Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ben kullandım, düzenli kullanımda işe yarıyor gerçekten. fakat yazın almıştım aydındaydım sıcaktan bırakım. şimdi tekrar başlıycam,tavsiye ederim

Bende Aldim Fakat 1 Ay Nerdeyse Her Gün Giymeme Rağmen 1 Santim Bile Incelme Olmadi

Selülilerinizde bir değişme oldu mu? Ve söylenen gibi uyguladınız mı? Sonrasında duş aldınız mı? Yada hareket falan yaptınız mı?

ben kullandım canım ve selülitlerde gözle görülen bir yok olma oldu kilo kaybetmedim ama vermiş gibi toparlanma oluyor.
bende kullananlara bir sorum var herkez benim gibi tuzu sürdükten sonra sera ile sarıyormu

Selülilerinizde bir değişme oldu mu? Ve söylenen gibi uyguladınız mı? Sonrasında duş aldınız mı? Yada hareket falan yaptınız mı?

değilme oldu selülitlerde duş alman gerek canım yoksa hasta falan olursun iç çamaşırın sıksan su çıkacak gibi oluyor.ben çok giymeye vakit bulamadığım için terlemeyi arttırmak adına ip atlıyorum tuzu suda kaynatarak erittiyorum onu sürüp sera ile sardıktan sonra şortu giyorum .

Sera ile sarmasak bir problem olur mu ki? Sera hızlandırıyor mu acaba? O kadar çok terletiyorsa iş yerinde giyilmez demekki. Yatarken giysek olur mu? Ve onu giyince masaj aleti kullanabilirmiyiz. Ben son günlerde masaj aleti kullanıyorum hızını da son devire getiriyorum yavaş yavaş işe yaramaya başladı. Acaba şortun üzerinden yaparsak süreci hızlandırır mı? (Ne çok soru sordum idare edin işte :) )

hayda şimdi yarıyor mu yaramıyor mu? Acaba yaramadığını söyleyenler düzenli kullanmadı mı? Bu arada inceltmesine gerek yok ben zaten inceyim sadece selülitlerde işe yarıyor mu? Hoş bu aralar selilütlerim nerdeyse tamamen geçti, masaj aleti kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve iki güne bir de kese yapıyordum o bölgelere nerdeyse selülit kalmadı. Ama genede işe yarıyorsa almak isterim çünkü eminim masajı bıraktıktan bir süre sonra geri gelecekler çünkü spor yapamıyorum.

ya şöyle söliyim canım sana hiç abartmıyorum 1 ayda giymediğim gün sayısı 5 falandır ve ben geceden giyiyordum işe gidiyodum eve gelince çıkartıyodum yani 20 saat falan üstümde duruodu ama bende işe yaramadı küçük küçük sivilceler oldu göbeğimde falan sonra bıraktım
ama serayla sarma işini yapmadım şimdi tekrar kullanmaya başladım bi değişiklik olursa sana yazarımm
yinede karar senin işe yarayanda var yaramayanda metobalizmanında etkisi var herhalde...

ben termel tuzun içine limon yağı fındık yağı biberiye yağı katıp sürdüm üstüne şortu giydim baya etkili oluyor ozaman gündüz giyemezsm gece giydim bende çok etkili oldu :teytey:

tabi gündüz 2 3 saat yeteli oldu mümkün olduğuncada duş almaya çalıştım ozaman daha iyi oluyor terleyen cilt arınıp durulaşıyor doğal olarak duş sonrasıda tekrar bakım kremi uyguladım çok hızlı sonuç alıyorsun ozaman

birde bol su arkadaşlar kaybettiğiniz suyu yerine koymalısınz yoks acildiniz bile kurumaya başlıyor

canım sera ile neden sarıyorsun? dahamı çok terletiyo? peki sera ile sarınca şort deriye temas etmiyo etkisi oluyomu gerçekten?

Bugün aldım termal sauna şort umarım işe yarar. Ama gelişmeleri aktarırım (tabi gelişme olursa :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…