- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #1.581
Ayy bitmez kız hergün bir iş yap yorna kendini daha yeni iyileşmişsin2 halıyı sildim mutfak dolapları bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bitmez kız hergün bir iş yap yorna kendini daha yeni iyileşmişsin2 halıyı sildim mutfak dolapları bekliyor
Yaa hayırlı olsun inşallah yeni tertemiz sayfaYes bebişim burası hafta sonu hupletmeye izin veriyor pazar günü sabah tartı sonra aileyle mis gibi kahvaltı
Ay yapayım da çıksın aradanAyy bitmez kız hergün bir iş yap yorna kendini daha yeni iyileşmişsin
Anaaa sen kendine bak deseydinAy gittiğimde aman Allahım herkes ne bu halin neden bu kadar zayıfladın diyorlar hele eşimin halası çok gıcık oldum bir dahaki sefere geldiğin de kendini toplamış ol diyor bilerek kendimi böyle yaptım diyet yaptım dedim çocuklarda zayıf diye ne bu haliniz diyorlar çok sinir oldum ya
Bak bi bende veremiyorum işte diyor dedim niye bana böyle diyorsun kıskanıyorsun demekki dedimAnaaa sen kendine bak deseydin
Bencede kiskandığı icin demisBak bi bende veremiyorum işte diyor dedim niye bana böyle diyorsun kıskanıyorsun demekki dedim
Ya kocaman kadın bir ayağı çukurdaBencede kiskandığı icin demis
Tövbe estağfurullahYa kocaman kadın bir ayağı çukurda
Kaynana da diyor millet bana demiş bu gelinlerinin hali neTövbe estağfurullah
Level atlamışsınBu guru ne oliy
Bir daha gidiyim mi belki başka bir şey yazılır bu sefer gelinceLevel atlamışsın
Git git daha ne yazcaklar yapcaklar bende merak ediyorumBir daha gidiyim mi belki başka bir şey yazılır bu sefer gelince
Bir onlardan birde hiç buyumeyenlerden korkacaksınYa kocaman kadın bir ayağı çukurda
Bu yapılanlar bize özel galibaGit git daha ne yazcaklar yapcaklar bende merak ediyorum
SanırımBu yapılanlar bize özel galiba
Ben merak etmiyorum artık pusu sağlamGit git daha ne yazcaklar yapcaklar bende merak ediyorum
Büyümeyenler derken 1.58likler gibimiBir onlardan birde hiç buyumeyenlerden korkacaksın
Tabiki bebişim bende bu kadar beklemiyordum görünce bir gülme geldi gitmiyorBu yapılanlar bize özel galiba