- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #1.561
Yılbaşı partisi yaptıkOooo iyiymiş yılbaşından dolayımi yoksa
Ben kendi yerime yemiştim amaYılbaşı partisi yaptıksen yoksun diye senin yerine de yemiş olabiliriz
Şimdi iki katı vericezBen kendi yerime yemiştim ama
Parti yapmadım yaŞimdi iki katı vericezbizde dedik bunun haberi yok partiden yiyelim
Olsun canım iyi olun da gerisi önemli değil sağlık olsunParti yapmadım yagrip olmuştum iştahım kesildi resmen günlerce yemek yemek istemiyordum eee iştah düzelince midem bayram etti zavallı
Demi sayfanın ismi gibi tertemiz baştan başlarızOlsun canım iyi olun da gerisi önemli değil sağlık olsun
Biz kadınların çilesi ölünce bitcek galibaAmin inşallah canım
Geldim çok şükür abla artık öldürürler beni kp kv normal insan gibi değiller hep bi kavga gürültü
Hosbuldum ablacım
Ay bende çok özledim hepinizi
Sağol ablam
Sağol canım
Ne dinlenmesi kız temizlik yapıyorum geldiğimden beri
Abla korkutma kızı hemen durYap yap temizligini kaç kilo oldugun de hele
Sordum gittiAbla korkutma kızı hemen duren son sorariz kiloyu
Ölüncede rahat yokBiz kadınların çilesi ölünce bitcek galiba
Hakiki zeytin yağı ile yaglayalim öbürü defer etmiyorKazık dikeriz en sevdiğimiz!
Olsun kız başlarız ne olacakDemi sayfanın ismi gibi tertemiz baştan başlarızteselliye gel
Cuma değil şekerim pazarTartilmadim valla abla ama almışımdır katılırım size cuma tartilirim
Ne korkcaz gerçek dostlarımızı öğrenmiş oldukOlsun kız başlarız ne olacakkorkmuyoruz biz kaybettiklerimizden
Pazar mıCuma değil şekerim pazar
Yes bebişim burası hafta sonu hupletmeye izin veriyor pazar günü sabah tartı sonra aileyle mis gibi kahvaltıPazar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?