Terziye ne diyeceğim ???

hayırlısı artık

Neredeyse akşam oldu, hala akıbetten haberiniz yok? Randevunuz akşam olabilir de madem vazgeçtiniz, şu saate kadar çoktan arayıp hem elbisenin durumunu öğrenmeniz, hem de vazgeçtiğinizi söylemeniz lazımdı. Belki de kadın bugün başlayacaktı, başladı. Vazgeçtikten sonra bir an önce haber vermeniz lazımdı, bugün bile değil, dün aramalıydınız. Neyse, o kaporanın üzerine bir bardak su için. Genel olarak işinizin peşinde koşmayı ve biraz açık gözlü olmayı öğrenin bence. Resmen bihabersiniz her şeyden. Zaman aleyhinize işlerken siz bütün gün oturdunuz. Siz daha çook 1000 liralar kaybedersiniz böyle giderseniz, benden söylemesi...

Bu durumda olsam nekadar kapora verdim aldığım elbise kaç para total neyapıyo diye bakardım.

1000 lira kapora vermişsiniz 3500müş dikim fiyatı ben o fiyata terzide değil iyi bi modaevinde diktirirdim .

Yakın bence kaporayı diktirmeyin elbise geri vermez ama kaban falan diktirebilirsiniz .

hahah :)) cebimi düşündüğünüz için teşekkür ederim :)

durumu izah edeceğim bi şansımı deneyeceğim olmazsa da artık 1000 tl lik bir elbise dikin derim ... yapacak bşy yok

1000 tl.çok kapora olmaz zaten. Kadın abartmış.
Hakkınız değil demiştim ama vakit kumaşın parasını çıkarıp gerisini alın derim.

olmazsa öyle yapacağım en olmadı alamazsam

1000 tl verdim ama modelde de tam karar verememiştik
Siz gelinlikmi diktiriyorsunuz 1000 tl kapora nedir şok oldum.
Siz bildiğin kıyafetin parasını vermişsiniz resmen.
Kapora demek alınacak şey için verilen cüzi rakamdır.
O kadar zenginseniz füşmeyin ardına.
1000 tl kapora ev alınırken verilmez.
3000 5000 mi elbisenizin fiyatı

3500 tl özel tasarım olduğu için böyle

Gelinlikte bile provaya gidildikçe veriliyo para o da herseferinde 200-250 nekslırsa teslimde ödeniyo kalan kısmı

Terzi çok uyanıkmış

3500 tl kardeşim evlense almam o paraya kıyafet.
Sanatçımısınız siz sonra programlarda giyecek.
Valla çok müsriflik bu,resmen üzerine iki bin üç bin daha koy araba alınır.
Millet gelinlik alıyor bu fiyata, özel tasarım olup sanki Victoria secret mankeni yapmadı bu kadın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…