• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf olabilir mi?

bence de aramayın ama numarayı kaybetmeyin. eşinizle o numaranın aynı anda online olma durumlarını kontrol edin önce.
sonra emin olun. en temizi dedektif olayı bence, bir radyo programında dinlemiştim kiralandığı günün son gününde adamın aldattığını ispatlamış. sonra olaylar olaylar..
Dün numarayı kaydetmeden önce Whatsapp son görülmemi ve pp fotoğrafımı kişilerden hiç kimseye ayarladım ki, karşı taraf numarayı kaydettiğimi anlamasın. Telefonuna bakmak dışında da hiçbir şeyi riske atmam, direk abim aracılığı ile dedektif falan hallederim. Yengemden fazlasıyla tecrübeliyim bu konuda maalesef.

Rehberinize o noyu kaydetin Sonra rehberi instagrama baglayin Sosyal medya hesabi varsa bulursun 118den de noyu sorgulayabilirsin
Numaranın kime ait olduğunu buldum. Tıp öğrencisi. Sosyal medya hesaplarını da buldum ama aktif kullanılmıyor.

Konunun uzerinde durun bi sekilde ogrenin o sahsin kim oldugunu. Bu suphe daha da buyur yoksa icinizde.

Konunun uzerinde durun bi sekilde ogrenin o sahsin kim oldugunu. Bu suphe daha da buyur yoksa icinizde.
Ah bir şekilde bulurum. Sosyal medyayı aktif kullanan biri olsa, blog hesabımdan takip eder gittiği mekanlara bile giderdim. Hiçbir şey de çaktırmazdım ama hesapları aktif kullanmıyor. İçimde büyütmem zaten, kimse için aldatmaz diyemediğim için peşine düşerim.

Dedim ki gece telefona bakacağım, numarayı telde arayacağım. Ne oldu dersiniz; saat 8.30 civarı eşimin telefonu düştü. Ben ekrana falan bakmadım, çocukları yatırmaya çıkarıyordum. Az önce elime aldım bir baktım ekran çalışmıyor. Işığı yanıyor, ekran aşağı yukarı titreyip duruyor ve bir şey görünmüyor.
Burayı anlayamadım ne demek eşimin telefonu düştü??

Abiniz zaten eşinizi aldatan değil mi? Bence dedektif işini ona söylemeyin, eşinize ispiyonlayabilir.
Hayır o büyük abim, ben küçük abimden bahsediyorum. Büyüğü ile oldum olası yıldızlarımız hiç barışmadı maalesef.

Burayı anlayamadım ne demek eşimin telefonu düştü??
Saat 8.30 civarı çocukları yatırma hazırlığındaydım. Eşimde ondan 15 dakika önce balkonda film izlemeye geçti. Nasıl oldu görmedim, sesi duydum ne oldu diye gittim. Tel düştü dedi. Fakat bayağı şiddetli bir ses geldi. Bir gittim telefonun ekranı yanlardan paramparça. Aynı model telefonlarımız, ana gövde kısmında hasar yok ama kenarlar çok fena çatlamıştı. Ben de defalarca teli düşürdüm öyle ama hiç öyle büyük hasar almadı. Valla fırlattı mı ne yaptı bilmiyorum, akşam baktım ekran 4 köşeden bayağı tuz gibi çatlamış. Ekran açılıyor, bildirim penceresi görünüyor. Ekran bembeyaz gibi aşağı yukarı kayıyor ama bir şey anlaşılmıyor.

Saat 8.30 civarı çocukları yatırma hazırlığındaydım. Eşimde ondan 15 dakika önce balkonda film izlemeye geçti. Nasıl oldu görmedim, sesi duydum ne oldu diye gittim. Tel düştü dedi. Fakat bayağı şiddetli bir ses geldi. Bir gittim telefonun ekranı yanlardan paramparça. Aynı model telefonlarımız, ana gövde kısmında hasar yok ama kenarlar çok fena çatlamıştı. Ben de defalarca teli düşürdüm öyle ama hiç öyle büyük hasar almadı. Valla fırlattı mı ne yaptı bilmiyorum, akşam baktım ekran 4 köşeden bayağı tuz gibi çatlamış. Ekran açılıyor, bildirim penceresi görünüyor. Ekran bembeyaz gibi aşağı yukarı kayıyor ama bir şey anlaşılmıyor.
anlattiklariniz gercekten insani şüpheye düşürecek cinsten bir telefonun o kadar hasar gormesi icin gercekten firlatilmasi lazim ya da yüksek bir yerden düşmesi.. arama olayinda bir sey gormemistim ben ama uzerine böyle bir olayin olmasi tesaduf degil gibi insallah yaniliriz..

Eşinize bağlamış gibi oluyorum bilip bilmeden ama olaydan bir şekilde haberi olup kırmış olabileceği aklıma geldi nedense.. Tabiki buda bir senaryo

Siz eşinize bakacağınızı söylemiş miydiniz ben de o kısmı anlamadım. Eğer söylediyseniz özellikle kırma ihtimali olabilir. Ancak telefonun ekranının kırılmasının şiddetli düşüp düşmemesiyle bir alakası da yok çoğu zaman. Benim telefonum diz mesafemden halıya düştü ve ekranı paramparça oldu, öncesinde çok daha şiddetli şekilde düşmesine rağmen hiçbir hasar görmemişti.

Telefon kirilmasina bakmayin yani daha önce söyle oldu böyle oldu diye, benim telefonum kac defa dustu hatta sokakta yere düştü birsey olmadi ama evde halılar yokken düştü ekran parcalandi. 3. Kattan telefonum düşmüştü birsey olmamıştı düşme sekli önemli sanirim. Esim bilerek yaptı diye düsünmeyin siz böyle düşündükçe burda yazanlarda etkileniyor aa evet diyor. Eşinizin haberi var miydi telefona bakacağınızdan hayir arama varsa silinir, konuşma temizlenir telefonu kirmaz heralde

Bir hafta sonra geri arayıp ne diyeceğim ki?
Belki aralarında bir problem oldu, eşime göz dağı vermek için beni aradı. Ararsam şuan bir şey öğrenme şansım varsa o da elimden uçup gider.
Bence bu şekilde hiç ogrenemeyebilirsiniz.
Pardon beni aramıştınız, yogundum bu ara çok kimle görüşüyorum diyebilirsiniz
Ya da su arayani bil tarzi yerleri arayip numara sorgulatabilirsiniz ya da telefonunuza Caller id yukleyebilirsiniz bunun başka programlarda olur. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bir hafta üstüne arayıp ne diyeceğim?
Pardon, eşimle bir olup beni mi boynuzluyorsunuz, diyeceğim?
Böyle bir şey varsa öğrenme olasılığım da elimden gider gibi geliyor bana.

Eşinin telefonunda kayıtlımıydı bu numara? Orayı kaçırdım galiba..

Beni aramıştınız müsait değildim vs diye

Siz eşinize bakacağınızı söylemiş miydiniz ben de o kısmı anlamadım. Eğer söylediyseniz özellikle kırma ihtimali olabilir. Ancak telefonun ekranının kırılmasının şiddetli düşüp düşmemesiyle bir alakası da yok çoğu zaman. Benim telefonum diz mesafemden halıya düştü ve ekranı paramparça oldu, öncesinde çok daha şiddetli şekilde düşmesine rağmen hiçbir hasar görmemişti.
Telefon kirilmasina bakmayin yani daha önce söyle oldu böyle oldu diye, benim telefonum kac defa dustu hatta sokakta yere düştü birsey olmadi ama evde halılar yokken düştü ekran parcalandi. 3. Kattan telefonum düşmüştü birsey olmamıştı düşme sekli önemli sanirim. Esim bilerek yaptı diye düsünmeyin siz böyle düşündükçe burda yazanlarda etkileniyor aa evet diyor. Eşinizin haberi var miydi telefona bakacağınızdan hayir arama varsa silinir, konuşma temizlenir telefonu kirmaz heralde
Hayır, telefona bakacağım falan demedim. Demem de zaten. Aldatılmış bile olsam kesin bir delil olmadan belli etmem kendisine. Kendi kendime akşam yattıktan sonra bakarım telefonuna diye düşünüp, telefon kırılınca sinirim bozuldu. Ses öyle bir düşme sesi gibi değildi. Nasıl desem kalebodura çarpsa ses daha başka çıkardı, balkon kapısının arkasında salon camı ile mutfak camı arasında küçük bir duvar var ve montalamalı oraya çarptı büyük ihtimalle ki öyle bir ses geldi. Çünkü ben gittiğimde kapının oradan telefonu alıyordu. Sabahta baktığımda orada toz zerresi gibi cam kırıkları vardı, süpürdüm. Telefonun oraya düşmesi için ayağa kalkıp kapıyı açma pozisyonunda olması lazım ve düşse bile duvara çarpmaz, yere çarpar. Yani fırlattıysa bile neden fırlattı bilmiyorum, normalde sorardım ama şuan için sormam. Denk geldi yani.

Hayır, telefona bakacağım falan demedim. Demem de zaten. Aldatılmış bile olsam kesin bir delil olmadan belli etmem kendisine. Kendi kendime akşam yattıktan sonra bakarım telefonuna diye düşünüp, telefon kırılınca sinirim bozuldu. Ses öyle bir düşme sesi gibi değildi. Nasıl desem kalebodura çarpsa ses daha başka çıkardı, balkon kapısının arkasında salon camı ile mutfak camı arasında küçük bir duvar var ve montalamalı oraya çarptı büyük ihtimalle ki öyle bir ses geldi. Çünkü ben gittiğimde kapının oradan telefonu alıyordu. Sabahta baktığımda orada toz zerresi gibi cam kırıkları vardı, süpürdüm. Telefonun oraya düşmesi için ayağa kalkıp kapıyı açma pozisyonunda olması lazım ve düşse bile duvara çarpmaz, yere çarpar. Yani fırlattıysa bile neden fırlattı bilmiyorum, normalde sorardım ama şuan için sormam. Denk geldi yani.
Normalde soracaginiz şeyleri sormamaniz yapmamaniz da ayrıca dikkat çeker.
Siz saman altinda su yurutecegim diye farklı insan gibi davranmayin.
Pp sini gorduyseniz tıp fakultesine giidebilirsiniz iceri girebilirseniz ki cok zor değil Sinif listesine bakıp yüz le eslestirebilirsiniz

Bence bu şekilde hiç ogrenemeyebilirsiniz.
Pardon beni aramıştınız, yogundum bu ara çok kimle görüşüyorum diyebilirsiniz
Ya da su arayani bil tarzi yerleri arayip numara sorgulatabilirsiniz ya da telefonunuza Caller id yukleyebilirsiniz bunun başka programlarda olur. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben birkaç kez Buse deyince, ben UÜ'den arkadaşım Zeynebi aramıştım, yanlış aradım dedi kapattı.

Sabah yükledim ve ad soyad buldum. Mezun olduğu lise ve yılı da buldum. Şuan büyük olasılıkla 20-21 yaşında ve tıp öğrencisi. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmıyor.

O zaman bana göre iki olay arasında pek bir bağlantı kurulamaz. Eşinizin masum olduğunu düşünüyorum yine de eşim dahil olmak üzere hiçbir erkeğe güvenmediğim için tedbiri elden bırakmayın ama aklınıza takıp da kendinizi de üzmeyin.

Back