- 22 Kasım 2010
- 11.128
- 19.577
- 498
- Konu Sahibi M I N E R V A
Konunun zaten en başında belirttim özellikle; son bir haftadır hastaydım, çenemdeki kist enfekte haldeydi, çenem balon gibi şişmiş haldeydi ve düşünebildiğim tek şey felaket derecede ağıran çenem ve başımdı. Konuya da yazdım; o an eve yıldırım düşse yerimden kımıldamazdım büyük olasılıkla diye. Dün durup dururken birden geldi aklıma. İlk düşündüğüm şey de boynuzlandığım olmadı. Eşimin vukuatı da yok. Aldatmanın kendisi başlı başına basitliktir, yaş 20-30 fark etmiyor bana göre. Bana soracak olursanız öyle biri değildir ama içini açıp bakamadığım için bilemiyorum. Sonuçta aldatılan hiçbir kadın, bu adam beni aldatacak basitlikteydi zaten demiyor.
Anladim gecmis olsun. Aldattığı kadının kac yaşında olduğu durumu hafifletmiyor zaten de 20 21 yaşlarında uni öğrencisi bi kız olmasi ihtimalleri iyice düşürür gibi geliyor bana. Hala neden iskillendiginizi anlamış değilim. Kimseye koru körüne guvenmem. Ama günler sonra da olsa aklima alakasız bi tlfgörüşmesi geldiğinde onu eşimle bagdastiracaksam bunun muhakkak bi sebebi olur. Kiz gerçekten yanlış aramış gibi geliyor bana. Kimileri demis ki kem küm etmesi supheli. Bazıları tlf da konuşurken tutulur kalır iyice sacmalar. Bu kiz da oyle olablr.