Tesadüf olabilir mi?

Ben de hislerime çok güvenirim. Hayatta beni sadece bir kere yanıltmıştır. Fakat aklımın ucundan dahi üniversite, üniversite öğrencisi falan geçmedi hiç. Böyle bir arama olmasa aklımdan da geçmezdi.

Dialer'den İsim soyisim öğrendim. UÜ'de tıp okuyor. Lisesini de öğrendim ama düzgün bir fotoğraf bulamadım ve tanımadığıma adım gibi eminim.

Bu arada bana söylediği isimle, arayan kimliği ismi aynı değil. Aynı harfle başlıyor ama isim aynı değil. Sosyal medya hesapları aktif kullanılmıyor. Facebook en son 2017de kullanılmış. İnstagramda profil gizli, 0 gönderi ve twitter yok.

Araştırmacı ruhunuza, zekânıza hayran kaldım. Bir durum varsa bile siz ortaya çıkartırsınız.

Kız tıp okuyor. Eşinizin işi nedir peki yani sağlık sektöründe mi? Ortak bir alan var mi tanisilmasi icin?

Araştırmacı ruhunuza, zekânıza hayran kaldım. Bir durum varsa bile siz ortaya çıkartırsınız.
Eşim yeni telefon alsın bakacağım numaralara. Olmadı, emin olmak için yapacağım tek şey dedektif tutmak. Kendi banka hesabımı da kullanmam. Birkaç hafta bekleyeceğim bir şey çıkmazsa abimle görüşeceğim ve onun hesabı ile ödeme yapıp, onun iletişim bilgileri ile halledeceğim. Numaram şirket hattı eşim oldu da bir şeyden şüphelendi rahatlıkla kimlerle iletişim kurduğuma, internet arama geçmişime ulaşabilir. O yüzden telden değil, bilgisayardan aradım şahsı. Varsa bir şey ortaya çıkar.

Kız tıp okuyor. Eşinizin işi nedir peki yani sağlık sektöründe mi? Ortak bir alan var mi tanisilmasi icin?
İş veya kızın okuduğu bölümle ilgili ortak alan yok. Burası UÜ'nin öğrenci yerleşkesi ve hem evimizin hem de eşimin iş yerine çok yakın. Ben gün içinde muhakkak yerleşkeye gidiyorum, eşim de gün içinde belki birçok kez orada bulunuyordur. Yani tanışılması ihtimali %70-80'lerde.

Eşinizin maaşını nereye gittiğini biliyor musunuz yada ortak banka hesabı mı kullanıyorsunuz görümcemin kocası 1 senelik sevgilisine yedirdiği çıkmıştı ortaya

Eşinizin maaşını nereye gittiğini biliyor musunuz yada ortak banka hesabı mı kullanıyorsunuz görümcemin kocası 1 senelik sevgilisine yedirdiği çıkmıştı ortaya
Canım maaş olayı bir kenara biz istediğimizde iş yerinden para alabiliyoruz. Yani şuan şirkete gidio rahatlıkla para isteyip, kasadan alabilirim. Kartlarımızın hepsi şirket üstüne -ki biz karşılıklı kim nereye ne harcamış sorgulayan bir çift değiliz.

valla hayatta her şey olabilir. daha geçen gün bir amcayla üniversiteli bir kız avmde sürekli denk geldi. kız bir şeyler deniyordu adam konuşuyordu falan, tatile gideceklermiş kızın arkadaşını arabayla bırakabilirlermiş de bir şeyler.. adam yaşlı ama gençmiş gibi davranıyor espri falan yapıyordu. inşallah bekardır dedim içimden ama görüntü çok kötüydü. bir insan sırf para için kendine bunu nasıl yapabiliyor ya da nasıl alçalabiliyor aklım almıyor.

Kp ve kv bir aile dostları var. Çok sevdiğim bir insandı kendileri, 60 küsür yaşında. Arabasını, plakasını falan biliyorum. Trafikte denk geldim bir gün, ışıklarda rastladım. Yanında çok genç bir kız vardı. Adamın kızı yok, çocuklarını ve eşini çok iyi tanuyorum, maaile görüşüyoruz. Bayağı bir sonra çok fena olaylar patlak verdi. Kız tıp öğrencisi değil ama UÜ son sınıf öğrencisiymiş. Kıza ev tutmuş, dayamış döşemiş, altına lüks kiralık araba vermiş falan filan bir sürü şey... ya gencecik kızlar nasıl bunu yapıyor ben anlamıyorum. Anlayamam da. İnsan neden kendine böyle bir kötülük yapar? Başka bir kadına nasıl böyle bir şey yaşatır?

Yanlış anlamazsanız maddi durum olarak orta düzeyin üstünde mi eşiniz? Yani bazı kizlarimizin para merakları olduğunu görüyoruz biliyoruz.

Yanlış anlamazsanız maddi durum olarak orta düzeyin üstünde mi eşiniz? Yani bazı kizlarimizin para merakları olduğunu görüyoruz biliyoruz.
Orta düzeyin üstünün de üstünde zenginlik seviyesinde diyeyim. Aldatıldıysam suçu karşı tarafa yüklemem sadece. Her iki tarafta gözümde eşit derecede aşağılık ve küçüktür. Varsa öyle bir şey ama ben kılıcımı kuşanır, zırhımı giyer acımasızca düşerim savaş meydanına... dua ediyorum yoktur öyle bir şey yoksa insanlıktan çıkarım gibi geliyor.

Arayan noyu tekrar arasan daha mantıklı değil mi?
Bir hafta üstüne arayıp ne diyeceğim?
Pardon, eşimle bir olup beni mi boynuzluyorsunuz, diyeceğim?
Böyle bir şey varsa öğrenme olasılığım da elimden gider gibi geliyor bana.

Bir hafta üstüne arayıp ne diyeceğim?
Pardon, eşimle bir olup beni mi boynuzluyorsunuz, diyeceğim?
Böyle bir şey varsa öğrenme olasılığım da elimden gider gibi geliyor bana.
bence de aramayın ama numarayı kaybetmeyin. eşinizle o numaranın aynı anda online olma durumlarını kontrol edin önce.
sonra emin olun. en temizi dedektif olayı bence, bir radyo programında dinlemiştim kiralandığı günün son gününde adamın aldattığını ispatlamış. sonra olaylar olaylar..

Rehberinize o noyu kaydetin Sonra rehberi instagrama baglayin Sosyal medya hesabi varsa bulursun 118den de noyu sorgulayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…