Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
sortundan sipariş werdim biraz önce cumrtesi elimde olcak umarım fayda eder tek derdim selülitlerim yaza kdr kurtulmalıyımm ühühühühü bu arada haftada 3gün spora gidiorum bide su aspirinli limonlu tarifi yapıorum yosun sabunuyla yıkıorum hepsini birden yapcam bakalım nolcak..

kızlar benim elimde parafinim var. acaba bu şortu tuzla değil parafinle kullansak işe yarar mı?
tabii doğurduktan sonra...

Ben de termal şortu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Sıkı diyet de yapıyorum pek spor yapamıyorum ama bende bariz bir toparlanma oldu belimde. Ama bende nedense ufak ufak bir sürü morarıklık var anlayamadım neden oldu:S tuz isilik yaptı bende o yüzden tuza biraz ara verdim ama bu morarıklıklara kafam takılıo açıkçası böyle bir şeyle karşılaşan var mı kızlar aranızda?

bence kesinlikle işe yarıyor.valla reklam yapmak hiç değil amacım ilgim bile yok :)
düzenli kullanıp haftanın 3-4 günü kullanıp yemenize dikkat edin tuzunu yani hiçbişey bile sürmeden şortu giyip 1 saat cardio yapın tempolu yürüyüş,bisiklet gibi..bakın o terle nasıl da eriyor selocanlar eheueeh..ama öyle gelsin pastalar,pilavlar,dönerler yaparsanız al gülüm ver gülüm olur ,olmaz:)

Kızlar kesinlikle işe yarıyor ama yediğinize biraz dikkat edin onu giyerken.Yani homini gırtlak tabak tabak pasta ,her gün cikolara falan yerseniz tabi işe yaramaz.Özellikle bel çevresinde sorunu olanlara tavsiye ederim iki haftada gözle görülür incelirsiniz.Tabi şortu aldığınız yerde önemli.Ben istanbul korse merkezinden almıştım tuzu hediyeydi ama şimdi tuz yerine biominera diye bişey satıyolar sanırım.Benimde tuzum bitti nerden alabilirim tavsiye edebilecek olan var mı ?

Bu şorttan ben de almak istiyorum ama o kadar çok site var ki kararsızlıktan bir aydır alamadım düşünün yani halimi... Bu arada hergün pilates yapıyorum... Bir spor merkezine de üyeyim ama 2 haftadır gidemedim... Oraya giderken giyeyim diyorum.

İstanbul korse merkezinden termo aktif yağ almıştım ama o şortsuz kullanılmaz mümkün değil her tarafı batırıyor... Küvetin içinde şu ince ameliyat eldivenleriyle sürüp şortu giyip hemen spor yapmak lazım.

Off ya erkek olmak varmış şu dünyada... Saç kuruluğuydu, makyajıydı, selülitüydi, kilosuydu, kılıydı, tüyüydü. Allahım allahım bunlara bu kadar vakit ayırmak yerine erkekler gibi olsak valla alim olmuştuk. :roflol:

kızlar hangi marka hangi siteden tavsiye edersiniz birde ben 56 kiloyum basenlerim için alıcam kaç beden almalıyım m büyük olabilirmi acaba bi işe yaramazsa small da küçükmü gelir acaba offf ltfn yardımmmmm

kızlar ben de termal sauna şort aldım. kullanmaya başlamıştım ama özellikle ön baldırlarımda küçük küçük sivilceler ve fena halde kaşıntı yaptı. ama ben yalnız uyurken giyiyordum. acaba onla mı alakalı?? cevap yazarsanız çok sevinirim!!!

Denizkumu bende de aynı sorun var ve evet onunla alakalı. Ben de uyurken giyiyorum. Bu yüzden uzun saatler üstümüzde kalıyor diye yapıyor sanırım. Ama işe yaramasından çok memnunum ve aldırmamaya çalışıyorum

kıslar cildiniz hassas ise de yapabilir...
ayrıca uyurken giyildiğini de ilk sizden duyuyorum, bu uygulama bence yanlış...lmaz:

ben de termal sauna şort aldım,
ist korse merkesinden, yani taklit olma olasılığı da yok
ama cildim aşırı hassas olduğu için kaşıntı kızarıklık yaptı, kaşımaktan yoldum cildimi resmen..
iki gün giygikten sonra dayanamadım bıraktımfisfisfis

tuzuyla birlikte evde bir köşede duruyo,
aslında isteyen varsa uygun fiyata verebilirim sonuçta iki ya da üç günden fazla kullanmadım:enbuyukkk:

organik nefes alabilen yapıya sahip korseler daha mı faydalıdır acaba yaa hangisini alsak boshayallersmile

aslında şortu giyip oturmamak lazım.egzersiz esnasında kullanmak daha sağlıklı.
saatler boyunca giymek pişik yapar.
selülit için uyurken giyip kullananız var sanırım.
bu şekilde de faydasını görüyormusunuz. yani hareket etmeden?

ben aldım geçen yıl.59 kg.olduğumdan small aldım içine giremedim.60 ve üzeri midium alsın 70 ve üzeri daha üst seviyde alsın.small sadece 50 ve altı için .zorlada olsa bir haftadan fazla kullandım ve acayip etkisi oldu.yanında gelen deniz tuzuyla karışık bitkisel yağ karışımı biraz sorun oluyor ama etkisini görünce herşey unutuluyor.ayrıca sürekli kampanyalı oluyor.yanında ayak bakım kremi ve salyangoz özlü krem gelmişti.ayak için olanı hala kullanamadım ama salyangoz kremide muhteşem.ben bu ürünü kullanırken sabahları kahvaltı gevreği yedim başkada rejim falan yapmadım.yürüyüş şart.olmazsada az biraz evde hareketli olmaya çalışın.örn:müziği açın ve vücudunuzun her yeri hareketli olacak şekilde dans edin.tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…