Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

bu yazıyıı bütün kadınlar okumalı çünki hepimizde var

sauna esofmanı giyerek zayıfladım ben tabii esofman üstümdeyken spor yaptım :)

arkadaşlar bende termal sauna sort kullanıyorum ben 2008 yılında almıştım.oğlumun doğumundan sonra spora giderken giyiyordum baya etkisini gördüm sanırım 15 k,lo vermiştim.tekrar hamile kalınca doğumdan bi kaç ay sonra içine dahi giremedim.10 k,lo verdikten sonra içine girmeye basladım.şimdi 1 aydır giyiyorum tuzunuda sürüyorum sac kurutma makinasıyla vücudumda tuzlu suyu kurutuyorum hergün hem aerobik hemde yürüyüş yapıyorum inanılmaz terletiyor yumusacık teniniz oluyor 11 cm basenlerinde 9 cmde göbeğimde incelme oldu ama ben diyette yapıyorum

bende almıştım sanırım 2006 yılında ama düzenli hiç giyemedim.2 aydır spor yapıyorum sabahları slim in 6 yapıyorum acaba şortumu giyipte mi yapsam işe yarar mı?eğer işe yararsa yazarım burdan :)

bende şu selilütler için arastırmaya yaparken sızın yorumları okudum bende o sorttan almıstım aklıma geldı sabah yürüyüşte bende kullanmaya başlıyorum bakalım sonuç nasıl olcak...

Benim de selülit ve çatlak problemim başladı.Doktora gittim günde 4 km koşman lazım dedi.Bu termal şortları düşünüyorum ama sıcakta da nasıl giyilir ki?Deniz,havuz dönemi başladı.Bir an önce çözüm bulmak lazım

ben zayıflayınca yüz bölgemden gidiyor hemen ve bu benim hoşuma gitmiyor, sauna şortu sadece kalça ve göbek kısmımın erimesinde işe yarar mı acaba ???

Termal şort ve kemeri uzun süredir kullanmaya çalışıyorum ancak kullanım zamanı büyük fark yaratıyor aynı insan iki farklı deneyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben diyetteyim çok yavaş kilo veriyorum kalçalarım çok büyük bütün kilolar belimden gidiyo ben bu eşofmanı ve termal şortu duydum araştırdım ama hangisini alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :)

arkadaşkar ben bundan takım olarak almayı düşünüyorum, yani hem yelek hem şort..
internettte gittigidiyorda buldum ama bedenleri yok.
mağaza olarak hangilerinde bulabiliriz. spor malzemeleri satan yerlerde olur mu acaba ?

Kızlar bende sauna şort kullanmaya başladım ama spor yapmıyorum yatarken giyiyorum ama farkediyor hemen.ozellikle temizlik yapacağım zaman giyiyorum :) süper terletiyor.almak isteyenlere kesinlikle öneriyorum , hele hele spor yaparken giyerseniz çok kısa zamanda etkisini görürsünüz

Böyle şeyler bana pek inandırıcı gelmiyor ama bazı kişilerde işe yarıyor demek ki

işe yarıyor mu gerçekten?

işe yarıyor mu gerçekten?

Canım benim sporla desteklersen süper ise yarıyor öneriyorum kesinlikle.ben şimdi kullanmıyorum ama tekrar kullanmaya başlamak istiyorum. Birde geçen sene başka bişey denemistim o da süper ise yarıyor:biberiye yağı sürüp streçle sariyodum buda çok etkili hatta bu daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…