Tesadüf olabilir mi?

Daha sonra yazacağım da tam da Sagopa Kajmer'in Sorun Var şarkısı üzerine denk geldi.

Şöyle diyordu;

Geçerli sebepler fabrikası seri üretiminde.
Peki şu yalanlar kimin denetiminde?
İnsanın ne kadar ucuz olduğunu anlardın olsa fiyat etiketi üstünde.
Üstüne üstlük ikinci el insanlar vitrinde, barkodları üzerlerinde.
Sen aklına ihanetinle en büyük suçu işledin gözümde.
Sorun var, sorunlar ve sorular ardından.

Bu kız gerçekten yanlışlıkla aramış olsa sizi "ben UÜden arkadaşımı aradım" demezdi.
Yani neden okul ismi versin.
"Ben arkadaşım Zeynep'i aramıştım yanlış oldu,siz değilmişsiniz" vs gibi birşey demez miydi?
Okul adı vermesiyle sizi yönlendirmek mi istedi acaba?
Çok mu abartılı oldu senaryom bilmem ama.

Umarım altından kötü birşey çıkmaz.
Eşinizden böyle şüphe ettirecek başka sinyaller de aldınız mı?
Ne bileyim, neden direkt aklınıza aldatılmak geldi?

Aynen bu da olabilir eşiniz sinirli Bi insan mı Bi anda parlayıp yapabilir belki kız eşinize gözdağı vermek istedi daha çok para koparabilmek için yada boşan benle evlen gibisinden

Evet bana da garip geldi biraz ama olay bir hafta önce yaşandı. Bir haftadır da aklıma bile gelmedi. Dün işte öyle birden aklıma düştü. Eşim şüpheleneceğim bir tavırda bulunmadı ama ihtimalleri gözden geçir geçir elimde bir tesadüf olduğu bir de bu kaldı.

Valla bi ben mi şüphelenecek bir seygoremedim konuda bilmiyorum. Ilk konuştuğunuzda aklınıza kotu bsy gelmemiş neden bi hafta sonra olayı kurcalayıp konuyu eşinizin sizi aldatmış olma ihtimaline bağlıyorsunuz ki? Eşinizin daha önceden bi vukuatı mi var? 20 21 yaş bayagi küçük bir yaşyani. Eşiniz o yaşta bi kızla takılacak kadar basit mi adam mi? Burdaki kadin hisseder gazlamalarina da cok gelmeyin millete dizi takip eder gibi entrikalı konu lazim

Üzgünüm yaşadıklarınız için. Ben çok biliyorum sevgilisinin eşini böyle arayan. O yüzden zaten bu ihtimali de düşündüm.
İnşallah inşallah biz yaniliyoruzdur. Bende çevremde duymuştum bu tarz olaylar ayrıca kadının konuşma tarzı beni şüpheye düşürmüştü. Allah'ıma şükürler olsun daha geç olmadan bu olayla karsilastim. ben evli değildim nisanliydim o aralar. Son durum ne oldu merak ettim

Sizi bir numara arıyor. tesadüfe bakın siz bursadasiniz , kız bursada. Sizin isminizle aynı olan birini arıyor ve aradığı kişide bursada ayrıca arayan kişinin kendiside bursada evet ama birde size yakın bir cevrede aynı zamanda .
Ben tam bir paranoyak olarak düşündüğüm senorya şu eşinizde herhangi bir tavır değişikliği olmadı diyorsunuz bu 1 haftalık süreçte ama misalen yeni bir ilişki olmayabilir ve sizi arayan kadın sizi merak ettiği için aramis olabilir ya da size birşeyler itiraf edeceği için aramış olabilir ve bunu kocanızla asla paylaşmamis olabilir ki bu durumda da kocanizda zaten bir tedirginlik olmamasi normaldir. Ben de sizin gibi dusunurdum. Bu konu hiç eşinizle alakalı birşey çıkmayabilir ama bir okadarda eşiniz le alakalı da olabileceğine inanıyorum. Çünkü gerçekten evli erkeklerle birlikte olan kadinlar bir süre sonra adamın eşini kıskanmaya başlayıp saçmalayıp gizli ilişkiyi ortaya çıkarabiliyorlar. Bazen kaza ile bazen bilerek. Takipteyim. Unutmuşum yazmayı birde isminide yalan söylüyor.

Sadece o kızı kaydedin ara ara eşinizle aynı saatlerde onlinelar mi diye bakın bende aynı durumu yaşamıştım yıllar önce kaydettim numarayi hiç bir şey demedim ama tesadüfler o durumu ogrenmemi sagladi

Sen buse dedikçe onun sessiz kalması bende şüphe uyandırdı açıkçası. Ben birini arıyor olsam okuduğu okulu değil soyadını söylerim. Normali de budur. Şüphende haklısın

Konunun zaten en başında belirttim özellikle; son bir haftadır hastaydım, çenemdeki kist enfekte haldeydi, çenem balon gibi şişmiş haldeydi ve düşünebildiğim tek şey felaket derecede ağıran çenem ve başımdı. Konuya da yazdım; o an eve yıldırım düşse yerimden kımıldamazdım büyük olasılıkla diye. Dün durup dururken birden geldi aklıma. İlk düşündüğüm şey de boynuzlandığım olmadı. Eşimin vukuatı da yok. Aldatmanın kendisi başlı başına basitliktir, yaş 20-30 fark etmiyor bana göre. Bana soracak olursanız öyle biri değildir ama içini açıp bakamadığım için bilemiyorum. Sonuçta aldatılan hiçbir kadın, bu adam beni aldatacak basitlikteydi zaten demiyor.

Uludag universitesi deyince dikkatimi cekti
O yakinlarda fuhus yapan ama ogrenciyim ayagina yatan pekcok kadin var. belki numaranizi yanlis almistir birilerinden,Zeynep deyince zilyon tane vardir herhalde. Ben nedense aldatildiginizi dusunmuyorum.

Uludag universitesi deyince dikkatimi cekti
O yakinlarda fuhus yapan ama ogrenciyim ayagina yatan pekcok kadin var. belki numaranizi yanlis almistir birilerinden,Zeynep deyince zilyon tane vardir herhalde. Ben nedense aldatildiginizi dusunmuyorum.
Numaradan şahıs ad soyad buldum. Gerçekten UÜ'de öğrenci kendisi. Belki gerçekten yanlış arandım. Sadece ne bileyim adımla aranmam, kendi ismini yanlış vermesi, garipsedim.

net 11880i arayın ben birçok numarayı oradan sorgulatmıştım asla ve asla rahat duramazdım adamın boğazına yapışırdım
11880

Numaradan şahıs ad soyad buldum. Gerçekten UÜ'de öğrenci kendisi. Belki gerçekten yanlış arandım. Sadece ne bileyim adımla aranmam, kendi ismini yanlış vermesi, garipsedim.
Bence son secenek bile degil esinizin sizi bu mevzuyla baglantili olarak aldatmasi. Ne alaka yani nerden nereye. Size bir seyler anlatmak icin arayan insan telde mal gibi duraksamaz catir catir size anlatirdi her seyi madem aramis.

Nedense şüphelerinizde haklı olduğunuzu düşündüm.
Fake Bi hesap acıp insta da Bi yoklasanız?
Soğukkanlı olmakta fayda var. İnşallah yanılırsınız.

Bence son secenek bile degil esinizin sizi bu mevzuyla baglantili olarak aldatmasi. Ne alaka yani nerden nereye. Size bir seyler anlatmak icin arayan insan telde mal gibi duraksamaz catir catir size anlatirdi her seyi madem aramis.
Umarım öyledir. Tuhaf bir tesadüftür umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…