- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Evet ama numaramı nereden bulacak ki benim. Numaram şirket üstüne kayıtlı, kullanıcısı bile ben gözükmüyorum. Aldatılma teşebbüsü bile varsa gözünü kabak gibi oyarım. Eşimin zaten arabası bile çok dikkat çekiyor; çoğu kişi kim olduğunu bilir. Hani adama bakmasalar bile parasına mı diyeyim ne diyeyim... Herkes öyle demiyorum fakat herkesin aklı başında değil. Üç kişi biliyorum ama eşini yerleşkeden öğrenci ile aldatan. Dünyanın çivisi çıkmış. Düzgünü de çok ama ahlaksızı da azımsanamayacak kadar var. Bu öğrenci, genç veya değil fark etmiyor ki yoksa neden bu kadar aldatmalar çoğalsın. Aldatanı da, yol vereni de benim gözümde aynı.Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum.
Fazlaca zeki, güzel çıkarımlar yapan, mantıklı bir kadınsınız.
Öyle bir şey olsa başka yerden hissederdiniz bence.
Tanışmış ama yüz verilmemiş ya da kendince saplantılı duruma gelmiş genç bir kadın olabilir.
Ya da uzaktan uzağa beğenisi olan ama evli olduğunu öğrenince kendini yine tutamayan biri.
Malum gençlik kanı delidir, herkes akıllı oturaklı da değil.
Bu senaryo da bir seçenek:)
Numara bulmak zor bir şey değil, isim cisim bilindikten sonra kafaya takan yine bulur, yine bulur.Evet ama numaramı nereden bulacak ki benim. Numaram şirket üstüne kayıtlı, kullanıcısı bile ben gözükmüyorum. Aldatılma teşebbüsü bile varsa gözünü kabak gibi oyarım. Eşimin zaten arabası bile çok dikkat çekiyor; çoğu kişi kim olduğunu bilir. Hani adama bakmasalar bile parasına mı diyeyim ne diyeyim... Herkes öyle demiyorum fakat herkesin aklı başında değil. Üç kişi biliyorum ama eşini yerleşkeden öğrenci ile aldatan. Dünyanın çivisi çıkmış. Düzgünü de çok ama ahlaksızı da azımsanamayacak kadar var. Bu öğrenci, genç veya değil fark etmiyor ki yoksa neden bu kadar aldatmalar çoğalsın. Aldatanı da, yol vereni de benim gözümde aynı.
İyi geceler hanımlar,
Bugün içim içimi yedi, kemirdi resmen. Geçen hafta cumartesi akşam saatlerinde bana bir telefon geldi bilmediğim bir numaradan ve arayan kadındı. İsmim misal Zeynep olsun. Konuşma şöyle;
Ben: Alo.
Karşı taraf: Zeynep.
Sesi bir arkadaşıma benzettim ama numarası kayıtlı telefonumda ve bir buçuk-iki ay oldu görüşeli o yüzden, ekrana baktım tekrar isim yazmayınca şaşırdım.
Ben: Buse sen misin? Sorusundan sonra karşı tarafta sessizlik oldu, birkaç kez daha Buse falan dedim.
Karşı taraf: Zeynep, dedi tekrar.
Ben: Evet, benim. Buse sen misin, diye sordum.
Karşı taraf: Zeynep... sessizlik oldu burada biraz, bir duraksadı karşı taraf ve sonra, ben Uludağ Üniversitesinden arkadaşım Zeynep'i aramıştım, yanlış oldu galiba, dedi ve kapattı.
O an görüşmenin üzerinde çok durmadım. Ev curcuna gibiydi; çocuklar tepiniyor, başım çatlayacak gibi ağrıyor, çenemdeki kist enfekte olmuş çenem davul gibi şişmiş onun acısı ve üstüne hastalığın getirdi halsizlikle üzerinde durmadım. Büyük olasılıkla o an eve yıldırım düşse totomu kaldırmazdım yerimden. Neyse efendim, çenemdeki enfeksiyon dün gece soğan yardımı ile aktı ve rahatladım. Sanırım beynim sonrasında çalışmaya başladı ve bugün birden aklıma bu konu geldi bir hafta üstüne. Şeytan mı dürttü nedir, bilmiyorum. Şimdi şöyle ki ben Bursa'da neredeyse UÜ'nin dibinde oturuyorum. Adım da şahsın söylediği isim. Ses tonu, duraksamaları ve kararsızlığı bir garip geldi.
Acabalar bugünden beri kafamın içinde dönüp duruyor. Nasıl bir tesadüf anlamadım ve bir ihtimal geldi konduramadım ama Kemal'im yapmaz diyenlerden değilim. Kimseye o derece güvenmem. Evden işe, işten eve gider gelir ama kendi şirketleri gün içerisinde boynuzlanabileceğim kadar serbest ve rahat bir işi var. Kendi aramızda da her şey gayet iyi ve normal ama bu yok yapmaz, dedirtmiyor. Gerçekten bu konuda hiç kimseye güvenmiyorum. İhtimal dahi veremeyeceğim kimler kimler eşlerini aldattı çevremde. Hayatta huyum değildir ve nefret ederim ama telefonlarımızda şifre var ve şifreleri biliriz. Dedim ki gece telefona bakacağım, numarayı telde arayacağım. Ne oldu dersiniz; saat 8.30 civarı eşimin telefonu düştü. Ben ekrana falan bakmadım, çocukları yatırmaya çıkarıyordum. Az önce elime aldım bir baktım ekran çalışmıyor. Işığı yanıyor, ekran aşağı yukarı titreyip duruyor ve bir şey görünmüyor. Şimdi bana akıl verin, mantıklı fikirlerinizi paylaşın lütfen.
Öyle geçip eşimin karşısına, sen beni aldattın mı diye sormam. Büyük olasılıkla erkeklerin %99.9 gibi inkâr eder ve öyle bir şey varsa da öğrenme ihtimalim yerle bir olur. Bir şey varsa elbet ortaya çıkar diyorum, içim içimi kemirse de sabırlı ve soğukkanlı bir insanım. Tam bir poker yüzüyümdür yani. Kendimi doldurup gaza getirmek istemiyorum ama boynuzu yediysem o boynuzu eşime de, karşı tarafa da takar felekleri şaşana dek çeviririm. Böyle işte içim şişti hanımlar ya, bir el atın. Tesadüf müdür?
[/QUOTE
Ben şunu anlamadım siz eşinize mi dediniz o numarayı arayacağını yani haberi var mıydı arayacağınızdan çünkü eğer bunu içinizden düşünmeyip bildirdiyseniz pokersiz yüzünüzle, telefon bilinçli kafayı yemiş olabilir.
Bi tane dizi vardı K.çicekler ordaki kadın eşi için hep bunu söylüyordu. Adamda da her türlü pislik vardıBu Kemalim yapmaz olayı nedir, bir tek ben bilmiyorum herhalde.
Bir video, karakter ya da o tarz bir şey mi, yoksa kocacıklarına toz kondurmayan kadın betimlemesi mi?
Mazur görün sorumu, bilgisizim yani
Böyle durumlarda kurt gibiyimdir normalde de işte bir haftadır kendimden geçmiştim ancak kendime geldim. Yoksa şimdiye kadar numara kime ait, nedir ne değildir dökmüştüm ortalığa. Abimin nelerini nelerini dökmedim ki... Kimseye de aratmam numarayı hayat bu o kozu vermem yani kimseye. Bir şekilde anlarlar. Gerçekten öyle bir şey varsa aldatıldım demekten çekinmem ama kesin bir şey olmadan içimdeki şeytan, yüzümdeki tatlı eş ile izlerim. Dediğim gibi aldatılmışsam bile elime kesin bir delil geçmeden, haftalar aylar bile sürse yüzüne asla vurmam. İçten içe kendimi yerim ama dünyalarını alıp başlarına çalmadan geri çekilmem. O kadar gururlu değilim maalesef. Belki sinirden öyle diyorum ama tersim çok pistir. Gerçekten içimden bir şeytan çıkar.Numara bulmak zor bir şey değil, isim cisim bilindikten sonra kafaya takan yine bulur, yine bulur.
Diyorum ya, hiç aldatılma izlenimi almadım bu kadar keskin çizgileriniz varken de eşinizin burnunuzun dibinde cesaret etmesi enteresan olur.
Belki gerçekten tuhaf bir tesadüftür ama son zamanlarda duyduğunuz aldatılma vakaları beyninizde olayları ilişkilendiriyordur.
Birkaç zaman takipte kalın bakalım eşinizi, ne çıkacak merak ettim gerçekten.
Bir arkadaşınıza o numarayı aratmayı denediniz mi?
Kimseyle aram kötü değil. Birçok ihtimali düşündüm inanın. Sadece bir arkadaşımla aramda mesafe var ama o böyle oyunlara girmez, direk yüzüme söyler.İyi de aldatılıyorsunuz diyelim; kadın niye sizi arasın ki? Şüphelendirmek için mi? Hadi diyelim size ulaşıp eşinizle aranızı bozmak istedi e o zaman niye telefon? Sosyal medya daha kolay. Fake hesaptan yazar çat diye sonra da kapatır gider. Acaba aranızın bozuk olduğu biri sizden özür dilemeye; helallik almaya falan mı çalıştı. Şüpheci olun tabii ki de bence yazdıklarınız bana aldatılmayı değilde yukarıda saydıklarımı çağrıştırdı.
Ya şansıma bu akşam adamın telefonu pat diye düştü yere ekran ışığı açılıyor ama görüntü kayıyor. Şifreyi girdim yine de ama bir şey belli değil, yoksa yapacaktım. Ay işte üstüne de bu akşam bakacağım derken telefon kırılınca iyice gerildim.Eşiniz telefondan numarayı kaydetip baksanız numara kayıtlı mı ?
Ya birde kadın sizin isminizi doğru soylemişse mutlaka sizi tanıyordur bu kadar tesadüf olamaz yanı binlerce işim arasından isminizi tutturmak....siz arasanız beni nerden tanıyorsunuz diye sorun
Kendime benzettim bu konuda sizi:)Böyle durumlarda kurt gibiyimdir normalde de işte bir haftadır kendimden geçmiştim ancak kendime geldim. Yoksa şimdiye kadar numara kime ait, nedir ne değildir dökmüştüm ortalığa. Abimin nelerini nelerini dökmedim ki... Kimseye de aratmam numarayı hayat bu o kozu vermem yani kimseye. Bir şekilde anlarlar. Gerçekten öyle bir şey varsa aldatıldım demekten çekinmem ama kesin bir şey olmadan içimdeki şeytan, yüzümdeki tatlı eş ile izlerim. Dediğim gibi aldatılmışsam bile elime kesin bir delil geçmeden, haftalar aylar bile sürse yüzüne asla vurmam. İçten içe kendimi yerim ama dünyalarını alıp başlarına çalmadan geri çekilmem. O kadar gururlu değilim maalesef. Belki sinirden öyle diyorum ama tersim çok pistir. Gerçekten içimden bir şeytan çıkar.
Aaa ordaki üvey kızına yeltenen adam mıBi tane dizi vardı K.çicekler ordaki kadın eşi için hep bunu söylüyordu. Adamda da her türlü pislik vardı
Telefondan bir şey çıkmaz zaten, aldatıyorsa numarayı kaydedecek kadar salak değildir.Ya şansıma bu akşam adamın telefonu pat diye düştü yere ekran ışığı açılıyor ama görüntü kayıyor. Şifreyi girdim yine de ama bir şey belli değil, yoksa yapacaktım. Ay işte üstüne de bu akşam bakacağım derken telefon kırılınca iyice gerildim.
Ben yengeme de hep kızdım bu konuda, neden gidip direk yüzüne vurdun, diye. Resmen abimin donuna kadar alsın diye akıl verdim, fikir verdim, taktik verdim ama yok kadın tutamıyor içinde. Gerçekten bende öyleyim. Beni ezip geçerse bir insan; gururumu, onurumu, kişiliğimi özenle katlar bir kenara koyar burnundan getiririm.Kendime benzettim bu konuda sizi:)
Aldatılırsam dünyayı yakar da giderim, boy boy bilboardlara reklam veririm, itibarı yerle bir ederim, üzerine de kirli don bile bırakmam totosuna giyecek metresi alsın der dehlerim.
Yazarken bile şevk duydum off
Yok yahu hislerim, hiç sizin düşündüğünüz gbi bir şey çıkmayacağını söylüyor.
Kendinizi kötüye hazırlamayın bilinç olarak, işin ucunu da bırakmayacağınıza göre, mutlaka öğreneceksiniz zaten nedir, necidir.
Olumlama yapalım, bizleri güldüren bir olay olarak kalsın saçma tesadüf:)
Boşver bende izlemedim hiç ama mevzuyu biliyorum ve bence o diziyi soluksuz izleyebilenler 70+Aaa ordaki üvey kızına yeltenen adam mı
Hiç izlemedim ama tanıtımlarında çözmüştüm mevzuyu.
Çok teşekkürler bilgilendirme için, kaç gündür karşılaşıyorum kendimi bayağı bir 70+ gibi hissediyordum:)
Kaydetmese bile arama kaydı vs çıkardı diye düşünüyorum ve evet kesinlikle hep der zaten, sen çok çakalsın, diye.Telefondan bir şey çıkmaz zaten, aldatıyorsa numarayı kaydedecek kadar salak değildir.
Sizin kocanız sonuçta, bir şekilde zeka pırıltıları gösteriyor olması lazım ki hayatında olasınız:)
Sizin yerinizde olsam öncelikle eşiniz üzerindeki numaraları öğrenirim.Kaydetmese bile arama kaydı vs çıkardı diye düşünüyorum ve evet kesinlikle hep der zaten, sen çok çakalsın, diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?