Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar konultuk terziyle çok yoğunluk vardı dedi henüz hiç başlamamış sen ayakkabını al gel ben boy ölçümü de Alıp öyle başlarım dedi yani ortada henüz onun da emek verdiği birşey yok kumaşta almadım dedi bunları telefonda konuştuk yarın da yanına gidip yüzyüze durumu izah etmeyi düşünüyorumson durum nedir konu sahibi?defne-28
Başlamamış henüzAnlamadığım şey şu neden içinize sinmeyen bir elbiseyi diktirmeye başladınız? Model bakıp fikrinizi sunup değişiklik yaptırılabilir di yani ya da elbiseyi beğenip buldunu madem en başından böyle yaptırsaydınız. Ayakkabını al gel dediyse elbise başlanmışır boyunu ayarlıyacaktır bıraktığınız kaporada bunun içindir başlanmış ve yarım kalmış iş için. Yarın gittiğinizde başlanmış bir iş yoksa isteyip geri alın he yok başlamışsa sözünü bile etmeyin dürüst davranın
Bizim ailede var canım nedime olayı ayrıca illa İrlandalı olmakta gerekmiyor bence birçok düğünde var :))Canım bizde Nedime olayı falan yok kuzen İrlandalı mı da Nedime'si oluyorsun
Alışveriş ve seçimler zevk meselesi canım herkese göre değişir bilmem anlatabildim mi ::))Bunu en iyi bilenlerden biriyim canım,güzel bir evliliğim ve üç çocuğum var.Bunu bilmen güzel,bir de alışverişi öğrenirsen tamamdır![]()
Elbiseye başlamamış bile yani zaman almışlığım falan yokKadının
kadının zamanını aldın sana elbise yapmaya uğraşana kadar başka işini hallederdi mesela. Ticaret böyle birşey
Düğününde Nedime'si olanlar yazsın kızlar merak ettim olan var mıydıBizim ailede var canım nedime olayı ayrıca illa İrlandalı olmakta gerekmiyor bence birçok düğünde var :))
hadi gözün aydın.Kaporanın cüzi bi kısmını terziye bırakıp gerisini ısrarla talep et.bir daha da alışveriş yaparken tereddütte kalırsan bu siteye danış.Her kesimden kadın var burada.Doğru fikirlere ulaşılabiliyor konu sonunda.Ben çok faydalandım site yorumlarından naçizaneArkadaşlar konultuk terziyle çok yoğunluk vardı dedi henüz hiç başlamamış sen ayakkabını al gel ben boy ölçümü de Alıp öyle başlarım dedi yani ortada henüz onun da emek verdiği birşey yok kumaşta almadım dedi bunları telefonda konuştuk yarın da yanına gidip yüzyüze durumu izah etmeyi düşünüyorum
Cok bos bir dugun yapmisim. Bir tane bile nedimem olmadi.Düğününde Nedime'si olanlar yazsın kızlar merak ettim olan var mıydı
Nikah şahidi ile Nedime'yi karıştırmayın ama![]()
Acemilik acemilik1000 lira kapora olamaz.
Bildigin fiyatin kendisidir.
1000 liraya yengem turkiyeden gelinlik diktirdi geldi.
Saskinim.
Konu sahibimi cok zengin, terzimi kazikci.
Yoksa bi acemilikmi var bu iste.
Yada bi yanlis anlama.
Evet moda eviÖlçü alınmamış kumaş seçilmemiş model belirlenmemiş bir de bin lira kapora bırakılmış vallahi güzel cesaret... Kapora kumaş seçilir ölçü alınır model belirlenir ve o şekilde verilir... Hala takıldım bin lira kaporaya moda evi mı burası ?
Sorun şu ki kadına ne söyleyeceğim çekiniyorum ben size kapora bırakmışken baska yerden elbise buldum demeyehadi gözün aydın.Kaporanın cüzi bi kısmını terziye bırakıp gerisini ısrarla talep et.bir daha da alışveriş yaparken tereddütte kalırsan bu siteye danış.Her kesimden kadın var burada.Doğru fikirlere ulaşılabiliyor konu sonunda.Ben çok faydalandım site yorumlarından naçizane
Ölçü yok, kumaş seçimi yok ortada model yok ve sen kapora verdn hem de bin lira ? Orda olsam alnından öperdimEvet moda evi
Anlatamadım galiba Ölçü Aldı kumaş Alıp başlamamış benim ayakkabı Alıp gelmemi beklemişÖlçü yok, kumaş seçimi yok ortada model yok ve sen kapora verdn hem de bin lira ? Orda olsam alnından öperdim