadın teyzemmiş, seslenir kapatırdı.
Ve bunlar gerçek
Benimki bayağı roman tadında, hala anlatırken gülerim falan.Yüzü tam görünmüyor, aşağıdan çekilmiş ama klasik üniversite çağı genç bir kadın.
Benim anam da babam da, hık demiş kendi ana babalarının burnundan düşmüşler. Kardeşlerim desen öyle. Ben desem, herkesten bir şey almışım zaten gören anneme, babama, anneanneme, babaanneme, dedemlere, amcamlara, abilerime kadar benzetiyor. Başka bir sır da gelmiyor aklıma. Belki de gerçekten yanlış aradı da ne bileyim tesadüfte bu kadar...
Ahahaha, konuyu hiç etmeyeyimAy bi dk annen evlatlık olduğunu biliyo mu ? Hangi teyze ve neden seni arayıp seslenip kapatıyo ? Tövbeler olsun
Ay ne acayip yaAhahaha, konuyu hiç etmeyeyim
Bilenler sadece annem ve babam, hayatımızda başka kimse bilmiyordu.
Annem kim olduklarını da bilmiyordu, bu aramalar sayesinde bulundu falan.
Gayet bilinçli şekilde, para karşılığında satılan bir çocukmuş annem.
Özellikle gizlenmiş ama duyunca çok gülüp, annem adına çok sevindim.
Öyle anneanne ve dedem vardı ki, herhalde öz annem babam öyle sevmedi bizi, nur içinde yatsınlar.
Varları yokları bizdik, annem de sefa içinde biricik bir hayat yaşamış, ne iyi insanlarmış:)
Ya bir teyze neden yiğenini böyle bir şekilde arar durur ki? Enteresan gerçekten. Ben de yazabilsem (ilhamlarım nerede alemde bilmiyorum) yazıyorum ama sizin ki tam yeşilçam gerçektenBenimki bayağı roman tadında, hala anlatırken gülerim falan.
Mesleğime dönsem, senaryo yazıp filmini onaylatsam gişe rekorlarlı kırar tam salya sümük, zengin aileye satılan anne hayatı.
Ama benim için ciddi komik bir durum
20 li yaşlarımda arayan bir kadın sebebiyle anlatılmak durumunda kalınmıştı bana.
Neyse, elendi sır meselesi.
Genç bir kadın olması işi eşinize yönlendirdi.
Eşinizin mesleği gereği bir yerde yolları kesişmiş falan olabilir mi peki?
Üniversite öğrencisi ya da genç bir kadınla rahatça tanışacak, arkadaş edinebilecek bir yapı ya da alana sahip mi eşiniz?
Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum.Ya bir teyze neden yiğenini böyle bir şekilde arar durur ki? Enteresan gerçekten. Ben de yazabilsem (ilhamlarım nerede alemde bilmiyorum) yazıyorum ama sizin ki tam yeşilçam gerçektenGületim mi, üzüleyim mi bilemedim.
Eşimin işi evimize çok yakın yani üniversite öğrenci yerleşkesi burnumuzun dibinde. Bizi öğrencilerden ayıran tek şey Bursa-İzmir yolu. Yani evet kesinlikle tanışma ihtimali var. Zaten ben bile orada bir kafeye gittiğimde eşimin geçtiğini veya ben geçerken nir mekanın önünde eşimin arabasını görüyorum. Hani tesadüfler garip anlıyor musunuz? Uludağ Üniversitesi hadi biraz ileride 1-2 km ama öğrenciler hep bu tarafta yaşıyor. Nüfusun çoğunluğu öğrenci yani. Eşimi öyle biri olarak hayal edemiyorum ama asla yapmaz demem. Ben o lafı abim için söyledim beş dakika sonra aldattığını öğrendim. Yavaş yavaş çevremdeki kadınların aldatıldıklarını duyuyorum. Hepsinin eşini tanıyorum, aldatacak karakterde seğil dersin ama karaktersiz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?