Bu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
fakat dikime hiç başlanmadı kumaşta alınmadıDikim işlerinde kapora zarar karşılamak içindir çünkü elbise ölçüye göre dikiliyor başkasına satılma şansı yok, kumaş ve malzeme kullanılıyor dolayısıyla vazgeçilince bir zarar oluşuyor, ablamın da çeyiz atölyesi var, işe başlamadan bir miktar kapora alınır ölçülü yapılan işler için, çoğu zamanda vazgeçme halinde zararı karşılamaz o miktar
fakat dikime hiç başlanmadı kumaşta alınmadı
fakat dikime hiç başlanmadı kumaşta alınmadı
işte söylemeye çekiniyorum sorun da orada zatenO zaman paranızı alma hakkınız var. Söylediniz mi vazgectiginizi ?
malzeme bana toptan geliyor dedi yani benim için özel sipariş etmeyecek..Eğer başlamadıysa konuşabilirsiniz ama malzemeyi sipariş etmişse veremez parayı çünkü kumaşçılar kesilmiş siparişi geri almaz, bir deneyin şansınızı
işte söylemeye çekiniyorum sorun da orada zaten
Sen böyle susmaya devam edersen o para yanacak haberin olsun.işte söylemeye çekiniyorum sorun da orada zaten
ne diyeceğim kaıdna iptal oldu mu yoksa baska bir elbise buldum aldım mı desem utanıyorum ne desemSen böyle susmaya devam edersen o para yanacak haberin olsun.
ne diyeceğim kaıdna iptal oldu mu yoksa baska bir elbise buldum aldım mı desem utanıyorum ne desem
Ortada bir park varya iste bende onun caprazindayim.Caprazindaki evdeyim bende
Ortada bir park varya iste bende onun caprazindayim.Caprazindaki evdeyim bende
Bende parktayım şu anda,gelin bir çay içelimOrtada bir park varya iste bende onun caprazindayim.
Cekirdek alip geliyorum bekleBende parktayım şu anda,gelin bir çay içelim
Modeli belli olmayan, kaç metre kumaş, aksesuar kullanılacağı bilinmeyen bir elbiseye nasıl fiyat biçildi?modelde yok zaten ortada provada karar verecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?