Tesadüf olabilir mi?

Eşinin telefonunda kayıtlımıydı bu numara? Orayı kaçırdım galiba..

Beni aramıştınız müsait değildim vs diye
Ona bakamadan telefon kırıldı işte. Gece eşim yatınca balacaktım. Eşime de böyle bir şeyden bahsetmedim.

Telefonun kırılması ile arama arasında bir bağlantı kurmuyorum zaten. Sadece öyle bir denk geldi ki sinirim bozuldu. Bir saat önce eve geldi zaten yeni telefon almış, kurulumunu falan yaptı gitti.

bir mesajınızda kızın bana söylediği isim ile benim bulduğum isim tutmuyor dediniz. kız size herhangi bir isim söylemiş miydi telefonda?

tesadüfte olabilir olmayabilirde biraz takip edin bence.normalde şüphelenmem hiç böyle şeylerden kolay kolay ama nedense bu biraz şüpheli geldi bana.

Elimde hiçbir delil olmadan arasam veya karşısına dikilsem elime ne geçecek? Böyle bir durum varsa bile evet var der mi? Varsa da elim boş bir şekilde bir şey ispatlayamadan şüpheyle kalırım ortada. Üniversitede kaç tane öğrenci var. Kocaman bir fakülte.

bir mesajınızda kızın bana söylediği isim ile benim bulduğum isim tutmuyor dediniz. kız size herhangi bir isim söylemiş miydi telefonda?
Evet isminin Ayça olduğunu söylemişti. Konuya yazdım sanıyordum yazmamışım. Dün gece konuyu yazarken şarjım bitti, telefonu şarja takıp açtıktan sonra yazmaya devam ettim atlamışım o kısmı.

Gerçek isim bilgileri vermeyin derim ben, burada bir ifşacı grubu var. Gidip sizden önce yetiştirmesinler. Daha önce başına geldi bir hanımefendinin.

tesadüfte olabilir olmayabilirde biraz takip edin bence.normalde şüphelenmem hiç böyle şeylerden kolay kolay ama nedense bu biraz şüpheli geldi bana.
Ben de geçen cumartesi takmadım zaten ama dün birden öyle içime düştü. O an ve bu hafta içinde düşüneceğim son şey o arama olurdu herhalde.

Gerçek isim bilgileri vermeyin derim ben, burada bir ifşacı grubu var. Gidip sizden önce yetiştirmesinler. Daha önce başına geldi bir hanımefendinin.
Yok bu gerçek ismi değil, bana söylediği isim.
Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Amaçları ne peki?

Evet öğrenci sayısı çok ama tıpta da aşırı değil sayı. Gidip listelere bakarak en azından sınıfı bulabilirsiniz.
Sizi arayan kız siz karsisina dikilince oter diye düşünüyorum.
Görükle zaten bu tarz evli erkeklerin, üniversiteli zengin koca arayan kızların yatağı olmuş.

Yok bu gerçek ismi değil, bana söylediği isim.
Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Amaçları ne peki?

Bilmiyorum nasıl bir ruh hastalığına sahipler. Kadının youtube hesabını bulup videolarının altında eşine hakaret etmişlerdi. Kadın boşanma davası açtı. Güya kadını koruyup savunuyorlar ama nelere sebep olabileceklerinden haberleri dahi yok. Iyi yapmışsınız gerçek isim bilgisi vermeyerek.

Ben de geçen cumartesi takmadım zaten ama dün birden öyle içime düştü. O an ve bu hafta içinde düşüneceğim son şey o arama olurdu herhalde.
adınızı söylemesi tuhaf geldi bana.eşinizin kartını alıp başka telefona taksanız acaba oradan şifreyi alıp telefon dökümüne bakabilir misiniz?eğer o numarayla konuştuysa bilirsiniz.

İşte o ötmeme ihtimali skkıntı. Duruma ayılırlarsa kalırım öyle. Sosyal medyayı aktif kullanan biri olsa, sık sık takip eder yakaladığım gibi hiçbir şey olmamış gibi bulunduğu bir mekana gider takılırdım mekanda tavırlarını takip ederdim ama fakülteye gitmek çok riskli gibi geliyor.

anladım. düşünüyorum da, telefonun kırılması olayının bununla bir ilgisi yok gibi geliyor. yani böyle bir durum olsa arama kayıtları mesajlar silinir, deliller yok edilir de telefon tutulup da toptan duvara fırlatılıp kırılmaz yani. belki o an bir şeye sinirlendi ya da zaten sinirliydi telefon takıldı birşey oldu fırlatıp attı elinden. bu olayla tesadüf olarak denk gelmiş bir durum gibi duruyor. bir de eşinizi siz daha iyi tanırsınız 20 yaşında çocuk yaşta kızla takılacak karakterde birisi değildir gibi geliyor.

Kadının biri eşinin sosyal medyada cinsel içerikli şeyler paylaştığını görmüştü, boşanma kararı vermişti
İnanmayan fake diyenler olunca isim bilgileri, kişi bilgileri verdi hepsi gerçekti. Kadının buradaki nickiyle blogu, youtube sayfası varmış, onu bulup paylaşanlar oldu. Burayı okuyup gidip youtube sayfasında kadının kocasına hakaret edenler oldu. Neler neler olmadı ki

haklısınız var gerçekten. ruh hastasının biri beni buradan takip ediyormuş. sonra kafama yazdıklarım çıktı olarak alınıp fırlatıldı falan.

Fakülteye falan gitme bence. Aralarında ilişki var ya da yok daha her şeyin başında kendini ortalara atman iyi bir fikir değil. İzlemede kalmalısın eşine çaktırmadan

Belki kadın bekleyecek, delil toplayacaktı o ihtimali de mahvetmişler. Dediğim gibi ben emin olmadan kimsenin karşısına dikilmem. Şuan çok normal davranıyorum. Çünkü bir ihtimal bu durum, kesin bir şey yok ve duygularımı gizlemeyi iyi başarırım.

Umarım yanılıyorsunuzdur, umarım farklı bir açıklama vardır. Ben hiç aldatıldığınıza inanmıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…