M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Arkadaşım var, geçen sene 5 senedir aldatıldığını öğrendi. Adam da sıfır aldatma belirtisi. Bilmiyorum allak bullak oldu aklım.Baska hic bir belirti yoksa esinize haksizlik olur boyle dusunmeniz zaten.
Merak etmeyin,ayni sekilde iki arkadas da aldatilir mi yani sacmalik. Durduk yere huzurunuzu kacirmayin. Aldatilirsaniz da aldatilirsiniz zaten bunu onlemenin bir yolu yokArkadaşım var, geçen sene 5 senedir aldatıldığını öğrendi. Adam da sıfır aldatma belirtisi. Bilmiyorum allak bullak oldu aklım.
Ben de düşündüm bugün aklıma geldi. Kız UÜ’den arkadaşımı aradım demiş ve gerçekten UÜ’de öprenciymiş. Adınız da yaygın bir isimse gerçekten yanlışlık olmuş olabilir. Bir de biliyorsunuz aynı şehirden aynı operatörden telefon numarası aldığınızda yakın olabiliyor. Benim en yakın iki arkadaşımın telefon numaralarının sadece son rakamı farklıNumaradan şahıs ad soyad buldum. Gerçekten UÜ'de öğrenci kendisi. Belki gerçekten yanlış arandım. Sadece ne bileyim adımla aranmam, kendi ismini yanlış vermesi, garipsedim.
Saat 8.30 civarı çocukları yatırma hazırlığındaydım. Eşimde ondan 15 dakika önce balkonda film izlemeye geçti. Nasıl oldu görmedim, sesi duydum ne oldu diye gittim. Tel düştü dedi. Fakat bayağı şiddetli bir ses geldi. Bir gittim telefonun ekranı yanlardan paramparça. Aynı model telefonlarımız, ana gövde kısmında hasar yok ama kenarlar çok fena çatlamıştı. Ben de defalarca teli düşürdüm öyle ama hiç öyle büyük hasar almadı. Valla fırlattı mı ne yaptı bilmiyorum, akşam baktım ekran 4 köşeden bayağı tuz gibi çatlamış. Ekran açılıyor, bildirim penceresi görünüyor. Ekran bembeyaz gibi aşağı yukarı kayıyor ama bir şey anlaşılmıyor.
ben de bunu anlamıyorum bi insan nasıl beş sene aldatırArkadaşım var, geçen sene 5 senedir aldatıldığını öğrendi. Adam da sıfır aldatma belirtisi. Bilmiyorum allak bullak oldu aklım.
Çok geçmiş olsun.Merhaba, giremedim foruma daha sonra. Adamın günahını mı aldım ne yaptım hastanelik oldum.Cumartesi öğlen gibi yeni telefon alıp eve gelmişti. Gece kalktım, utana sıkıla telefona baktım. Şifreyi eski telefondakiyle aynı koymuş. Eve gelip kurulumunu yaptığında yedeklemeleri indirmişti. Telefonu didik didik ettim, bir şey yok temiz. Telefonu da gerçekten duvara fırlatmış wpde arkadaşı ile yazışmalarından öğrendim, kiracı meseleleri ile ilgili bir sebepten. Wpden tartışırken kiracıyla adam çocuğumuzla ilgili çok acımasız bir şey söylemiş, "Allah sana öyle verir," gibilerinden. Sanırım ben üzülmeyeyim diye düştü, dedi bana. Başka da bir şey olmadı, üç gündür çok fenayım. Pazar günü çok fena oldum, acile gittik o günden beri de yatıyorum hanımlar elimden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?