Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #3.941
10 kiloyu nasil vermis bu deli onu yazmayi unuttumIstemsizce gülüyorum
Bizle vermis iste10 kiloyu nasil vermis bu deli onu yazmayi unuttum
Kazan dibi yiyerekmi
Ben de yazarken çok güldümAbooo çok güldüm buna
Ben yemeyeceğim bakalım yiyenin bahanesi ne okacak çok pis cezalar düşünüyorumYeni kurallar super hepimiz uyariz inşallah haftayada sonkez yiyin için demeyiz
Tugbacim senin izindeyiz sen yersen yeriz kaptan olarak sen yime yeter yoksa zincirleme gidiyor
Kız deli yitik şifa sayesinde sizinde motivasyonlarınızla 71 kilodan 61,3 indim ya10 kiloyu nasil vermis bu deli onu yazmayi unuttum
Kazan dibi yiyerekmi
Kazanın dibini sıyırmış kafası gibi10 kiloyu nasil vermis bu deli onu yazmayi unuttum
Kazan dibi yiyerekmi
Emredersiniz komutanım !Benim azimli yol arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum, sayenizde 10 kilo verdimbazı sebeplerden geri kilo almış olsakta hersey yine bizim elimizde bugün saat 19 a kadar hepimize müsaade yeyin için yatın son demlerimiz aksam 19 dan sonra ağzına lokma koyana ceza verecegiz özellikle bana acımayın
Kurallarımız
Cuma günü tartı
Pazartesi kontrol tartısı
Cuma günü verdigimiz kilo ölçüsünde 1 ödül
Hergün 10 bin adim atılacak
Her gün günün egzersizi yapılacak
Her gün menü paylaşılacak ve filiz ablayı etiketleyecegiz
Spora Ayseyi
Eklemek istediginiz bir sey varsa şimdi söyleyin yoksa ebediyen susun
Benimle çok maytap gectiniz gözüm üstünüzde yiyeni fururum
BendeAbooo çok güldüm buna
Kaptanimiz yola geldi bizde geliriz inşallahKazanın dibini sıyırmış kafası gibi
Ben yemeyeceğim bakalım yiyenin bahanesi ne okacak çok pis cezalar düşünüyorum
He biz gelmeden once tmm lamba simdi yandıKız deli yitik şifa sayesinde sizinde motivasyonlarınızla 71 kilodan 61,3 indim ya
Biseyler yiyip bir agri kesici al dinlen canim geçmiş olsunHacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Saģol kuzumBiseyler yiyip bir agri kesici al dinlen canim geçmiş olsun
Açlıktandır. Güzelce bugün ye iç yarın yemicez ona göreHacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Yedim yedim bitti gitti 1simit,1karamAçlıktandır. Güzelce bugün ye iç yarın yemicez ona göreGeçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?