Tesadüf olabilir mi?

Baska hic bir belirti yoksa esinize haksizlik olur boyle dusunmeniz zaten.
Arkadaşım var, geçen sene 5 senedir aldatıldığını öğrendi. Adam da sıfır aldatma belirtisi. Bilmiyorum allak bullak oldu aklım.

Arkadaşım var, geçen sene 5 senedir aldatıldığını öğrendi. Adam da sıfır aldatma belirtisi. Bilmiyorum allak bullak oldu aklım.
Merak etmeyin,ayni sekilde iki arkadas da aldatilir mi yani sacmalik. Durduk yere huzurunuzu kacirmayin. Aldatilirsaniz da aldatilirsiniz zaten bunu onlemenin bir yolu yok

Numaradan şahıs ad soyad buldum. Gerçekten UÜ'de öğrenci kendisi. Belki gerçekten yanlış arandım. Sadece ne bileyim adımla aranmam, kendi ismini yanlış vermesi, garipsedim.
Ben de düşündüm bugün aklıma geldi. Kız UÜ’den arkadaşımı aradım demiş ve gerçekten UÜ’de öprenciymiş. Adınız da yaygın bir isimse gerçekten yanlışlık olmuş olabilir. Bir de biliyorsunuz aynı şehirden aynı operatörden telefon numarası aldığınızda yakın olabiliyor. Benim en yakın iki arkadaşımın telefon numaralarının sadece son rakamı farklı

Telefonu kırmışa benziyor ayrıca arayan kadın da sacma sapan konuşmuş telefonunuzu muhtemelen sizi tanıyan birinden almış izlemede kalın bence şüphelenmekte haklısınız sanki

Böyle saçma bir arama ben de yaptım bir defasında. Çocuğuma bakıcı arıyorduk, bir kadın geldi birileri vasıtasıyla adı Arzu, biz bu kadını almadık işe, daha sonra bir arkadaşımın komşusunu işe aldık onun da adı Arzu. Ben işten geldim bir akşam kapıdayım anahtarımı unutmuşum, kadını aradım Arzu hanım kapıyı açar mısın dedim direk. Kadın da saçma bir şekilde ben evde değilim ki dedi. Ben yine saçma bir şekilde nerdesin diye sordum, o da daha da saçma bir şekilde kardeşimin evindeyim diye cevap verdi. En sonunda bana dank etti, diğer Arzu’nun numarasını silmemişim telefondan ve onu aramışım. Sonra kusura bakmayın ben yanlış aramışım dedim sen kimsin falan demeye başladı kadın, ben de gerçekten yanlış aramışım kusura bakmayın deyip kapattım. Yani böyle saçmalıklar silsilesi bir olay da olabilir yemeyin içinizi.

Son düzenleme:
ben de bunu anlamıyorum bi insan nasıl beş sene aldatır
amacı neymiş yani başkasına aşık olsa karısıyla beş sene duramaz ayrılır
aşık değilse beş sene karşısındaki kadın adamı nasıl bekliyo ayrılmıyor etmiyor sonuçta adam
ne yani amaç

eşinizle alakası yok gibi sanki olayın sesinizi çıkaramamış da yanlış arayıp aramadığınıı düşünmüş gibi karşıdaki belki yabancı olduğunuz için adını vermedi
insan hisseder bence bişi olsa zaten çıkar ortaya

Bu kadar tesadüf olamaz. Garip bir olay ama hemen eşinize bağlamayın. Yazık adam masumca çayını yudumluyor belki her şeyden habersiz

Telefonun kırılması da ne garip ya. Şansa bak. Acaba fırlattı mı? Neden fırlatsın ki? Ay insan delirir böyle.

Ben eşinin kendini bekar diye tanıtıp kızı kandırmış olma ihtimalini düşünüyorum kız da sana söyleme gereği duyup sonra da cesaret edemediğini hissettim. Eviniz üniversite dibinde kız orda okuyor yolda filan karşılaşmış olabilirler eşinle. Evli adamla bilerek beraber olan bir kadın o aramayı yaptıysa herşeyi anlatırdı. Kadınlar hislerinde yanılmaz genellikle. Umarım yanılıyorsundur. M I N E R V A

Arkadaşını arayan insan, telefonda böyle iki cümleyi bir araya getiremeyerek mi konuşur ki yav? Ben şu kişiyi arıyorum, numaranızı şuradan aldım, yanlış olmuş özür dilerim gibi tak tak seri bir şekilde halledilecek bir mevzu bu. Tünelden mi, dağ başından mı arıyor, hatlar mı gidip geliyor? Nedir yani kem kümün sebebi? O kısım tesadüfen aranmamış olduğunuzu, tedirgin ve söyleyecekleri konusunda kararsız biri tarafından aranmış olduğunuzu düşündürttü. Ha bunu hemen eşinizle bağlamak da saçma olur ama gözünüzü açık tutmakta fayda var.

Eşinizin arama kayıtları her şeyi netleştirirdi ama adam masumsa, boş yere aranızdaki saygı da yerle yeksan olur böyle bir şey talep ederseniz. O yüzden bekleyip, gözlemlemekten başka yol yok gibi göründü bana.

İyi de eşinizin aldattığı kadın sizi neden arasın ki,çok saçma. O kadar salak değildir herhalde.

Esinize baglamak yanlis tabi hemen ama supheli bir durum. Sizinle ayni sehirden hatta evinize cok yakin bir yerden sizi ariyorlar ve isminiz de tesadufen ayni ve sizi arayan kisi ismini yanlis soyluyor. Pek tesaduf gibi gelmedi bana da. Esiniz yeni telefon almis zaten, bu aksam bakabilirseniz telefonuna bakarsiniz. Bir sey bulamazsaniz bile bir sure takipte kalin bence

Bi uygulama var ona numarayi yazin kim oldugu ortaya ciksin numaranin sahibinin. Acikcasi isminizi bilmesi bi şey soylemek isteyib soylememesi şübheli. Ramiz dayının ladi olmasin şübhe tek gercekdir

Merhaba, giremedim foruma daha sonra. Adamın günahını mı aldım ne yaptım hastanelik oldum. Cumartesi öğlen gibi yeni telefon alıp eve gelmişti. Gece kalktım, utana sıkıla telefona baktım. Şifreyi eski telefondakiyle aynı koymuş. Eve gelip kurulumunu yaptığında yedeklemeleri indirmişti. Telefonu didik didik ettim, bir şey yok temiz. Telefonu da gerçekten duvara fırlatmış wpde arkadaşı ile yazışmalarından öğrendim, kiracı meseleleri ile ilgili bir sebepten. Wpden tartışırken kiracıyla adam çocuğumuzla ilgili çok acımasız bir şey söylemiş, "Allah sana öyle verir," gibilerinden. Sanırım ben üzülmeyeyim diye düştü, dedi bana. Başka da bir şey olmadı, üç gündür çok fenayım. Pazar günü çok fena oldum, acile gittik o günden beri de yatıyorum hanımlar elimden geldiğince.

Çok geçmiş olsun.

Ben eşinizin gelen aramayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bana böyle bir arama gelse eşime mal etmezdim, çok mi iyi niyetliyim neyim siz etrafındaki aldatma olaylarından dolayı biraz şüpheci yaklaştınız sanırım. Umarım gerçekte de yoktur öyle birşey.

O kiracıyı da Allah bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…