Söylemeye çekindim Haklısınız amakonu sahibi keşke bugün telefonda konuştuğunuzda söyleseydiniz vazgeçtim diye ya da ne bileyim, iptal edildi falan deyin çünkü terziye de önce diktireceğim deyip sonra vazgeçip başka elbise aldığını söylemek abes durabilir. yani böyle el emeği harcanan işlerde vazgeçme durumu biraz karışık geliyor bana. bence telefonda söylesen daha iyiydi, kaporayı geri alabilme konusunu konuşmalıydın zaten başlamamış hiçbir şeye kadın. şimdi yarın gideceksiniz kadın size dün konuştuğumuzda neden söylemedin falan diyebilir. oyalamış oldunuz yani, hiç başlamamış olmasını avantaja çevirmeliydiniz.
Gitmedim telefonda konuştuk başlamamış henüz ayakkabı al gel dediBugun provaniz vardi ne oldu
Gitmedim telefonda konuştuk başlamamış henüz ayakkabı al gel dedi
Caprazindaki evdeyim bende
Ben uzayda yaşıyorum herhalde? Konu sahibi bizim mahalle arası terziden bahsetmiyor, Kadıköy'de moda evinden bahsediyor
Bizim burada o paraya 3 - 4 tane en son çıkan tasarım elbiseleri diktiririmHayda Kadıköyde modaevi mi ?
Kız Defne sen kadıköye kadar gelip birde modaevine gidip 3500e elbise mi diktiricektin gerçekten ?
Şuan 500-1000e gelinlik dikip satıyolar kadıköyde haberin var mı ?
Aynı gelinlikçiler ve mıdaevleri 500e sana en kral elbiseyi dikerlerdi
Okadar gelmişsin tam göbekte riva mağazası var seçip beğenip alsaydın elbise
Pes diyorum sana
Evet ayakkabı da almadığım için gitmedim telefon açtımBunu dun dediniz. Yarın provaya ayakkabini al gel demisti? O yarın bugun olmuyor mu
Hiç başlamamış konuştuk bizGit yarın provaya başlandınız mı elbiseye diye sor. Eğer yapmışsa bişeyler mecburen kalacak kapora. Ama yok sadece ölçülerini falan almak için çağırdıysa seni durumu anlat iptal et parayı da verir hiç başlamadı ise herhalde
Sorma canım ya bi anlık zaafıma geldiHayda Kadıköyde modaevi mi ?
Kız Defne sen kadıköye kadar gelip birde modaevine gidip 3500e elbise mi diktiricektin gerçekten ?
Şuan 500-1000e gelinlik dikip satıyolar kadıköyde haberin var mı ?
Aynı gelinlikçiler ve mıdaevleri 500e sana en kral elbiseyi dikerlerdi
Okadar gelmişsin tam göbekte riva mağazası var seçip beğenip alsaydın elbise
Pes diyorum sana
Bu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
hiç dikime başlamamışBi araba satsanız biri beğense bunu satma alacağım dese siz de kapora verse ve vazgeçse o kaporayı geri vermezsiniz. Çünkü buna söz verdiğiniz için diğer müşterileri geri çevirdiğiniz için arabanın satılma süresi uzar bu da zarar demektir. Ama elbise için aynı durum olmaz ki dikmeye başladıysa o para hakkı. Ama dikmemişse paranızı geri versin çünkü maddi manevi kaybı olmadı. Söyleyin istediğim elbiseyi buldum onu alacağım masraf etmek istemiyorum diyin.
kaporayi istemeyip dikimi iptal ettigini soylersinMerhaba kızlar ,
Sorunum şu ki 1 ay sonra kuzenim evleniyor bende nikah şahidi Olacağım için guzel bir elbise yaptırmak istedim terziye gittim modele karar verdim gibi bir miktarda kapora bıraktım ama çok içime sinmedi elbise ilk prova yarın neyse ben bugun gezerken bi elbise gördüm ve çok beğendim onu dayanamadım aldım şimdi terziye yarın prova var ben elbise diktirmek istemiyorum ama kapora bıraktım ne diyeyim kadına kırmadan dökmeden ?
Içinden çıkamadım yardım ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?