- Konu Sahibi M I N E R V A
Numarayı kaydedip cia gibi uygulamalardan bakmayı deneyin bir de belki vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dediğiniz gibi olabilirEğer bu arama bir isim benzerliğinden kaynaklanmadı ise ki diğer donelere göre öyle değil, Bence bu aramanın altı hiç boş değil. Bazı kadınlar bu tarz bir telefon ile erkeğin eşinde şüphe uyandırıp, evde huzursuzluk çıkmasını amaçlıyorlar. Özellikle ilişki uzun sürmüş ve adam hala eşinden kopma emaresi göstermemiş ise.. bundan genellikle bir yıl sonraki adım ise, erkeği kendisine iyice bağladıktan sonra ortadan yokolmak ve telefon numarasını değiştirmek.. tabii Adam çılgına dönüyor. Ve ne hikmetse bu kadınların çok yakın bir başka kadın arkadaşı da oluyor hep ve o kadın burada devreye giriyor ve adama diyor ki o seni çok sevdiği ama sen hiç somut adım atmadığın için uzaklaştı, artık hayatına başka yön verecek dediğinde Bingo .. adam çılgına dönüyor. Ve bu malum arkadaş, sakın benim verdiğimi söyleme ama yeni telefon numarası bu diyerek ikiliyi biraraya getiren bir melek oluyor. Ve kavuşma anı.. sizlere bir Yeşilçam senaryosu anlatmış değilim. Birebir yaşadım. Herşey olup gittikten sonra öğrendim..
Maalesef hepsi şirket üstüne kayıtlı. Telefon dökümü bir şekilde olur diyeceğim ama o dökümanlara ulaşmak için Allahın cezası Turkcell şirket yöneticisi şifresi istiyor. Kızım pinimi iptal etmişti de puk bilmediğimden pinimi bile yenileyememiştim, müşteri hizmetleri şifre istiyor. Bizim kartlarımızın hepsi kpnin ek kartı şirketten dolayı. Kredi kartı ekstrelerinde her ay özel ve şirket harcamalarını kaynım ayırıyor. Yani onlara da bakamam maalesef.Sizin yerinizde olsam öncelikle eşiniz üzerindeki numaraları öğrenirim.
Kendi hattından bunu yapacak kadar aptal değildir diye düşünüyorum, velev ki başka hat falan yok, o zaman kendi telefonunu alıp geçmiş 3 ay dökümlerini incelerim.
Aynı şekilde kredi kartı vs de dahil.
Kendi geçmiş mesajlarımı da kontrol ederek, dediği gün söylediği yerde miymiş gibi çin işkencesine dönen şekilde incelerim.
Buralardan bir şey çıkmadığı takdirde işin peşini bırakırım, yok eğer aklıma kuşku düşüren uzun aramalar ya da fazla mesajlar, ödemeler gözüme çarpıyorsa bayağı takip başlar.
Numarayı rehbere kaydetip, whatsapptan fotoğrafına baktım kesinlikle tanıdığım biri değil.Acaba rehberindeki Zeynep'leri karıştıran biri olamaz mı?
Böyle bir karışıklık yüzünden aile faciası yaşayacaktım zamanında...
Umarım yoktur, umarım.Var mı bir durum yokmu bilemiyorum ama kadınların bazen hissettikleri çıkar derler.. Umarım yoktur ve mutlu mesut yaşarsınız
Maalesef bilmiyorum. Şimdi karşısına geçip durup dururken de isteyemem ki.E devletten şifresini biliyorsanız üzerindeki hatlara bakabilir ve aktif kullandığı hattında kullanım bilgisine internetten bakabilirsinz .
kıskanç bi yapıya sahip olduğumdan bi dönem haftalik kontrol ederdim ilk yıllar
Üzgünüm yaşadıklarınız için. Ben çok biliyorum sevgilisinin eşini böyle arayan. O yüzden zaten bu ihtimali de düşündüm.İcinize kurt düşürmek asla istemem. Ben aldatildigimi 4 sene sonunda aynen anlattığımız gibi öğrendim. Ve aynen sizin gibi bir gün sonra icime bir kurt düştü irdeledim. Belki çoğu kişi ve var diyecek ama kadın hissediyor galiba. Kesindir demiyorum ama iyice emin olana kadar üstünü örtmeyin.
Teşekkürler deneyeceğim.Numarayı kaydedip cia gibi uygulamalardan bakmayı deneyin bir de belki vardır
Nasıl inssanlar var ya... yazık gerçekten çok yazık. Allah vicdan versin.Eğer bu arama bir isim benzerliğinden kaynaklanmadı ise ki diğer donelere göre öyle değil, Bence bu aramanın altı hiç boş değil. Bazı kadınlar bu tarz bir telefon ile erkeğin eşinde şüphe uyandırıp, evde huzursuzluk çıkmasını amaçlıyorlar. Özellikle ilişki uzun sürmüş ve adam hala eşinden kopma emaresi göstermemiş ise.. bundan genellikle bir yıl sonraki adım ise, erkeği kendisine iyice bağladıktan sonra ortadan yokolmak ve telefon numarasını değiştirmek.. tabii Adam çılgına dönüyor. Ve ne hikmetse bu kadınların çok yakın bir başka kadın arkadaşı da oluyor hep ve o kadın burada devreye giriyor ve adama diyor ki o seni çok sevdiği ama sen hiç somut adım atmadığın için uzaklaştı, artık hayatına başka yön verecek dediğinde Bingo .. adam çılgına dönüyor. Ve bu malum arkadaş, sakın benim verdiğimi söyleme ama yeni telefon numarası bu diyerek ikiliyi biraraya getiren bir melek oluyor. Ve kavuşma anı.. sizlere bir Yeşilçam senaryosu anlatmış değilim. Birebir yaşadım. Herşey olup gittikten sonra öğrendim..
Bir hafta sonra geri arayıp ne diyeceğim ki?Bu kadar tesadüf fazla bence ve eşiniz Görükle'de cafelerde takiliyorsa oradan biri olabilir malesef. Umarım değildir.
Neden geri aramiyorsunuz?
O telefon yaptırılacak olmazsa yenisi alınacak, bekleyin, tlfn operatör kayıtlarına bakın, tlfnda kayıtlı olmasa bile eğer iletişim mevcutsa kayıtlarda çıkar.Kaydetmese bile arama kaydı vs çıkardı diye düşünüyorum ve evet kesinlikle hep der zaten, sen çok çakalsın, diye.
Dün birkaç ihtimal aklıma geldi ama numarayı kaydedip whatsapptan baktım. Kişi kesinlikle tanıdığım birisi değil. Kimse benim numaramı bana sormadan birine de vermez. Onu da geçtim, beni tanıyanlar bilir ki bir konuda yardıma ihtiyaçları varsa elimden geldiği kadar yardım ederim.Konuyu okuyunca ürperdim resmen.
Aldatılma durumundan şüphelenmenize de çok şaşırdım, benim aklıma sanki birinin yardıma ihtiyacı varmış da sizi arayıp sonra vazgeçmiş olması geldi. Sanki bir sıkıntısı var gibi. Böyle uzun sessizlikler filan... Çok enteresan çok şaşırdım. Konuşan kişi nasıldı, gergin miydi ya da sıkıntılı mıydı?
Eşiniz sizi aldatıyor olsa bu o kadın olsa, böyle isim söyleyip sonra uzun uzun sessizlikler mi olurdu telefonda bilemedim.
Öyle de bir arar ki... 3 sene önce arkadaşımı bir kadın böyle aramış. Kadın daha bir sene oldu eşinin aynı kadınla onu beş senedir aldattığını öğrendi.Eşinizin sizi aldattığı biri olsa numarası açık bir şekilde aramaz bence
Nu hatlar şirket üzerine kayıtlı. Mesela ben yetkili olmadığım için kendi arama kayıtlarıma ulaşamıyorum. Bakmak istediğimde yetkili olmadığımla ilgili uyarı veriyor.O telefon yaptırılacak olmazsa yenisi alınacak, bekleyin, tlfn operatör kayıtlarına bakın, tlfnda kayıtlı olmasa bile eğer iletişim mevcutsa kayıtlarda çıkar.