- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Ölçü alınırken boy ölçüsü de alınır moda evi olduğuna emin mısın sen canım ? Bu ne acemilik ? Kumaş seçildi mi modele karar verildi mı ?Anlatamadım galiba Ölçü Aldı kumaş Alıp başlamamış benim ayakkabı Alıp gelmemi beklemiş
bakın terzıye gıtmeyı nıye beklıyorsunuz onu anlayamıyoruz bıturluSorun şu ki kadına ne söyleyeceğim çekiniyorum ben size kapora bırakmışken baska yerden elbise buldum demeye
Düğününde Nedime'si olanlar yazsın kızlar merak ettim olan var mıydı
Nikah şahidi ile Nedime'yi karıştırmayın ama
normalde nedimeler aynı renk gıyerler bızım burda da olsa keske bence cok eglencelı :)Azeri arkadasim dugununde hepimizi nedime yaptı (4 kiz arkadasiz) bir moda eviyle anlasip dordumuze ayni elbise dikildi, foto cekimlerinde falan da vardik, onlarin ailede varmis bu olay.
Baska bir arkadasim da hepimize ayni renk elbise giymemizi rica edip nedime gibi bisey yapmıştı.
Bizim oralarda yok ama, dumduz evleniyoruz biz :)
Canım azeriymiş o arkadaşın da ben arkadaşımın düğününde kendi seçtiğim kıyafeti giymek isterim Nedime kıyafetleri falan çocukça gelir bana 4 5 kadın aynı tip elbiseyi giyiyor falan bizdeki teyzeler gülmeye başlar bunlar ne ki diyeAzeri arkadasim dugununde hepimizi nedime yaptı (4 kiz arkadasiz) bir moda eviyle anlasip dordumuze ayni elbise dikildi, foto cekimlerinde falan da vardik, onlarin ailede varmis bu olay.
Baska bir arkadasim da hepimize ayni renk elbise giymemizi rica edip nedime gibi bisey yapmıştı.
Bizim oralarda yok ama, dumduz evleniyoruz biz :)
Canım azeriymiş o arkadaşın da ben arkadaşımın düğününde kendi seçtiğim kıyafeti giymek isterim Nedime kıyafetleri falan çocukça gelir bana 4 5 kadın aynı tip elbiseyi giyiyor falan bizdeki teyzeler gülmeye başlar bunlar ne ki diye
Gerçi besame mucho ile başlayıp Ankara'nın bağları ile biten düğünlerden herşey beklenir
normalde nedimeler aynı renk gıyerler bızım burda da olsa keske bence cok eglencelı :)
olsaydı kızkardesım-kardeslerım nıyetlenırdım ördek aılesi gıbı aynı renklerde olmalarına :)
sahı konu sahıbı tek nedımesızmısınız ?
Canım bizde görümce Topuz'u baldızın balık elbisesi ekolü var baya bayaBizim dugunlerde iki kisi ayni elbiseyle denk gelse duser bayilirlar zaten
Bunlar baya baya nedimeli sagdicli evlenmislerdi, eglenceliydi ama ya, kiyafet secme derdi de yok
Arkadaşlar konultuk terziyle çok yoğunluk vardı dedi henüz hiç başlamamış sen ayakkabını al gel ben boy ölçümü de Alıp öyle başlarım dedi yani ortada henüz onun da emek verdiği birşey yok kumaşta almadım dedi bunları telefonda konuştuk yarın da yanına gidip yüzyüze durumu izah etmeyi düşünüyorum
Sorun şu ki kadına ne söyleyeceğim çekiniyorum ben size kapora bırakmışken baska yerden elbise buldum demeye
sizin düğünde olmaması hiçbir düğünde olmadığını göstermezCanım normali de bu zaten konu sahibi yabancı film fazla izliyor sanırım Türk düğünlerinde Nedime falan olmaz. Neyse acemilik işte.
kumaşta seçilmedi sadece model kaba taslak belirlendi ayakkabın olmadan ölçü alamam dediÖlçü alınırken boy ölçüsü de alınır moda evi olduğuna emin mısın sen canım ? Bu ne acemilik ? Kumaş seçildi mi modele karar verildi mı ?
parayı verdim ya bir kere işe de başlamamış vazgeçtiğimi söylemeye çekiniyorumVazgeçtiğini söylemek neden bu kadar zor geliyor? İnsanlık halidir öyle abartılacak bir durum yok. Kapora konusunda ise anlaşın,kimsenin hakkı kimsede kalmasın.
Ne olur bir daha böyle bir şey yapma. Nasıl bir galeyana geldin ki ortada bişey yokken verdn parayı... Neyse yarın söyle vazgeçtim diye. Nasıl olsa ortada bişey yok sadece verilmiş bir para var.kumaşta seçilmedi sadece model kaba taslak belirlendi ayakkabın olmadan ölçü alamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?