- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
haklısınız var gerçekten. ruh hastasının biri beni buradan takip ediyormuş. sonra kafama yazdıklarım çıktı olarak alınıp fırlatıldı falan.
Valla kimseyi aramakla uğraşmam, burda kimliğini bile görsem sosyal medyadan aramam. Burada rahatça yazışmalı herkes, gerçek hayatta aktaramadıklarını paylaşabilmeli. Hastalıklı gibi davranmanın anlamı yok yani. Kimmiş o tipler merak ettim yalnız halen aktifler mi burdaKadının biri eşinin sosyal medyada cinsel içerikli şeyler paylaştığını görmüştü, boşanma kararı vermişti
İnanmayan fake diyenler olunca isim bilgileri, kişi bilgileri verdi hepsi gerçekti. Kadının buradaki nickiyle blogu, youtube sayfası varmış, onu bulup paylaşanlar oldu. Burayı okuyup gidip youtube sayfasında kadının kocasına hakaret edenler oldu. Neler neler olmadı ki
Şirket hattı ve dökümlere sadece yetkili olan kaynım veya kp bakabiliyor büyük ihtimalle. Yani online işlem yapıp telefona sms attırsam bile arama kayıtları için yetkili olmadığım için göremeyeceğim.adınızı söylemesi tuhaf geldi bana.eşinizin kartını alıp başka telefona taksanız acaba oradan şifreyi alıp telefon dökümüne bakabilir misiniz?eğer o numarayla konuştuysa bilirsiniz.
Valla kimseyi aramakla uğraşmam, burda kimliğini bile görsem sosyal medyadan aramam. Burada rahatça yazışmalı herkes, gerçek hayatta aktaramadıklarını paylaşabilmeli. Hastalıklı gibi davranmanın anlamı yok yani. Kimmiş o tipler merak ettim yalnız halen aktifler mi burda
E doğal olarak öyle yapmıştır. Anonim şekilde iç döktüğü bir yerden mahrum kalmış olmuş yazıkHiç hatırlamıyorum inanın, youtube da kimin yazdığını da bilmiyorum. O bahsettiğim kadın da bütün hesaplarını kapattırıp gitti zaten.
Bende telefonun kırılması ile bağdaştırmıyorum. Sadece tam kafama dank etmişken kırılması sinirlerimi gerdi. Hiç kimseden o denli emin olamıyorum. Karısının gözlerinin içine aşkla bakan birçok kişinin aldattığını gördüm. Kendi abim deli divane aşık olduğu eşini aldattı -ki hayatta asla yapmaz dediğim bir karakter ve kişiliğe sahipti ama işte aslında kişiliksizmiş.anladım. düşünüyorum da, telefonun kırılması olayının bununla bir ilgisi yok gibi geliyor. yani böyle bir durum olsa arama kayıtları mesajlar silinir, deliller yok edilir de telefon tutulup da toptan duvara fırlatılıp kırılmaz yani. belki o an bir şeye sinirlendi ya da zaten sinirliydi telefon takıldı birşey oldu fırlatıp attı elinden. bu olayla tesadüf olarak denk gelmiş bir durum gibi duruyor. bir de eşinizi siz daha iyi tanırsınız 20 yaşında çocuk yaşta kızla takılacak karakterde birisi değildir gibi geliyor.
Öyle umuyorum. Varsa da dilerim karşıma çıkar. Gerçekten tesadüf olabilir. O yüzden sadece bir şüphe kırıntısı şuan için. Kendim ve çocuklarım için net emin olmam gerekiyor.Umarım yanılıyorsunuzdur, umarım farklı bir açıklama vardır. Ben hiç aldatıldığınıza inanmıyorum nedense
Hayatta gitmem zaten. Bir kere öyle bir şey varsa taciz bile sayılabilir, suçlu duruma düşerim.Fakülteye falan gitme bence. Aralarında ilişki var ya da yok daha her şeyin başında kendini ortalara atman iyi bir fikir değil. İzlemede kalmalısın eşine çaktırmadan
Öyle umuyorum. Varsa da dilerim karşıma çıkar. Gerçekten tesadüf olabilir. O yüzden sadece bir şüphe kırıntısı şuan için. Kendim ve çocuklarım için net emin olmam gerekiyor.
Ne çirkin kalpli insanlar var ya sanki düşünmediler ifsa olacağını.Kadının biri eşinin sosyal medyada cinsel içerikli şeyler paylaştığını görmüştü, boşanma kararı vermişti
İnanmayan fake diyenler olunca isim bilgileri, kişi bilgileri verdi hepsi gerçekti. Kadının buradaki nickiyle blogu, youtube sayfası varmış, onu bulup paylaşanlar oldu. Burayı okuyup gidip youtube sayfasında kadının kocasına hakaret edenler oldu. Neler neler olmadı ki
böyle bir özellikten haberim yoktu.yakalamanız zor görünüyor.eğer birşey varsa er yada geç çıkar.paranız ve cesaretiniz varsa adamın peşine birilerini takın gözlemlesinler ama bu kadar abartmaya gerek var mı tartışılır.Şirket hattı ve dökümlere sadece yetkili olan kaynım veya kp bakabiliyor büyük ihtimalle. Yani online işlem yapıp telefona sms attırsam bile arama kayıtları için yetkili olmadığım için göremeyeceğim.
Hayatta karşımıza çıkan her şeyin bir sebebi olduğuna inanırım. İçime birden böyle bir şüphe düşmesinin de belki bir sebebi vardır. Belki karşıma bambaşka bir durum çıkaracak, izleyip göreceğiz.Çıkacaktır emin olun, öyle birşey varsa çıkacak siz doğru ilerliyorsunuz. Biraz sabırla izleyin.
Buna çok sabır lazım ya aktif hesap yok diyorsunuz. Eşinizin telefonu kırık hadi yeni telefon aldi diyelim belki ikinci telefonu var ki fark etmediniz. Mesajlastigini konuştuğunu.Hayatta gitmem zaten. Bir kere öyle bir şey varsa taciz bile sayılabilir, suçlu duruma düşerim.
Kendi hattımda şirket hattı oradan biliyorum. Yetkili şifreyi bilmediğim müddetçe operatöre girsem bile elime bir şey geçmez.böyle bir özellikten haberim yoktu.yakalamanız zor görünüyor.eğer birşey varsa er yada geç çıkar.paranız ve cesaretiniz varsa adamın peşine birilerini takın gözlemlesinler ama bu kadar abartmaya gerek var mı tartışılır.
Çok sabırlıyımdır. Peygamber sabrı var resmen bende. Beni de şüphelendiren bu denli tesadüf olması oldu zaten yoksa daha önce defalarca kez yanlış arandım.Buna çok sabır lazım ya aktif hesap yok diyorsunuz. Eşinizin telefonu kırık hadi yeni telefon aldi diyelim belki ikinci telefonu var ki fark etmediniz. Mesajlastigini konuştuğunu.
Diyorsunuz ki benim hattim şirket üstüne.
Yani kadın sizin numarayı bir yerden almadan ayni isimle ve Görükle'de oldugunuzu bilmeden uü den birini aradim demesi imkansiz gibi.
Kendi adini yanlış söylemesi de cok büyük muamma.
Ya bir yakininizdan telefonunuzu aldı ya da eşinizin telefonunda numaranizi aldi. Yoksa sizi bulamazdi uzerinize kayitli hat olmadığı için.
Benim de getirmez ama hiç tanımadığım birinin direk adımla hitap etmesi, yaşadığım bölgedeki üniversitede okuyan bir arkadaşını aradığını söylemesi ve adını yanlış vermesi şüphelendirdi.Bu telefon görüşmesi benim aklıma aldatılmayı getirmez.
Ben de senin gibiyim, yapmaz demem ama şüphe duyacak bir şey değil bu.
İnşallah şüphelerinde haksız çıkarsın. Çok sinir bozucu bir durum. Bazen kabus görüyorum bu konuda o bile beni delirtiyorBenim de getirmez ama hiç tanımadığım birinin direk adımla hitap etmesi, yaşadığım bölgedeki üniversitede okuyan bir arkadaşını aradığını söylemesi ve adını yanlış vermesi şüphelendirdi.
Saat 8.30 civarı çocukları yatırma hazırlığındaydım. Eşimde ondan 15 dakika önce balkonda film izlemeye geçti. Nasıl oldu görmedim, sesi duydum ne oldu diye gittim. Tel düştü dedi. Fakat bayağı şiddetli bir ses geldi. Bir gittim telefonun ekranı yanlardan paramparça. Aynı model telefonlarımız, ana gövde kısmında hasar yok ama kenarlar çok fena çatlamıştı. Ben de defalarca teli düşürdüm öyle ama hiç öyle büyük hasar almadı. Valla fırlattı mı ne yaptı bilmiyorum, akşam baktım ekran 4 köşeden bayağı tuz gibi çatlamış. Ekran açılıyor, bildirim penceresi görünüyor. Ekran bembeyaz gibi aşağı yukarı kayıyor ama bir şey anlaşılmıyor.
İnşaallah haksız çıkarım.İnşallah şüphelerinde haksız çıkarsın. Çok sinir bozucu bir durum. Bazen kabus görüyorum bu konuda o bile beni delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?