rahat olduğumu nereden çıkardınız bende huzursuzum şu an vazgectım demeye çekınıyorumbakın terzıye gıtmeyı nıye beklıyorsunuz onu anlayamıyoruz bıturlu
telefonda konusmussunuz o esnada gerı vazgecıldı zaten kumas almadınız kesım yapmadınız model bıle konusmadık o sebeple ucretı almaya gelıyorum dersınız
kapora somut olarak mevcut olan kıyafet ıcın verılır...
hayal olan bırsey dile bıle dokulmemıs ,ortada olmayan seyın ne kaporası yahu?
kadın sızde bakmıs kı keş para var 2 gun dursa cebımde kar mantıgı bıle gütmüş olabılır
hıc bır moda evı 1000 tl kapora ıstemez ne verırsen der veya 4000 tl urun ıcın 300 tl der uzerınde hıc konusulmamıs makas atmamıs kuması olmayan kaporayı ıstemez
sızın acemılıgınızı anlamıs ve kotu nıyetlı davranıyor zaten
sızdekı bu rahatlık gercekden sinir bozucu
öyle veya değil bu konu sizi neden bu kadar alakadar etti ?normalde nedimeler aynı renk gıyerler bızım burda da olsa keske bence cok eglencelı :)
olsaydı kızkardesım-kardeslerım nıyetlenırdım ördek aılesi gıbı aynı renklerde olmalarına :)
sahı konu sahıbı tek nedımesızmısınız ?
teşekkür ederim :)defne-28 ne kadar alçak gönüllüsün :)
Konu açan her üye verilen yanıtlara senin gibi sakin ve sabırlı olamıyor.
Umarım dilediğin gibi sonuçlanır mesele
aynen öyle ya bir anda saflığıma geldiNe olur bir daha böyle bir şey yapma. Nasıl bir galeyana geldin ki ortada bişey yokken verdn parayı... Neyse yarın söyle vazgeçtim diye. Nasıl olsa ortada bişey yok sadece verilmiş bir para var.
Çekinecek birşey yapmadınız ki,1000 lira az para mı Allah aşkına? Karşılıklı konuşun,mağdursanız ne yapabilirim deyin. Merak etmeyin 1000 liranın hepsini kendine isteyemez çünkü anladığım kadarıyla ortada iş yok.parayı verdim ya bir kere işe de başlamamış vazgeçtiğimi söylemeye çekiniyorum
aaöyle veya değil bu konu sizi neden bu kadar alakadar etti ?
teşekkür ederim , çekilebilirsiniz .aa
töbe töbe
yorum sınırı yok ısteyen ıstedıgı kadar ıstedıgını yazar fakat haklısınız. cok haklısınız.
sizden nıye 1000 tl ıstedıgını anladım terzının
e madem hayırlı olsun herkese .
aynen öyle .. hata yaptım işteBence klasik bir siyah dar etek diktir asla modası geçmez üstünede her şey yakışır , elbise diktirilmez bence satın alınır , ki çarşıda çeşit çok , elbise seni yansıtması gerek oysaki diken kendi beğendiği şekilde tamamlar , kalıp,dikiş seni asla yansıtmaz
1000 TL verdimAz cok önemli değil ama çözüm bulma amaçlı soruyorum kapora ne kadar verdiniz belki yerine başka bişey alınabilir tac gibi kuşak gibi diğer elbiseyi uygun
O para ile herhalde bir koli alır kuşak tac vs.. bin lira vermiş arkadas.Az cok önemli değil ama çözüm bulma amaçlı soruyorum kapora ne kadar verdiniz belki yerine başka bişey alınabilir tac gibi kuşak gibi diğer elbiseyi uygun
En sonunda bir çocuk"NEDİME ÇIPLAK"bakın terzıye gıtmeyı nıye beklıyorsunuz onu anlayamıyoruz bıturlu
telefonda konusmussunuz o esnada gerı vazgecıldı zaten kumas almadınız kesım yapmadınız model bıle konusmadık o sebeple ucretı almaya gelıyorum dersınız
kapora somut olarak mevcut olan kıyafet ıcın verılır...
hayal olan bırsey dile bıle dokulmemıs ,ortada olmayan seyın ne kaporası yahu?
kadın sızde bakmıs kı keş para var 2 gun dursa cebımde kar mantıgı bıle gütmüş olabılır
hıc bır moda evı 1000 tl kapora ıstemez ne verırsen der veya 4000 tl urun ıcın 300 tl der uzerınde hıc konusulmamıs makas atmamıs kuması olmayan kaporayı ıstemez
sızın acemılıgınızı anlamıs ve kotu nıyetlı davranıyor zaten
sızdekı bu rahatlık gercekden sinir bozucu
Nedime,kraliçeye bağladı...Çok tatlısın defne...teşekkür ederim , çekilebilirsiniz .
:)Bende bir nişanda görmüştüm,güzel,boylu boslu incecik bir kuzen eşi,bir elbise giymiş,siyah ,güzel.Başka birisi daha dolaşıyor ortalarda,onda da elbise var,bir gariplik var,çözemiyorum.Sonra farkına vardım ki,ikisi aynı elbise,biri ince uzun,diğeri kısa ve kilolu,aynı giymişler bilmeden.Kötü olmuştu gerçekten...Tek kotu tarafi ayni elbise birine yakisip digerine yakismayinca inceden bir bozulma oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?