Bence en mantıklısı. Paranın tamamen yanmasından iyidir.durumu izah edeceğim bi şansımı deneyeceğim olmazsa da artık 1000 tl lik bir elbise dikin derim ... yapacak bşy yok
hayırlısı artıkOģlu için alıyordu o evi. Başka bir yerde güneş alan daha uyguna bir ev buldular.
Kaporayı emlakçıya vermişlerdi.
Eniştem avukat alır diye güvendi herhal.
Ama alamadıklarını söylediler. Ne kadar doğru bilemeyeceğim.
hahah :)) cebimi düşündüğünüz için teşekkür ederim :)Neredeyse akşam oldu, hala akıbetten haberiniz yok? Randevunuz akşam olabilir de madem vazgeçtiniz, şu saate kadar çoktan arayıp hem elbisenin durumunu öğrenmeniz, hem de vazgeçtiğinizi söylemeniz lazımdı. Belki de kadın bugün başlayacaktı, başladı. Vazgeçtikten sonra bir an önce haber vermeniz lazımdı, bugün bile değil, dün aramalıydınız. Neyse, o kaporanın üzerine bir bardak su için. Genel olarak işinizin peşinde koşmayı ve biraz açık gözlü olmayı öğrenin bence. Resmen bihabersiniz her şeyden. Zaman aleyhinize işlerken siz bütün gün oturdunuz. Siz daha çook 1000 liralar kaybedersiniz böyle giderseniz, benden söylemesi...
durumu izah edeceğim bi şansımı deneyeceğim olmazsa da artık 1000 tl lik bir elbise dikin derim ... yapacak bşy yok
olmazsa öyle yapacağım en olmadı alamazsamBu durumda olsam nekadar kapora verdim aldığım elbise kaç para total neyapıyo diye bakardım.
1000 lira kapora vermişsiniz 3500müş dikim fiyatı ben o fiyata terzide değil iyi bi modaevinde diktirirdim .
Yakın bence kaporayı diktirmeyin elbise geri vermez ama kaban falan diktirebilirsiniz .
Siz gelinlikmi diktiriyorsunuz 1000 tl kapora nedir şok oldum.1000 tl verdim ama modelde de tam karar verememiştik
3500 tl özel tasarım olduğu için böyleSiz gelinlikmi diktiriyorsunuz 1000 tl kapora nedir şok oldum.
Siz bildiğin kıyafetin parasını vermişsiniz resmen.
Kapora demek alınacak şey için verilen cüzi rakamdır.
O kadar zenginseniz füşmeyin ardına.
1000 tl kapora ev alınırken verilmez.
3000 5000 mi elbisenizin fiyatı
Sonuçta burada kapora diye ağlıyorsunuz yani. 1000 liranız sizin için önemli değilse, benim için hiç önemli değil, banane... :)hahah :)) cebimi düşündüğünüz için teşekkür ederim :)
olmazsa öyle yapacağım en olmadı alamazsam
önemli olmaz olur mu :))Sonuçta burada kapora diye ağlıyorsunuz yani. 1000 liranız sizin için önemli değilse, benim için hiç önemli değil, banane... :)
3500 tl olacaktı o da özel tasarım olduğu için ...Aklınızda bulunsun ne olursa olsun %10u geçmesin kapora yani 300-350 kafiymiş
Aldığınız elbisenin tutarı nedir?
Siz gelinlikmi diktiriyorsunuz 1000 tl kapora nedir şok oldum.
Siz bildiğin kıyafetin parasını vermişsiniz resmen.
Kapora demek alınacak şey için verilen cüzi rakamdır.
O kadar zenginseniz füşmeyin ardına.
1000 tl kapora ev alınırken verilmez.
3000 5000 mi elbisenizin fiyatı
hata bende bende tanımadan bilmeden gittim işteGelinlikte bile provaya gidildikçe veriliyo para o da herseferinde 200-250 nekslırsa teslimde ödeniyo kalan kısmı
Terzi çok uyanıkmış
Yeni aldığınız elbise nekadar3500 tl olacaktı o da özel tasarım olduğu için ...
950 tl ye buldum çok beğendim kapora parası kadar bile değil ve hemen aldımYeni aldığınız elbise nekadar
yazdınız ya elbise aldım diktirmekten vazgeçtim onun fiyatını soruyorum
950 tl ye buldum çok beğendim kapora parası kadar bile değil ve hemen aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?